Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα επειδη εχω μεινει απο γνωσεις στην εποχη των core και δεν εχω ιδεα απο τα καινουρια pc,θελω να μου προτεινεται ενα συστηματακι χωρις οθονες και παρελκομενα γυρω στα +-800€ για επαγγελματικη ζρηση (autocad,3dsmax,adobe suite).

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μονο τροφοδοτικο θα κρατισω που ειναι αρκετα καλο.Τωρα οσο για το οc δεν θελω να το παω ορια,αλλα να εχει δυνατοτητες.Και κατα προτιμηση intel για cpu.

Λογικα για vga θα παω σε μια που να εχει cuda.Με ενδιαφερει και το socket να ειναι το κλασσικο αν γινεται.αυτα :P

Δημοσ.

1. Κουτί Fractal Design Core 1000 USB 3.0 | Skroutz.gr 45€
2. Μητρική Asus B75M-A | Skroutz.gr 55€
3. Επεξεργαστής Intel Core i7-3770 Box | Skroutz.gr 255€
5. Μνήμες https://www.skroutz.gr/s/2106184/Corsair-Vengeance-CMZ16GX3M2A1600C9-16GB-1600MHz-CL9-DDR3-Memory-Kit.html 160 €
6. HDD Western Digital Scorpio Black 500GB (WD5000BPKT) | Skroutz.gr 60€.

7. Κάρτα γραφικών https://www.skroutz.gr/s/3711941/Gainward-GeForce-GTX760-2GB.html 230€

ΣΥΝΟΛΟ: 805€

Αργότερα, βάζεις έναν ssd των 240-256gb (120-160€) και αν δεις θέμα με θερμοκρασίες, μια aftermarket ψύκτρα. Πήγα σε παλιότερο socket επεξεργαστή για να μην έχεις θέμα συμβατότητας με haswell psu κ.λπ.

Υ/γ Τώρα είδα για OC'ing. Υπολόγισε 60-70€ παραπάνω για 3770κ και άλλη μητρική.

Δημοσ.

Τροφοδοτικό,οθόνη ποιά είναι; Ένα-ένα τα λέτε.Για επαγγελματική χρήση όταν λες; Γιατί χρειάζονται περισσότερα χρήματα και ίσως έτοιμο.Στο budget που πες σε συμφέρει FX 8 με OC.Σε παλιότερο socket της αγοράς μη πας.

Δημοσ.

Έτοιμο Workstation με τα specs που μπορεί να προτείνει κανείς ως σύνθεση, στοιχίζει αρκετά παραπάνω. Ναι, σύμφωνοι, είναι η εγγύηση, η υποστήριξη κ.λπ... Το θέμα είναι και το ποσό να είναι μαζεμένο. Τα ζυγίζει κανείς και προχωράει είτε με βάρος στα specs, είτε με βάρος στην υποστήριξη. Μπορεί, ας πούμε, να είναι για δουλειά μεν, αλλά με το pc του σπιτιού και όχι του χώρου εργασίας. Όλα παίζουν ρόλο.

Δημοσ.

Τροφοτικο εχω το thermaltake toughpower sta 750w.οθονη την lgE2260 STIS 21.5ιντσες.για workstation δεν ειμαι ακομα διαθετιμενος να δωσω τα αναλογα λεφτα που χρειαζεται.αν χρειαζεται αλλαγη το τροφοδοτικο το αλλαζω και πουλαω το παρων πσ οπως εχει,οποτε δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο τον τομεο.

Δημοσ.

Τροφοδοτικό δεν χρειάζεται να αλλάξεις, εκτός και αν το έχεις χρόνια και ήρθε η ώρα του. Από Watt βέβαια είναι πολύ παραπάνω από ό,τι χρειάζεσαι. Μπορείς, λοιπόν, να ξεκινήσεις με το τροφοδοτικό και τα περιφερειακά που έχεις και κάνεις στο εγγύς μέλλον κάποιες αλλαγές αν χρειαστεί.

Δημοσ.

Απο αυτα που εχεις προτεινει δεν ειναι καλυτερα να παω σε 4770 ενα καλυτερο mobo και ssd τον ενο και να παρω λιγοτερη μνημη?και ας παει και στα 900 κοντα αν ειναι

Δημοσ.

Απο αυτα που εχεις προτεινει δεν ειναι καλυτερα να παω σε 4770 ενα καλυτερο mobo και ssd τον ενο και να παρω λιγοτερη μνημη?και ας παει και στα 900 κοντα αν είναι

Αν έχεις αέρα στο οικονομικό, εννοείται. Έβαλα 3770 για να μην αλλάζεις και τροφοδοτικό σε haswell ready. H τιμή των επεξεργαστών αυτών είναι ίδια. Αν σκέφτεσαι για 4770k, μπορείς όπως είπες να βάλεις αρχικά 8 gb μνήμης με 80 € περίπου. Γλυτώνεις 80€ σε πρώτη φάση. Πουλάς, όπως ωραία σκέφτηκες, το τροφοδοτικό σου και με αυτά που βγάζει σύν τα 80€ από μνήμες βάζεις ένα τέτοιο, ή ένα τέτοιο τροφοδοτικό με 100€ περίπου και είσαι εντάξει και κάτω από 900€.

Οθόνη κοιτάς σε δεύτερη φάση και αφού το ψάξεις με την ησυχία σου. Εγώ έτσι θα έκανα.

Δημοσ.

Οκ παιδια ακουσα συμβουλες και τελικα πηρα τα εξηςς.

Cpu 4770

Msi gtx 760

Samsung evo 120gb

HDD 1TB

CORSAIR RM650

8GB RAM Crucial

Msi B85-G43

Kai pali thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...