KnightRider1996 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια εχω ενα Sony Ericsson Arc S το οποιο με τον παραμικρο κραδασμο κλεινει μονο του !! Δεν μιλαω για διαδικασια Shutdown ...μια κι εξω αποτομα , η κανει restart παλι με τον ιδιο τροπο ! Εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι ?! καμια βοηθεια !?
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το πρωτο πραγμα που θα κοιτουσα θα ηταν αν κανει καλη επαφη η μπαταρια..
KnightRider1996 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το πρωτο πραγμα που θα κοιτουσα θα ηταν αν κανει καλη επαφη η μπαταρια.. Το εχω κοιταξει αυτο φιλε μου δεν ειναι αυτο ! για να συγουρευτω κιολας εβαλα ενα χαρτακι στο πισω μερος της μπαταριας για να την κραταει κοντρα στα συδερακια που κανουν επαφη με την μπαταρια αλλα μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα ! καποια αλλη συμβουλη ?!
idomeneas26 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Στην καλυτερη περιπτωση ειναι καποιο flex εσωτερικά στο τηλεφωνο το οποίο δεν ειναι κουμπωμενο σωστα.Στην χειρότερη τώρα κάποιο εξάρτημα πάνω στην πλακέτα εχει μαλλον ξεκολλήσει και σου δημιουργεί αυτο το πρόβλημα.
kataramenos32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δυστυχώς μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή συσκευής
KnightRider1996 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Οχι παιδια ολα οκ σφινωσα 2 χαρτακια στην ακρη της μπαταριας και τωρα δεν κλεινει ουτε με 10 ριχτερ σεισμο ! αν και μου φαινεται περιεργο γιατι οταν το ειχα ξανακανει αυτο παλια δεν ειχε δουλεψει !! ευχαριστω τον πρωτο που μου εβαλε την ιδεα ΠΑΛΙ και τους υπολοιπους για τις αποψεις και την βοηθεια που μου προσφερατε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα