xalkias99 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Παιδια εχω μια απορια ... τι διαφορα υπαρχει μεταξυ τον x64 και x86 συστηματων και πως επιρεαζει αυτο ,αν επιρεαζει ,της εφαρμογες και τα παιχνιδια ? Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το κυρίως χαρακτηριστικό τους ειναι οτι τα x86 βλέπουν μεχρι 3.5gb ram και τα 64 βλέπουν οσο και να εχουν , αυτο φυσικά παίζει ρόλο στα παιχνίδια και στα προγράμματα ποσο ram θα μπορουν να χρησιμοποιήσουν. Τωρα συγκεκριμένα για τα παιχνίδια αν εχεις 64bit σύστημα δεν σημαίνει αναγκαστικά οτι θα τρέχουν και πιο γρήγορα , απλα ορισμένα παιχνίδια εκμετελεύονται ως ενα σημείο την αρχιτεκτονική των 64bit αλλα δεν σημαίνει οτι θα παίζουν καλύτερα απο τα 32bit
FasTaker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μονο που και τα 64Χ εχουν περιορισμους στην μνημη. δεν μπρουν να δουν πανω απο 64GB. Aχρειαστο βεβαι γιατι πιο συτημα εχει τετοια μνημη αλλα ειμαι κολλημενος με την σημασιολογια
Thanos1972 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μονο που και τα 64Χ εχουν περιορισμους στην μνημη. δεν μπρουν να δουν πανω απο 64GB. Aχρειαστο βεβαι γιατι πιο συτημα εχει τετοια μνημη αλλα ειμαι κολλημενος με την σημασιολογια Τι λες??????
NT1G Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μονο που και τα 64Χ εχουν περιορισμους στην μνημη. δεν μπρουν να δουν πανω απο 64GB. Aχρειαστο βεβαι γιατι πιο συτημα εχει τετοια μνημη αλλα ειμαι κολλημενος με την σημασιολογια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα