Sirris_03 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Καλημέρα παίδες, κ προφανώς δεν είχα καμια προθεση για flame καταστάσεις. Τελικά κατέληξαν κ παρήγγειλα τα εξης: Gigabyte g1.sniper z87 retail Intel 4770k Gigabyte 760 oc 2gb wind force G.skill sniper cl9 1866 840 evo 250gb Seagate 2tb sata3 Cooler master v700 PSU Cooler master silencio 650 pure 1200€ Σύνολο.
pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ ευχαριστωυ Ωραίο το σύστημα, πολύ καλή η κάρτα γραφικών, κορυφαίος επεξεργαστής, φοβερό τροφοδοτικό. Και το κουτί, κουκλί... Τα πήρες όλα! Καλοδούλευτο σου εύχομαι.
Sirris_03 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Όλα καλά αλλά έχω 1 εκ. Απορίες.. Οσον αφορά το στοκ κουλερ, καλυτερα δεν θα είναι να βάλω το δικο μου noctua nh-u12p με το kit ? Έχω δουλέψει μονο amd/ati ..τώρα πάω κατεβαζω nvidia drivers, physx drivers, magician για τον EVO ..όλα για 8.1 64b.. Γενικώς πρεπει να προσεξω κάτι, κάποιο driver που δεν γνωρίζω λόγω προερχόμενος απο amd? Aαα κ με αυτό το trim τι παιζει? Το ενεργοποιουμε? Είναι αυτόματο? Έχει θέμα με το magician rapid mode κτλ
pnick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Όλα καλά αλλά έχω 1 εκ. Απορίες.. Οσον αφορά το στοκ κουλερ, καλυτερα δεν θα είναι να βάλω το δικο μου noctua nh-u12p με το kit ? Έχω δουλέψει μονο amd/ati ..τώρα πάω κατεβαζω nvidia drivers, physx drivers, magician για τον EVO ..όλα για 8.1 64b.. Γενικώς πρεπει να προσεξω κάτι, κάποιο driver που δεν γνωρίζω λόγω προερχόμενος απο amd? Aαα κ με αυτό το trim τι παιζει? Το ενεργοποιουμε? Είναι αυτόματο? Έχει θέμα με το magician rapid mode κτλ Την Noctua θα βάλεις, εννοείται. Από τις καλύτερες ψύκτρες. Με τους drivers δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι. Θα σε ενημερώνει για τα updates το GeForce Experience. Οι Nvidia είναι φοβερή στους drivers. To trim νομίζω είναι ενεργοποιημένο αυτόματα στα win 7 και 8. Για να το τσεκάρεις κοίτα εδώ. 1
Sirris_03 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Α πολύ ωραια! Εν' τω μεταξύ, αυτό το GeForce Experience, μου ακούστηκε κινέζικα Δεν εχω ιδέα από nvidia , αλλά θα μάθω μωρέ. Γέλασα! Ωραία κ για το TRIM είμαστε ΟΚ. Παρέλαβα κ το πρωί το τροφοδοτικό , βάρος βρε παιδί μου! Έκανε 1.5 μέρα να να ερθει αλλά ακόμη στη ζελατίνα είναι θα τα ανοίξω όλα μαζί . 1
pnick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μεγειές, μεγειές! Ανέβασε καμμιά φωτογραφία αν θες. Μας τρέξανε τα σάλια... Θα ήθελα να μου πείς και για το κουτί γνώμες όταν φτάσει. Το κιτ της Noctua το έχεις;
Sirris_03 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ¨Όχι μόνο το PSU ήρθε σήμερα, τα υπόλοιπα λογικά θα πιάσουμε επόμενη βδομάδα, γιατί καποια πράματα δεν είναι διαθέσιμα (noctua kit και 2tb seagate).. Δλδ την κόβω την δουλειά να τα έχω όλα επόμενη τετάρτη-πέμπτη. Θα ανεβάσω μην ανυσηχείς Λοιπον, απορίες....για τον SSD: 1) Check TRIM, -> να είναι ΟΝ? 2) Ιndexing -> OFF ? 3) Windows Search -> OFF? 4) Defragment -> OFF? 5) Enable write back caching and turnoff windows write-caching buffer flushing on C:\ drive ? 6) Prefetch and Superfetch -> OFF?
pnick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Το trim είναι on by default στα καινούργια Windows. To indexing και το Windows search εγώ τα αφήνω On. Τώρα, αυτά που λένε για βελτίωση επιδόσεων με το OFF, τα θεωρώ αστεία. Πόση ταχύτητα να σου προσθέσει κάτι τέτοιο σε έναν SSD; Defragment ασφαλώς OFF. Τα άλλα δύο για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω δεν τα πειράζω. Ό,τι έχουν τα Windows by default. Αυτά με το prefetch κ.λπ. τα πειράζανε παλιότερα με τους hdd μπας και προσθέσουν 1-2% βελτίωση στην ταχύτητα των Windows. Δεν έχουν νόημα σήμερα. Για να τα έχει έτσι η Microsoft κάτι ξέρει. Και τα cache αρχεία (WinTemp, UserTemp) λένε κάποιοι να τα βάζεις στον HDD. Τι νόημα έχει αυτό; Ίσα-ίσα, που περισσότερο θα καθυστερεί η εύρεσή τους αν μετακινηθούν σε άλλο drive και ειδικά hdd. Άποψή μου όλα αυτά, βέβαια. Ας σου πούνε και άλλοι κάποια γνώμη.
Sirris_03 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ωπ να και άλλες ωραίες πληροφορίες! Για το defragment είμαστε 100% σίγουροι αμφότεροι οτι....δεν. Αλλά για το indexing , νομίζω για το videoediting (στις κοινοτητες που αφορουν αυτο) λένε ότι το κλείνουν. Τώρα αν έχει όντως αποτέλεσμα... τι να πω. Και εγώ δεν πολυπειράζω ρυθμίσεις οπότε θα το ψάξω σύμφωνα με το editing πρόγραμμα που χρησιμοποιώ και θα δω. Γιατί αναφέρουν και κάτι αλλαγή του page file σε άλλο δισκο, και prerender folder σε άλλο δίσκο κτλ κτλ. Πάντως το καλομελετούσαμε , ήρθαν πριν κάνα 2ωρο και άλλα πραματάκια Τα υπόλοιπα θα ρθουν Τρίτη μου παν. Εκτός από το noctua kit που θα ρθει σε 8 μέρες....αλλά εγώ λέω να το στήσω με στοκ κούλερ ολα καλα, να δούμε τι και πως...και έπειτα αλλάζω μόνο τη noctua. Η αλήθεια είναι ότι δεν το θελα να ανοιγοκλείνω και ξανά πάστες κακό αλλά τι να γίνει. ¨οσον αφορά την πάστα που θα χει μέσα το κουτί του 4770, να την χρησιμοποιήσω? Εχω κ κρατημένη μια arctic silver 5 στην άκρη αλλά την είχα χρησιμοποιήσει πριν 4-5 χρόνια στο pc. Λέτε να χει πάθει τπτ? ή την χρησιμοποιώ αυτήν ανεπιφύλακτα. 1
pnick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ¨οσον αφορά την πάστα που θα χει μέσα το κουτί του 4770, να την χρησιμοποιήσω? Εχω κ κρατημένη μια arctic silver 5 στην άκρη αλλά την είχα χρησιμοποιήσει πριν 4-5 χρόνια στο pc. Λέτε να χει πάθει τπτ? ή την χρησιμοποιώ αυτήν ανεπιφύλακτα. Ε, βάλ' την. Δεν είναι και μάπα. Τώρα για την παλιά δεν ξέρω να σου πω αν κρατάνε τόσα χρόνια (αν ξεραίνεται όταν παίρνει αέρα κ.λπ.).
Sirris_03 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Νέες παραλαβές Αλλά μοντάρισμα αύριο σήμερα προέχουν άλλες δουλειές δυστυχώς. 2
Sirris_03 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 http://s247.photobucket.com/user/netrino-photo/slideshow/PC-2014 Παραπάνω ανέβασα φωτό. Από το pc , τα εξής: --Έβαλα άλλα 8gb πήγα στα 16gb γιατί από την 1η μέρα περιέργως σε win8 έβλεπα την μνήμη 7..7.1gb να χρησιμοποιούνται είτε έκανα μοντάζ είτε όχι.. οπότε είπα να του δώσω αέρα, αν και υποθέτω ότι ετσι ίσως λειτουργούν τα 8άρια. γιατί πριν με AMD σε 7άρια ήμουν με μονταζ άντε 4gb... --To κουτί ωραίο, αλλά θα ήθελα μεγαλύτερο τελικά.. ναι είναι αλήθεια, το cable management σε Midi Tower, δεν είναι τόσο εύκολο, και φυσικά το βγάλε βάλε hardware. Θα μου πεις απαξ και το στήσεις μετα οκ, αλλά αργότερα..αν θες κάτι? --Γενικά δεν εχω πολυ πιαστεί με επιλογε΄ς, το bios έχει πολλά και για να τρέξουν οι μνημες σε 1866 θέλει XMP profile 1. --Από silence, έχω από bios όλα τα fans σε silent mode ~500rpm. εκτός από cpu 1300rpm. γενικά το λές silent (για μένα το ίδιο με το προηγούμενο pc μου , φαι΄νεται) Δεν λεω ότι έχει καμιά τρομακτική διαφορά ... Δλδ μετά από 20 χρόνια στα pc καταλαβαίνω ότι εγώ γίνομαι παράξενος, και ελπίζω πότε θα γίνει desktop pc χωρίς ΚΑΝ fans. για 0db --GPU, νταξει έπαιξα BF4 --Το πιο τρελό που έγινε, είχα 3HDD, 1xSeagate 2TB, 1xSeagate 1TB, 1xSamsung 640gb spinpoint F1 Αυτοί οι 3 μαζί δεν μπορούν να συνηπάρξουν...εχουν συντονισμό!!! το διάβασα και στο νετ. ο Samsung έφυγε!! http://forums.whirlpool.net.au/archive/1679619 http://forums.whirlpool.net.au/archive/1421308 Πήγα να κάνω πατέντα με αφρολέξ, αλλά τπτ...δόνηση και περιοδικό βουητό χαμηλής συχνότητας. Τον έβγαλα τελείως. ΜΟΝΟ ίδιας εταιρείας από δω και έπειτα σκληρούς. Αυτάααα... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα