Sp1.r0s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, εχω στο pc μου έναν i5-3570k με stock ψύκτρα και έχω μπει σε σκέψεις να την αλλάξω. Ο κύριως λόγως είναι ο θόρυβος που έχει αρχίσει να κάνει η ψύκτρα μετά απο 1,5 χρόνο που το έχω περίπου αν και έχει προηγηθεί καθαρισμός με φυσερό . Απο θερμοκρασίες πιστεύω οτι είναι μια χαρά σε idle πιάνει 28-31 βαθμούς (με coretermp). Αξίζει να πάρω μια καινούργια ψύκτρα θα δω διαφορά σε θόρυβο και θερμοκρασίες και αν ναι ποιά? Εδώ να σημειώσω οτι δεν ασχολούμαι με o/c αν μελλοντικά πιθανόν να το επιχειρήσω. Η mobo είναι η GA-Z77-D3H (rev. 1.0) και το κουτί το thermaltake commander ms-i snow edition. Μπορώ να δώσω μέχρι 30€ πάνω κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?keyphrase=evo+212 Η καλύτερη ψύκτρα για χαμηλά bugdet. Σε σχέση με την stock ψύκτρα, θα δείς διαφορές και σε θόρυβο, αλλά κυρίως σε θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sp1.r0s Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?keyphrase=evo+212 Η καλύτερη ψύκτρα για χαμηλά bugdet. Σε σχέση με την stock ψύκτρα, θα δείς διαφορές και σε θόρυβο, αλλά κυρίως σε θερμοκρασίες. Την είχα δει και γω αυτή και ομολογώ είναι αρκετά safe λύση. Μήπως υπάρχει και κάτι πιο οικονομικό γενικότερα και αξιοπρεπές παράλληλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Την είχα δει και γω αυτή και ομολογώ είναι αρκετά safe λύση. Μήπως υπάρχει και κάτι πιο οικονομικό γενικότερα και αξιοπρεπές παράλληλα? λες οτι θες να κλοκαρεις στο μελλον...για να κλοκαρεις λιγο σοβαρα η evo ειναι το ελαχιστο που μπορεις να παρεις μετα παμε μονο σε ακριβοτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sp1.r0s Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 λες οτι θες να κλοκαρεις στο μελλον...για να κλοκαρεις λιγο σοβαρα η evo ειναι το ελαχιστο που μπορεις να παρεις μετα παμε μονο σε ακριβοτερες. Κατάλαβα οπότε σε αυτά τα λεφτά είναι λίγο πολύ μονόδρομος.Προς τα εκεί με βλέπω τς επόμενες μέρες να την τιμήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ωραιος καλοδουλευτη σου ευχομαι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα