Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και πάλι μέλη του insomnia, θα ήθελα για ένα ανηψάκι να του πάρω ένα λάπτοπ γιατί του χάλασε το παλιό και δέν αξίζει η επισκευή. Τα χρήματα που θέλω να δώσω είναι γύρω στα 300, επειδή θα το κανιβαλίσει λίγο το λάπτοπ. Είναι 10 χρονών, κατεβάζει βλακίες απο ιντερνετ και το έχει πάνω στο κρεβάτι (overheat συχνά). Οπότε τα χαρακτηριστικά που ζητάμε είναι κάτι αξιόπιστο, με καλή κατασκευή και με καλό εξαερισμό κατα προτίμιση και στα πλάγια αν υπάρχει. Απο χαρακτηριστικά δέν περιμένω τίποτα τρελό. Προορίζεται για απλή χρήση ιντερνετ για το παιδί και την μάνα του. Επίσης να προσθέσω να μήν ζυγίζει πάρα πολύ. Το μέγεθος της οθόνης δεν μας ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για παιδάκι και επειδή είναι και δέκα ετών, περισσότερη εντύπωση νομίζω θα του κάνει μία ταμπλέτα. Έχουν βγει διάφορες για αυτήν ακριβώς τη περίπτωση. Για μικρά παιδάκια δηλαδή. Θα έχει και πολλά παιχνιδάκια.

Τώρα όμως θα το χρησιμοποιεί και η μητέρα του το λαπτοπ, οπότε η φθηνή ταμπλέτα δεν αρκεί, αλλά εγώ το έθεσα καλού-κακού ως επιλογή.

Δημοσ.

Για να αποφευχθει ο harwdare κανιβαλισμος ισως μια λυση να ταν ο σταθερος. Αλλα σ'αυτα τα χρηματα δεν εχεις και ιδιαιτερες επιλογες: http://www.digideli.gr/Notebooks_Tablets/special-offers/HP-250-N2810-23989 (αν μπορεις να του περασεις εσυ Windows).

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, έχω ήδη σκεφτεί για tablet αλλά δέν βολέβει γιατι η μάνα ψάχνει πληροφορίες και τις τυπώνει για το σχολείο και με το tablet θα τρώει περισσοτερο χρόνο άσε που δέν θα ξέρει να το κάνει. Και εγώ το λάπτοπ το έχω σαν τελευταία επιλογή αλλά αυτό θέλουν.

Δημοσ.

Αυτό στο προτείνω καθώς το πήρα εγώ για την ανιψιά μου που λίγο πολύ τα ίδια κάνει, σκυλί μαύρο και έχει και λειτουργικό.

Μια χαρά δουλεύει και είναι και HP. https://www.skroutz.gr/s/4371218/HP-15-g001-sv-E1-1200-4GB-500GB.html

Εγω προσωπικα τον AMD E-Series E1-2100 1.0 GHz δεν θα τον προτεινα "oυτε για Smartphone".

• Like 3
Δημοσ.

Για βασικες εργασίες είναι αρκετά καλός.

Eφοσον υπαρχει στην ~ιδια τιμη και ο Ν2810 στα 2,0GHz δεν βλεπω τον λογο να περιοριστει στον Ε1 του ενος GHz. Eπισης οι θερμορκασιες του Intel θα ειναι αρκετα καλυτερες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...