jimcat Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Απο το πρωι σημερα διατιθεται η Ελληνικη EUR KITKAT 4.4.2 για το S4.....
manos09 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 οι διαφορες?δεν ξερω ποιες ειναι.την περασα και εγω αλλα δεν.........βλεπω κατι ουσιαστικο.
jimcat Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ουτε κ εγω να σου πω δεν βλεπω διαφορα ακομη εκτος στο antutu που μου βγαζει 1000 μοναδες λιγοτερες απ'οτι πριν.....!!!
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Στα benchmarks μη δίνεται σημασία. Εκεί που θα δεις διαφορά θα ειναι στην μπαταρία και ισως πιο smooth το κινητό σου.
gtctsiamp Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Υποτίθεται πως πλέον τα Samsung με 4.4.2 δεν κλέβουν στα benchmarks, γι'αυτό και το χαμηλότερο σκορ.
manos09 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 εγω παντως ειδα πως η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα απο τοτε που περασα την 4.4.2 στο galaxy s4 ουτε μερα δε με βγαζει.
kataramenos32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 εγω παντως ειδα πως η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα απο τοτε που περασα την 4.4.2 στο galaxy s4 ουτε μερα δε με βγαζει. Αμα συνεχισει καλο ειναι να κανεις ενα hard reset και να το ξαναστησεις απο την αρχη.Προσωπικα το κανω παντα οταν περναω καινουριο λογισμικο.Βεβαια απο οτι βλεπω απο φιλους το S4 εχει χαλια μπαταρια ουτως η αλλως
manos09 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 δεν ξερω να κανω hard reset μπορειται να με παραπεμψετε σε καποιο αλλο λινκ μεσα στο φορουμ? ευχαριστω.
gtctsiamp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Απλά μπες στο recovery και κάνε wipe cache και μετά wipe data/factory reset. Το factory reset ή ακόμα και το hard reset είναι καλό να γίνεται πάντα πριν και μετά από αναβάθμιση ή φλασάρισμα νέας rom.
manos09 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 με αυτο τον τροπο δεν χανω δεδομενα μου?πχ επαφες?φωτο?κλπ?
kontoraian Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 καλησπερα, εντοπισα δυο μικρα προβληματακια στην αναβαθμιση: 1)στο facabook στην περιοχη που υπαρχουν like σε φωτογραφιες δεν μπορεις να δεις τιν λιστα των φιλων που εκαναν like 2)στην εφαρμογη του insomnia φαινονται κομμενες η επιλογες (forum,αγγελιες,κ.λ.π)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα