Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα, μπορείτε να μου πείτε τι καλώδιο πρέπει ν αγοράσω για να συνδέω το macbook στην τηλεόραση ώστε να βλέπω εκεί ταινίες?

Είναι mid 2010 μοντέλο αν παίζει κάποιο ρόλο.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα, μπορείτε να μου πείτε τι καλώδιο πρέπει ν αγοράσω για να συνδέω το macbook στην τηλεόραση ώστε να βλέπω εκεί ταινίες?

Η τηλεόραση τι υποδοχές έχει? Το MacBook που έχεις πάντως έχει mini display port και θα σου βγάζει νομίζω μόνο εικόνα.
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Η τηλεόραση τι υποδοχές έχει? Το MacBook που έχεις πάντως έχει mini display port και θα σου βγάζει νομίζω μόνο εικόνα.
Η τηλεόραση είναι η LG 32SL8000. Όλα τα κλασικά έχει.Τι εννοείς μόνο εικόνα? Δε θα μπορώ να παίξω ταινίες στην τηλεόραση? Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Η τηλεόραση είναι η LG 32SL8000. Όλα τα κλασικά έχει.Τι εννοείς μόνο εικόνα? Δε θα μπορώ να παίξω ταινίες στην τηλεόραση? Sent from my iPhone using Insomnia

Τώρα που το ειδα καλύτερα http://support.apple.com/kb/HT4241 μάλλον παίρναει και ηχος(δεν ξέρω αν το μοντέλο σου είναι στη λίστα) Άρα μπορείς....

• Like 1
Δημοσ.

O adaptor που θα πάρεις πρέπει να υποστηρίζει audio from miniDP. Σαν κι Link.png Site: αυτό

Κι Link.png Site: αυτό εφόσον έχεις thunderbolt

Δημοσ.

Thunderbolt δεν έχει, άρα πάω για την πρώτι επιλογή.

Θα μπορώ να βλέπω και βίντεο κανονικά ή μόνο εικόνα όπως είπε ο φίλος παραπάνω?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ψάξε όπου σε βολεύει για αντάπτορα που να λέει ότι υποστηρίζει ήχο ή ρώτα τον πωλητή να στο διαβεβαιώσει ρητά και με τον όρο να το πας πίσω αν δεν δουλεύει. Υποθέτω ότι το καλώδιο απ´ την isystem (το πρώτο link) που δεν αναφέρει ότι δίνει ήχο μόνο με thunderbolt, θα δίνει ήχο και από απλό MiniDP. Τσέκαρέ το μαζί τους ή ψάξε και αλλού για φθηνότερα αλλά σιγουρέψου. Φυσικά θα χρειαστείς, αν δεν έχεις, καλώδιο HDMI. Η λύση του καλωδίου-αντάπτορα μου φαίνεται κάπως επίφοβη. Ελάχιστη ποικιλία, περιορισμός στο συγκεκριμένο μήκος κλπ.

Δημοσ.

Ψάξε στο ebay έχει πολλά και σε πολύ καλές τιμές...Εαν δεν βρίσκεις κάτι με υποστήριξη ήχου ,παιρνεις ενα mini display καλώδιο, και ένα καλώδιο audio jack με θηλυκά και τα δύο βύσματα...Από το audio port 3,5 που βαζεις ακουστικα στον mac θα δίνεις και ήχο στην tv...Δεν θα έχεις ένα,θα έχεις 2 καλώδιο..Και τί έγινε...
Εαν πελαγώνεις,περίμενε το νέο apple tv που θα είναι απίστευτο,ή περίμενε να πέσει η τιμή του παλιού και θα κάνεις mirroring με ένα κλικ και τέλος..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει πρόταση για καλώδιο thunderbolt σε displayport που όμως να περνά και ήχο;

Πόσα χρήματα περίπου διαθέτεις ? Από ebay εχεις την δυνατότητα να παραγγείλεις ?

Δημοσ.

Αλαξα  3-4 καλώδια από eBay  και όλα μετά από λίγο σταματούσαν να δουλεύουν λόγω ασυμβατοτητας με αποτέλεσμα να μου σπάσουν τα νεύρα και να δώσω και περισσότερα.  Πήγαινε σε εξουσιοδοτημένο της  apple  και πάρε από εκεί να ξεμπερδεύεις. 

Δημοσ.

Πόσα χρήματα περίπου διαθέτεις ? Από ebay εχεις την δυνατότητα να παραγγείλεις ?

Φυσικά και μπορώ από ebay.

Θα έδινα μέχρι και 40 ευρώ αν ήταν εγγυημένα καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και μπορώ από ebay.

Θα έδινα μέχρι και 40 ευρώ αν ήταν εγγυημένα καλό.

ε ενταξει.εαν θελεις να κανεις την δουλεια σου,βρισκεις με 4-6 ευρω.εαν θελεις μπορω να ψαξω.και αν δεις οτι χαλαει αγορασε αυθεντικό.μπορει ομως το φθηνο να αποδειχθει και καλο και να σου κρατησει ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...