Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ξερω οτι υπαρχουν πολλα παρομοια θεματα αλλα δεν βρηκα κατι με την τιμη που θελω εγω ! 

θελω να αλλαξω το παλιο no name τροφοδοτικο που εχω απο οταν αγορασα τον ετοιμο υπολογιστη πριν 6 χρονια και ξεκινησα πριν κανα μηνα να τον αναβαθμιζω.Το τροφοδοτικο ειναι 450w και ψαχνω ενα παρομοιο (πχ αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641156 ) 

το συστημα μου ειναι αποτελειται απο 

ι3 4330 

μιτρικη asus h81m-e

σκληρος εναν wb αρχαιος 320 γβ

ενα αντιγραφικο απλο 

αυτα το bugdet μου ειναι περιπου 50€ αλλα αμα αξιζει κατι με 60 θα κανω υπομονη να τα μαζεψω ευχαριστω

Επεξ/σία από john st
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ καποιο αλλο?

το τροφοδοτικο που εχω τωρα (δεν το ανεφερα πριν γιατι ημουν εκτος σπιτιου) ειναι ενα innovator lc-8460btx 

Δημοσ.

Δες για XFX Pro 550W αν δώσεις περίπου 60 (αναλόγως από που θα πάρεις) ή το αδελφάκι του το 450W.Kαι του veteranos123 μια χαρά είναι.Έχεις και κάποιες επιλογές σε semimodular όπως τα Thermaltake Smart SE 530W,630W ή το corsair στο αρχικό ποστ.

• Like 1
Δημοσ.

το corsair το ψηνω ασχημα αλλα με σταματανε τα watt του μιας και ο λογος που θελω να αλλαξω τροφοδοτικο ειναι για να παω σε 500+ watt για να μπορεσω αργοτερα να παρω μια καρτα γραφικων της προκοπης μιας και εχω βρει καρτα αλλα θελει 500αρι τροφοδοτικο !

ευχαριστω για τις προτασεις παιδια!

Δημοσ.

δεν εχω καποια στο μυαλλο μου μιας και δεν εχω καποιο ποσο αυτη την στιγμη για καρτα! εχω 50€  που ειτε θα τα ριξω για τροφοδοτικο ή θα το ανεχτω ακομα και θα παω για εναν σκληρο 500αρι (320 εχω τρ απο το 2007). το πισι παιζει μονο λολ αντε και κανα καλλ 4 οποτε θα παρω μια καρτα για αυτα

Δημοσ.

Δε χρειάζεσαι κανένα μεγάλο τροφοδοτικό.Οι εταιρίες υπερβάλλουν με αυτά για να'ναι καλυμμένες και αυτές και ο χρήστης για τη περίπτωση no name τροφοδοτικού και πολλών-ενεργοβόρων part.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...