Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλουμε ένα  σύστημα για τον παραπάνω σκοπό.

Θα δουλεύει Media Composer, DaVinci κατά κύριο λόγο και άλλα παρόμοια προγράμματα.

Το budget είναι περίπου στα 4κ και εκτός από τον υπολογιστή θέλουμε όλα τα περιφερειακά.

Επίσης σκέφτηκα επειδή θα δουλεύει και ήχο μάλλον θα χρειαστεί και κάποιο ζευγάρι monitors με μια κάρτα ήχου ? και ίσως μια μικρή κονσόλα ?

Παιχνίδια και τέτοια δεν μας ενδιαφέρουν οπότε πάμε για ένα συμμαζεμένο και ήσυχο σύστημα.

Επίσης θα ήταν προτιμότερο hardware με όσον το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερη εγγύηση.

Βρίσκομαι θεσσαλονίκη και το μηχάνημα θα στηθεί από εμένα.

Δημοσ.

Μέσα στα 4κ είναι και τα περιφεριακά που... δεν περιγράφεις; Με το storage πώς το έχεις σκεφτεί το setup (και κατά συνέπεια το work-flow); Εγώ έχω Avid, Resolve και After Effect σε iMac. Για avid και after, ούτε συζήτηση, πετάει. Για resolve το πράγμα αλλάζει και εξαρτάται απ' την χρήση. Οι λεπτομέρειες δύσκολα γράφονται. Αν θες ΠΜ να μιλήσουμε.

Δημοσ.

Όπως το βλέπω, θέλεις σύστημα σε socket 2011 και επαγγελματική κάρτα Nvidia λόγω DaVinci (για εκμετάλλευση των cuda).

Μια πρόταση από VisionStudio (Θεσσαλονίκη):

ΣΥΝΟΛΟ: 2610€

Κάρτα ήχου έχει η μητρική (8.1).

Υπάρχει πολύς αέρας για δεύτερη οθόνη, ή και για πρώτη μεγαλύτερη (27άρα dell).

Προσθέτεις και έναν Western Digital 1TB γύρω στα 60€.

Περιφερειακά έβαλα μόνο πληκτρολόγιο-ποντίκι. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις. Αέρας μέχρι τα 4κ υπάρχει πολύς.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα σου λεγα να πάρεις κάτι σε επαγγελματικό από dell κλπ, να έχεις και άμεση υποστήριξη..

• Like 3
Δημοσ.

Για να δίνεις τόσα λεφτά μάλλον δεν το κάνεις από χόμπι. Σε έναν επαγγελματία η άμεση υποστήριξη είναι η πρώτη του προτεραιότητα . Έτσι ο παραπάνω φίλος δίνει την καλύτερη πρόταση.

Εγώ πάντως θα σου λεγα να πάρεις κάτι σε επαγγελματικό από dell κλπ, να έχεις και άμεση υποστήριξη..

Δημοσ.

Με αντίστοιχα specs (4930κ κ.λπ) έρχεται πολύ πιο ακριβά, σχεδόν 1κ.

Αν δει  αυτό http://www.msystems.gr/index.php?category=1015&product=16948 είναι οκ (θα χρειαστεί έξτρα μνήμες κατά την γνώμη μου). Με περιφερειακά και οθόνη φτάνει περίπου τα 3000€.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...