therock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μια μερα στα ξαφνικα αφοτου ανοιξα το Dell laptop μου μου εβγαζε ενα μνμα κατι σαν ntos kernel os not found. Στην αρχη λεω μαλλον θα τσινπησα καναν ιο και θα μου διεγραψε καποια boot εγγραφη, αλλα κανα 2 μερες αργοτερα που το ανοιξα αργη ακομα και στην αρχικη οθονη πριν postarei και φοβαμαι μην εχει καποια υλικη ζημια. Προσωπικα στα χερια μου δεν επαθε κατι οπως να μου πεσε να το χτυπησα κτλ. Πριν το τρεξω καπου και μου παροθν χρηματα υπαρχει κατι ου εγω ο ιδιος μπορω να κοιταξω;
therock Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τωρα που τον ξανανοιξα μπηκε κανονικα... Μηπως εχει μαζεωει σκονη, ή κατι κουνιεται απο την θεση του? Δεν γινεται την μια να μου λεει δεν βρισκει λειτουργικο, την αλλη να αργει πριν το ποστ, και την αλλη να μπαινει κανονικα...
Jannis64 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μήπως είχες κουμπωμένη πάνω του κάποια usb συσκευή, που δημιουργούσε το πρόβλημα? Έλεγξε το σκληρό δίσκο με κάποιο διαγνωστικό εργαλείο ( π.χ. Hard Disk Sentinel ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα