Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα αυτό το σκληρό από το e-shop: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.301994

και παρέλαβα ένα δίσκο που γράφει επάνω SAMSUNG αντί για SEAGATE.

Κατά τα άλλα, το P/N και τα λοιπά χαρακτηριστικά είναι αυτά που παρήγγειλα.

Είναι φυσιολογικό;

Τι έχει παιχτεί, η SAMSUNG αγόρασε τη SEAGATE ή το αντίθετο; 

Δεν κυκλοφορούν δίσκοι που να γράφουν SEAGATE πια; 

Υπαρξιακά ερωτήματα  :shock:

• Super Moderators
Δημοσ.

η Seagate εξαγόρασε το HDD Division της Samsung κι η σειρά Spinpoint ήταν της Samsung...

• Like 2
Δημοσ.

η Seagate εξαγόρασε το HDD Division της Samsung κι η σειρά Spinpoint ήταν της Samsung...

Α, μάλιστα, δηλαδή samsung αγόρασα χωρίς να το ξέρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν δεν κάνω λάθος τους κατασκευάζει πλέον η Seagate...

Δημοσ.
Για υπαρξιακα ερωτηματα καλυτερα να σκεφτεις γιατι πηρες τον συγκεκριμενο σκληρο με ενα χρονο εγγυηση οταν αλλου εχει 3  http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16265&cat=6

ή γιατι αν ηθελες αγορα απο το e-shop δεν πηρες αυτον

με λιγα χρηματα παραπανω αλλα με διπλασια χωρητικοτητα και 3 χρονια εγγυηση.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για υπαρξιακα ερωτηματα καλυτερα να σκεφτεις γιατι πηρες τον συγκεκριμενο σκληρο με ενα χρονο εγγυηση οταν αλλου εχει 3  http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16265&cat=6
ή γιατι αν ηθελες αγορα απο το e-shop δεν πηρες αυτον
 με λιγα χρηματα παραπανω αλλα με διπλασια χωρητικοτητα και 3 χρονια εγγυηση.

Για την τιμή- γρήγορη παραλαβή λόγω γειτνίασης με e-shop point.

Είναι δίσκος που θα χρησιμοποιηθεί μόνο για backup και αποθήκευση στο συρτάρι.

Επίσης, αν ου μη γένοιτο χρειαστεί, έχω την πεποίθηση ότι μπορώ να διεκδικήσω με αξιώσεις τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση ;)

Να σου πω την αλήθεια πάντως, επειδή έψαχνα για 500άρι και όσο το δυνατόν φθηνότερο δεν κοίταξα παραπάνω, αν τον είχα δει μπορεί να τον έπαιρνα τον 1TB. 

Πάντως είναι γρήγορος και αθόρυβος και αυτός που πήρα.

λογικά είναι typo του eshop η εγγύηση...

Βαρέθηκα να τους πάρω τηλέφωνο να το διευκρινίσω, αλλά στο ταμείο που παρέλαβα και  ρώτησα, δε μου είπε για λάθος (απόρησε βέβαια, αλλά δεν κάθισε και να το εξετάσει).

Επεξ/σία από naive
Δημοσ.

Α, μάλιστα, δηλαδή samsung αγόρασα χωρίς να το ξέρω.

"Seasung" αγόρασες...Ή, μάλλον καλύτερα, "Samgate", καθώς αν το σκεφτείς, δε νομίζω ότι όταν αγόρασαν οι Σηγκεητάδες τους Σαμσουνγκέους, να τους βάλανε φωτιά...: "Λογικά", η παραγωγή συνεχίστηκε έως ένα σημείο, καθαρά υπό "τεχνολογία και κατασκευαστική ποιότητα Samsung", και σταδιακά αρχίζει να φαίνεται ο (όποιος διαφορετικός) χαρακτήρας της Seagate στα τελικά προϊόντα. 

Τώρα τί ΑΚΡΙΒΩΣ καπνό φουμάρει ο εν λόγω που τσίμπησες, ποιός ξέρει. Καλό θα ήταν (και στοιχηματίζω υπέρ αυτού μάλιστα, ως "παλαιό κομμάτι") να είναι "καθαρόαιμος Σάμμης πάντως. Καθώς τα τελευταία χρόνια είχαν αρχίσει να βγάζουν δίσκους που έχαιραν εκτίμησης από το παγκόσμιο αγοραστικό κοινό.

Να θεωρείς δηλαδή ότι μάλλον για καλό σου έκατσε η κίντερ-δισκοέκπληξη...

Επίσης, αν ου μη γένοιτο χρειαστεί, έχω την πεποίθηση ότι μπορώ να διεκδικήσω με αξιώσεις τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση  ;)

Αν εννοείς ότι παίζει δικηγόρος στην οικογένεια (από εσένα τον ίδιο έως και 'γω δεν ξέρω ποιόν, όντως καλή φάση. Αλλιώς, όχι και τόσο...).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...