Aris0912 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το αγόρασα από έναν και επειδή είχε χαλάσει αυτός από την εταιρεία είχε πάρει αυτόν που λέω.. Μόλις ανακάλυψα πως το tablet φορτίζει στα 5V 2000 mA
arc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Άρα πρέπει να βρεις φορτιστή με αυτα τα χαρακτηριστικά, αλλά επιμένω να δοκιμάσεις αυτό που σου πρότεινα. Ένα ακόμα σχόλιο. Εμπιστεύεσαι αυτόν που στο πούλησε; Τον ξέρεις καλα; Μήπως το tablet έχει «αφαιρετική ιστορία» ;
Aris0912 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Έχω δοκιμάσει να το αφήσω 10 ώρες κάπου εκεί στο ρεύμα και να δείχνει κάπου στο σαράντα τις εκατό και να βγάζω την φόρτιση και να κλείνει όπως τις άλλες φορές.. Δηλαδή δείχνει ότι φορτίζει αλλά δεν φορτίζει, εεε νταξει όχι και τόσο και είναι πιθανό μάλλον να μου το πούλησε ενώ ήξερε ότι δεν φορτίζει.. Πόσο να κοστίζει ένας φορτιστής με αυτά τα; να χαρακτηριστικα περίπου;
evmenis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Πρωτη φορα ακουω αυτη την μαρκα και εχω μεγαλη εμπειρια στα κινεζικα brand ,πρεπει να τσεκαρεις τι εισοδο βυσματος εχει το ταμπλετ για την φορτιση.Το συνηθέστερο στα κινεζικα ειναι 2.5mm οποτε ψαχνεις για 5V 2A 2,5mm. Αν το καλωδιο της φορτισεις δεν ειναι ενσωματομενο στον φορτιστη τοτε τα πραγματα ειναι πιο ευκολα γιατι θελεις εναν απλο USB φορτιστη 5V 2A. Υπολογισε 5€ απο ελλαδα και 4-5$ απο κινα.
evmenis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ορισμενα ταμπλετ/κινητα εχουν ξεχωριστο καλωδιο φορτισεις οποτε οταν θελεις να φορτισεις "κουμπωνεις" το καλωδιο φορτισεις στο USB charger.Εχεις τετοιο καλωδιο στην συσκευασια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα