Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μία προσπάθεια να κάνει τους χρήστες να επιστρέψουν στη χρήση της Yahoo ID, το Yahoo! με ανακοίνωση του επισημαίνει ότι σύντομα, δεν θα υποστηρίζει τη δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών του μέσω Google+ ή Facebook λογαριασμών.Αυτό θα γίνει σταδιακά, και θα δώσει τη δυνατότητα στην εταιρεία να προσφέρει την "καλύτερη δυνατή προσωπική εμπειρία σε όλους". Η Yahoo! ξεκίνησε να χρησιμοποιεί αυτή τη δυνατότητα, δηλαδή τα third-party logins, το 2010, υπό την ηγεσία της προηγούμενης CEO της εταιρείας Carol Bartz. Φαίνεται ωστόσο πως η τωρινή CEO της εταιρείας, Marissa Mayer έχει διαφορετική άποψη.

Σταδιακά, τα πλήκτρα login μέσω λογαριασμών Google και Facebook θα εξαφανιστούν από όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας, και για να μπορέσει κάποιος για παράδειγμα να χρησιμοποιήσει το Flickr ή το tumblr θα πρέπει να διαθέτει Yahoo ID.

Link.png Site: Engadget

Επισκέπτης
Δημοσ.

H Yahoo είναι σε κατάσταση απελπισίας. Panic mode enabled.   

Δημοσ.

απο που προκυπτει αυτο;

Από το ότι δεν αφήνει κανένα χρήστη της να μπει στο λογαριασμό του μετα τα κρασαρισμα του Φεβρουαρίου.

Δημοσ.

απο που προκυπτει αυτο;

Από το ότι δεν αφήνει κανένα χρήστη της να μπει στο λογαριασμό του μετα τα κρασαρισμα του Φεβρουαρίου.
Εμένα δουλεύει κανονικά.
  • Like 1
Δημοσ.

Προφανώς πάει να κλείσει τις τρύπες ασφάλειας! Με όσο λιγότερους τρόπους μπαίνεις σε ένα λογαριασμό, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να στον χακάρουν!

Δημοσ.

Σε winmail pop3 εδώ και μέρες υπάρχει το πρόβλημα.Δεν πειράζει ....μαύρο.Ας κοιτάξουν να φτιάξουν τα φίλτρα που κάθε ημέρα κερδίζω 150.000$ στη Νιγηρία!:-P

• Like 3
Δημοσ.

Και καλώς πράττει κατά την γνώμη μου. Όπως πλέον στις υπηρεσίες της Microfost χρειάζεται να έχεις ms account, στις υπηρεσίες της Google, google account αντιστοίχως έτσι και η Yahoo κάνει το ίδιο.

Μπορεί το μερίδιό της να'ναι μικρότερο απ των άλλων 2 ανταγωνιστών που ανέφερα αλλά αν κάποια μέρα φιλοδοξεί να κερδίσει χρήστες πρέπει να τους κερδίσει ολοκληρωτικά...κι όχι να ναι η χρήση των υπηρεσιών της Yahoo συναρτήσει της google ακόμα και για να κάνεις Login.

Επίσης, μπορεί να γίνομαι βαρετός - καθώς το αναφέρω συχνά - αλλα δε θέλω σε καμια περίπτωση στο διαδίκτυο να πρέπει να κάνεις login είτε στην Google είτε στο Facebook για να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε, καθώς εκεί πάει το θέμα. Ας υπάρχουν κι άλλοι "παίχτες στο παιχνίδι" γιατί οι νέοι όροι καταγραφής δεδομένων της Google και η ξαφνική ενοποίηση όλων των υπηρεσιών της (από youtube και google plus μέχρι google maps) είναι μεν χρήσιμη αλλά όλα στη φόρα πλέον....κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα :) 

• Like 4
Δημοσ.

well said!

νταξ παιδια, λιγο σεβασμος, δεν ειναι τιποτα τυχαιοι στο yahoo...εχουν και μια παλαιοτητα στο χωρο, το οτι πλεον οι υπολοιποι πηραν κεφαλι λογω των mobile συσκευων και αυτοι χασαν το τρενο, δε παει να πει πως πρεπει να εξαφανιστουν κιολας...καλο ειναι να λογκαρεις απο google fb κλπ σε κατι σιτε ακυρα που θελουν λογκιν, αλλα οι μεγαλες υπηρεσιες ας παραμενουν ανεξαρτητες....

• Moderators
Δημοσ.

νταξ παιδια, λιγο σεβασμος, δεν ειναι τιποτα τυχαιοι στο yahoo...

Really? Φτασαμε στο 2014 για να βαλουν https. Πως ακριβως κερδιζει το σεβασμο μου κατι τετοιο?

• Like 2
Δημοσ.

Έφθασε η ώρα να σοβαρευτούν εκεί στη Yahoo αλλά και να πληρώσουν για "αμαρτίες"  . Για να μιλήσω προσωπικά , ήμουν και γω ένας από τα εκατομμύρια χρηστών που κέρδισα 1.000.000 δολάρια από την Νιγηρία , έφαγα πόρτα για δύο μέρες και τελευταία παρατήρησα αργό φόρτωμα συνημμένων αρχείων , σε ένα λογαριασμό που έχω από το 2000 . Τελικά γύρισα στο Outlook και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος .

Δημοσ.

Really? Φτασαμε στο 2014 για να βαλουν https. Πως ακριβως κερδιζει το σεβασμο μου κατι τετοιο?

Μήπως επειδή το https είναι useless; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...