voltmod Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το Titanfall θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 11 Μαρτίου (13 Μαρτίου στην Ευρώπη) για PC και Xbox One ενώ δύο εβδομάδες μετά περίπου, στις 25 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει και η έκδοση για Xbox 360. Η Respawn Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο gameplay launch trailer του τίτλου.Σαν να μην έφτανε αυτό, η εταιρεία ξεκίνησε και μία διαφημιστική καμπάνια στην τηλεόραση, με ένα νέο spot που δείχνει ότι "η ζωή είναι καλύτερη με ένα... Τιτάνα". ΤοTitanfall χαρακτηρίζεται από στοιχεία όπως τα wall-running, double-jumping και γρήγορες μάχες και σύμφωνα με την εταιρεία θέτει νέα standards στο online multiplayer gaming. Ήδη, όπως κάνει γνωστό η Respawn Entertainment, το νέο first-person action game, έχει λάβει 75 βραβεία από κριτικούς σε ολόκληρο το κόσμο. Δείτε τα δύο σχετικά video που ακολουθούν.
λευτερης κ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 φοβερο παιχνιδι οταν επαιξα στο beta εχοντας κιολας λιγες προσδοκιες[περιμενοντας αλλο ενα απλο shooter] με εντυπωσιασε παρα πολυ δεν μπορουσα να σταματησω να παιζω,περιμενω πως και πως για την κυκλοφορια του αξια και τα 75 βραβεια βεβαια αυτο ειναι προσωπικη μου γνωμη πλακα πλακα θα γινοταν και μια ωραια ταινια καλης παραγωγης τυπου pacific rim 3
Fil_X Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ελπίζω να έλαβαν υπόψιν το feedback των παικτών από την Beta και να διορθώσουν μερικά πράγματα.Το smart pistol ήταν υπερβολικά τραγικό,την γιαγιά να έβαζα να παίξει με αυτό θα ήταν στο top 3!!!
RedPanda Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Για σύγκριση trailer για online shooter της εποχής μου https://www.youtube.com/watch?v=sar3_ll2bpM 4
λευτερης κ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Για σύγκριση trailer για online shooter της εποχής μου https://www.youtube.com/watch?v=sar3_ll2bpM ωραιο το unreal ειδικα για την εποχη του πολυ καλο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 να προσθεσω οτι ειχαμε το GFWL, για καποια παιχνιδια τωρα εχουμε το Origin... βγαλτε το στο Steam!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 exclusive, αλλα καπου διαβασα οτι θα ειναι μονο αυτο, τα επομενα της σειρας οταν ερθουνε θα ειναι και σε αλλες κονσολες
Vegasmaster Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μία εβδομάδα υπομονή ακόμα! Πολύ καλό παιχνίδι!
8-bitMUSIC Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Nice game αλλα ρε παιδιά είμαι ο μόνος που δεν ψήνεται για shooter games?<br><br> Sent from my iPad using Insomnia
hackerW32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Nice game αλλα ρε παιδιά είμαι ο μόνος που δεν ψήνεται για shooter games?<br><br> Sent from my iPad using Insomnia γουστα, εγω δεν ψήνομαι για rpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα