Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, κάποτε μου είχαν δώσει δύο ψηφιακά κασετόφωνα philips DCC 300, χρησημοποιούσα το πρώτο μέχρι που χάλασε και τώρα το δεύτερο μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα, δεν γυρνάει την κεφαλή και την κασέτα

που θα μπορούσα να βρώ αυτό το σύστημα γραναζιών, που έχει πολυμεριστεί και έχει διαλύσει;

1972253_10152055881287690_1659263570_n.j

Δημοσ.

Αν εκεί που είσαι υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε υλικό για τεχνικούς ηλεκτρονικών πάρε τα σβάρνα,αν δεν το έχουν τότε ίσως να ξέρουν έστω από που να το παραγγείλουν. 

Δημοσ.

Γιατί και να βρεις;!;!

Το 3d σχέδιο του γραναζιού ποιος θα σου το κάνει;

ακόμα και έτσι το υλικό μάλλον θα είναι κερί ή πλαστικό...

Δημοσ.

Γιατί και να βρεις;!;!

Το 3d σχέδιο του γραναζιού ποιος θα σου το κάνει;

ακόμα και έτσι το υλικό μάλλον θα είναι κερί ή πλαστικό...

Σχέδιο ξέρω να κάνω, ήδη έχω αρχίσει να αναπαράγω το εξάρτημα σε 3D model, εκτύπωση σε κερί σίγουρα δεν μου κάνει, σε πλαστικό κάτι γίνεται....

ωρίστε και το πρώτο κομμάτι:

1897849_10152068156687690_1907610682_n.j

• Like 2
Δημοσ.

έχω αντιπροσωπία στην περιοχή μου, πέρασα απο εκεί τους έδειξα το κομμάτι ανέφερα και μοντέλο, μου είπαν αυτές οι συσκευές έχουν καταργηθεί και δεν υποστηρίζονται εδώ και 5 χρόνια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου ΄ρθε ιδέα, μέσα σε ένα πλαστικό καπάκι, καλούπωσα το γρανάζι σε τσιμέντο με σκοπό μετά να το γεμήσω με λιωμένο καλάι...

Δημοσ.

Πηγαινε στο Ραδιο Κατουμα στη Σκρα στην Καλλιθεα, εκει μεχρι και original κεφαλες απο Playstation 1 του 1995 εχει φιλε μου SONY ORIGINAL REPLACEMENT KIT... Παρε ενα τηλεφωνακι, εχει τρελη ποικιλια σε κεφαλες-γραναζια-κασσετοφωνα... ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΠΟΛΥ

Δημοσ.

η αστρα σερβις ειναι η μοναδικη και εισαγωγικη αντιπροσοπεια φιλιπσ στην ελλαδα .δεν χανεισ τιποτα να κανεισ μια ερωτηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...