Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια ... τι διαφορα υπαρχει μεταξυ τον x64 και x86 συστηματων και πως επιρεαζει αυτο ,αν επιρεαζει ,της εφαρμογες και τα παιχνιδια ? 

Ευχαριστω 

Δημοσ.

Το κυρίως χαρακτηριστικό τους ειναι οτι τα x86 βλέπουν μεχρι 3.5gb ram και τα 64  βλέπουν οσο και να εχουν , αυτο φυσικά παίζει ρόλο στα παιχνίδια και στα προγράμματα ποσο ram θα μπορουν να χρησιμοποιήσουν.

Τωρα συγκεκριμένα για τα παιχνίδια αν εχεις 64bit σύστημα δεν σημαίνει αναγκαστικά οτι θα τρέχουν και πιο γρήγορα , απλα ορισμένα παιχνίδια εκμετελεύονται  ως ενα σημείο την αρχιτεκτονική των 64bit αλλα δεν σημαίνει οτι θα παίζουν καλύτερα απο τα 32bit

Δημοσ.

Μονο που και τα 64Χ εχουν περιορισμους στην μνημη. δεν μπρουν να δουν πανω απο 64GB. Aχρειαστο βεβαι γιατι πιο συτημα εχει τετοια μνημη αλλα ειμαι κολλημενος με την σημασιολογια :)

Δημοσ.

Μονο που και τα 64Χ εχουν περιορισμους στην μνημη. δεν μπρουν να δουν πανω απο 64GB. Aχρειαστο βεβαι γιατι πιο συτημα εχει τετοια μνημη αλλα ειμαι κολλημενος με την σημασιολογια :)

Τι λες?????? :mad:

Δημοσ.

tumblr_lnwltqhA7R1qzj7lm.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...