mskgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα εχω ψάξει τα πάντα εχω βάλει τα πάντα τίποτα δεν δουλεύει το ethernet και δεν εχω ιντερνετ επείγον εχω windows 7 ultimate 32bit
coolerman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα εχω ψάξει τα πάντα εχω βάλει τα πάντα τίποτα δεν δουλεύει το ethernet και δεν εχω ιντερνετ επείγον εχω windows 7 ultimate 32bit Το cd που ερχεται μαζι με την μητρικη δεν το εχεις;; Αποστολή από το U8 με τη χρήση Insomnia App
coolerman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ΟχιΠρεπει να τους κατεβασεις απο το site τις asrock και να τους κανεις εγκατασταση στην μητρικη σου,αλλιως δεν προκειτε να εχεις ιντερνετ.Βρες υπολογιστη με ιντερνετ και κατεβασε τους Αποστολή από το U8 με τη χρήση Insomnia App
xrist1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 αν δεν μπορης να βρις driver αγορασε αυτο εδο (www.e-shop.gr/product?id=PER.616727) και κανης τη δουλεια σου
SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε αυτον τον driver ftp://europe.asrock.com/drivers/All/LAN/Realtek_Win7-64_Win7(7044).zip
cabdik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε αυτον τον driver ftp://europe.asrock.com/drivers/All/LAN/Realtek_Win7-64_Win7(7044).zip Καλησπέρα εχω ψάξει τα πάντα εχω βάλει τα πάντα τίποτα δεν δουλεύει το ethernet και δεν εχω ιντερνετ επείγον εχω windows 7 ultimate 32bit http://www.asrock.com/mb/overview.asp?cat=Download&os=Win7&Model=960GM-GS3%20FX
mskgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 καλησπερα τα ειχα δοκιμαση αυτα ορην κανω το ποστ δεν δουλευαν κατεβασα το atheros κατι τετοιο και τωρα ειναι ολα οκκ!! ευχαριστω ολους!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα