Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια ενας φιλος εχει ενα λαπτοπ HP 620 και αναρωτιεμαι αν αυτο το HP support κτλπ software ειναι αναγκαιο ή μπορω να το κανω απενεργοποιηση με το revo unistaller? γιατι του κολλαει πολυ

Δημοσ.

με καλυψαν αλλα δεν εχω καταλαβει αν η HP εχει καποιον driver και σβησο κατι χρησιμο και μετα εχω θεματα! τι διαφορα βασικα του απλου crapware απο το driver της HP!

Δημοσ.

Το πολυ πολυ να εχει κανενα δικο της app για το wifi η τιποτα για το touchpad που ομως δεν θα χρειαζεται πραγματικα

Αν φοβασαι τοσο, κανε disable τα services (οτι βρεις σχετικο με ΗΡ) και σβησε και στην εκκινηση.

Για τα προγραμματα εκκινησης Ισως χρειαστει να πας και απο registry.

Στο HKLM\software \microsoft\windows\currentversion\run δεν χρειαζεται να υπαρχει τιποτα για να λειτουργει το συστημα

Αν φοβασαι ομως μπορεις να κανεις export ολο το key πριν τα σβησεις

Οταν βεβαιωθεις οτι το συστημα λειτουργει καλα, μπορεις να κανεις και uninstall.

• Like 1
Δημοσ.

επειδή έχω HP, το support assistant απότι καταλαβαίνω είναι το πρόγραμμα που κάνει έλεγχο αν έχεις ιό, ή κανένα πρόβλημα.Μη σου πω ότι ίσως είναι και περιττό. Ας το σβήσει. Συνεχώς μου το βρίσκει οκ το pc, ενώ μπορεί νάχει και κανένα προβληματάκι. Εγώ τόχα σβήσει, αλλά μου το ξανα ανέβασε, δε θυμάμαι πως.Βοηθάει στις αναβαθμίσεις, αλλά αυτές γίνονται και αυτόματα έτσι κι αλλιώς αν το ρυθμίσεις.

Εδώ λένε ότι δε το συνιστούνε http://h30434.www3.hp.com/t5/Other-Notebook-PC-Questions/Should-I-remove-HP-Support-Assistant-If-not-how-do-I-manage/td-p/848161

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...