Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κυριοι...

μια ωραια μερα βλεπω τον υπολογιστη μου με μαυρη οθονη και ελεγε οτι δεν μπορουσε να κανει boot...

τον παω στον τεχνικο μου λεει καηκε ο σκληρος αλλαζει σκληρο και το περνω και φευγω γτ ζητουσε 35 ευρω για να μου περασει windows...

ερχομαι σπιτι και βαζω τα 8αρια να φορτονουν περιμενω λιγη ωρα τιποτα το κλεινω ξανα ανοιγω και μου βγαζει μια πρασινη και μια κοκκινη γραμμη στην οθονη και μου λεει οτι απετυχε το boot και να ξανα δοκιμασω παλι τιποτα...μπορει να μην ειναι καλο το cd η κατι τετοιο αλλα οι γραμμες εχουν μεινει μονιμα τι γινετε με αυτο παιδια?

μου εβαλε καινουργιο σκληρο παιζει κατι με αυτο?

Δημοσ.

Μπορεί να έχει σχέση με τον σκληρό (ahci) αλλά μπορεί και όχι. Εγώ θα έβγαζα τελείως τον σκληρό από πάνω και θα έβαζα να κανω boot από το dvd κάποιο live cd px ubuntu, ultimate boot cd. Για να δεις αν βγαίνουν πάλι αυτές οι γραμμές. Όταν κάνεις format να έχεις την επιλογή του σκληρού στο bios στο ide, και αφού εγκατασταθεί το λειτουργικό το βάζεις σε ahci

• Like 1
Δημοσ.

βασικα συνδεσα την οθονη με το λαπτοπ και παλι τα ιδια...

παει η οθονη οσο για το boot θα δω τι θα κανω μαλλον το cd μου πρεπει να εχει προβλημα?

Δημοσ.

Αυτε οι γραμμές που σου βγάζει προδικάζουν κάρτα γραφικών υπερθέρμανση η κατι αλλο

Δημοσ.

Αφου γραφει ο ανθρωπος  : " βασικα συνδεσα την οθονη με το λαπτοπ και παλι τα ιδια..."

δοκιμασε αν ειναι ευκολο καποια αλλη οθονη  να δεις τι γινεται 

και δες και τις συνδεσεις της οθονης μηπως δεν κανει σωστα επαφη

* στον τεχνικο οταν πηγες το συνεδεσε μπροστα σου και δεν δουλευε πριν κανει αλαγη στο δισκο ?

Δημοσ.

οχι απλα τον αλλαξε μπροστα μου...δεν δοκιμασε τιποτα...

αλλα οταν γυρισα σπιτι μια χαρα ηταν μετα απο κανενα μισαωρο εκανε αυτο με την οθονη...

δεν νομιζω να εχει προβλημα η καρτα γραφικων γτ οταν συνδεσα την οθονη στο λαπτοπ το ιδιο εκανε...

ενω παλια ηταν μια χαρα!

Δημοσ.

δεν σε καταλαβενω....

λοιπον φερνω τον υπολογιστη στο σπιτι τον ανοιγω παω να κανω boot τα windows τιποτα...στην τριτη φορα μου βγαζει αυτες της γραμμες τεσπα τωρα εχω περασει τα ubuntu μεσα αλλα το προβλημα με την οθονη παραμενει...

και εχω και μπλε γραμμη τωρα.....

γενικα παιζουνν οι γραμμες φευγει η μια ερχετε η αλλη τι γιεντε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...