Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω ενα λαπτοπ acer aspire και ανεβαζει αρκετα υψηλες θερμοκρασιες.CPU πανω απο 70 C χωρις να το ζοριζω πολυ.

Σκεφτομαι να το παω για καθαρισμο μιας και να το ανοιξω μονος μου δεν παιζει γιατι εχω δει στο youtube πως ανοιγει και θελω κανα μηνα.Αν παρω πεπιεσμενο αερα και φυσηξω στον ανεμιστηρα λετε να δημιουργησω θεμα;Η να το παω καλυτερα εξω;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν εχεις κομπρεσερ αερα ή καποιος γνωστος σ καντο με αυτο απλα προσοχη μν το εχεις πλ δυνατα κ τα ξεκολλησεις ολα :P, απο τις τρυπες π βγαζει τον αερα το ανεμιστηρι θα φυσηξεις κ θα εισαι οκ δν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω.Με τον πεπιεσμενο αερα δν ξερω τι δουλεια θα κανεις αλλα ειναι πεταμενα λεφτα για εμενα γτ πλ απλα σ πουλανε 'αερα' :D. Τωρα αν φοβασαι να το κανεις αυτο πηγαινε σε καποιον π ξερει για να σ αλλαξει κ παστες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλυτερα θα το παω εξω.Ενας γνωστος μου που δοκιμασε να το καθαρισει εξωτερικα με κομπρεσερ εσπασε τον ανεμιστηρα.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παντως παιδια

Δημοσ.

Αν εχεις κομπρεσερ αερα ή καποιος γνωστος σ καντο με αυτο απλα προσοχη μν το εχεις πλ δυνατα κ τα ξεκολλησεις ολα :P, απο τις τρυπες π βγαζει τον αερα το ανεμιστηρι θα φυσηξεις κ θα εισαι οκ δν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω.Με τον πεπιεσμενο αερα δν ξερω τι δουλεια θα κανεις αλλα ειναι πεταμενα λεφτα για εμενα γτ πλ απλα σ πουλανε 'αερα' :D. Τωρα αν φοβασαι να το κανεις αυτο πηγαινε σε καποιον π ξερει για να σ αλλαξει κ παστες.

Oι σκονες ,τα χνουδια και οι κατσαριδες που θα πανε ωρε μαστορα?Ο ανεμιστηρας δεν εχει φοβο να κολλησει/σπασει οταν ριχνεις στα τυφλα αερα,δεν εχει προβλημα να μπουκωσει απο τα χνουδια?

Οδηγιες προς καταστροφη ειστε ολοι expert να δινετε.

Δημοσ.

Κακώς...Δοκίμασε να το ανοίξεις μόνος..Ουτε εγώ ήξερα αλλά έμαθα...Ψάξε και λίγο στο youtube..Μη φοβάσαι τις βίδες..Ανθρωποι τα συναρμολόγησαν...Ούτως η αλλως καθαρισμό στο fan θελεις να κανεις..Tίποτα το ιδιαίτερο..

Δημοσ.

Oι σκονες ,τα χνουδια και οι κατσαριδες που θα πανε ωρε μαστορα?Ο ανεμιστηρας δεν εχει φοβο να κολλησει/σπασει οταν ριχνεις στα τυφλα αερα,δεν εχει προβλημα να μπουκωσει απο τα χνουδια?

Οδηγιες προς καταστροφη ειστε ολοι expert να δινετε.

εγω το ειπα για να κανει την δουλεια του ευκολα κ γρηγορα... αν θελει να κανει σωστη δουλεια ομως οπως ειπα θα πρεπει να τον ανοιξει για να αλλαξει ακομα κ παστες....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...