Michrezzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Έχω ένα Samsung Galaxy Note 3 αγορασμένο από κατάστημα που βρήκα μέσα από το Skroutz το κατάστημα αυτό είναι το mm planet, και θα ήθελα να μάθω αν όντως είναι παραεισαγωγής το Smartphone μου ή είναι ελληνικό. Το αγόρασα πριν δύο μήνες περίπου και διάβασα ότι θα έπαιρνε αναβάθμιση από των Ιανουάριο σε 4.4.2 KitKat και δεν ήρθε ούτε των Ιανουάριο ούτε των Φεβρουάριο και έχουμε μπει στον Μάρτιο. Άκουσα από πολλά άτομα ότι πήραν την αναβάθμιση και άλλοι όχι γι αυτό θέλω να μάθω αν όντως είναι παραεισαγωγής από πια χώρα είναι. Ευχαριστώ!!
PanosMouz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα , παίρνεις τηλ την Samsung και της δίνεις το imei , οπότε σου λεει απο που είναι η συσκευή
dimmer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Φιλε πανος εισαι πανασχετος...η απαντηση ειναι οτι δεν υπαρχει παραεισαγωγης αλλα ευρωπαικο..αυτο εχεις φιλε μου και αθτο πουλανε ολοι στην ελλαδα..μην σε κοροιδευουν..ευρωπαικη αμερικανικη και ασιατικη αγορα υπαρχουν μονο..
gtctsiamp Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Βασικά στο CSC της συσκευής θα έχει τρία γράμματα και από το sammobile θα δεις από που είναι. Επίσης μπορείς από εκεί να κατεβάσεις την τελευταία rom από άλλη χώρα (unbranded Germany καλύτερα) να την περάσεις με Odin και τέλος.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Φιλε πανος εισαι πανασχετος...η απαντηση ειναι οτι δεν υπαρχει παραεισαγωγης αλλα ευρωπαικο..αυτο εχεις φιλε μου και αθτο πουλανε ολοι στην ελλαδα..μην σε κοροιδευουν..ευρωπαικη αμερικανικη και ασιατικη αγορα υπαρχουν μονο. Υπαρχει ευρωπαικο που προοριζεται για αγορα της Ελλαδας, για αγορα της Αγγλιας, της Ρουμανιας, του Βελγιου κ.ο.κ. Παραεισαγωγης δεν υπαρχει αλλα υπαρχει Παραλληλης Εισαγωγης. Το οποιο σημαινει αυτο ακριβως που λεει η λεξη. ΔΕΝ εχει διαφορα επι της ουσιας σε πρακτικο επιπεδο, αλλα ο topic starter θελει να μαθει κατι πολυ συγκεκριμενο και ο PanosMouz του εδωσε σωστη απαντηση. Απο κει και περα θα σε παρακαλεσω να προσεχεις τις εκφρασεις σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα