Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας..εδω και καιρο εχω παρει ενα ταμπλετ(κινεζικο) χωρις τον φορτιστη που ειχε αλλα με εναν αλλον..το βυσμα του φορτιστη ειναι ακριβως αυτο που θελει..το βαζω να φορτισει,δειχνει πως φορτιζει αλλα στην πραγματικοτητα μονο αυτο δεν κανει.οταν βγαζω το βυσμα π.χ. στην 20% φορτιση απλα κλεινει και μπορει να ξανανοιξει μονο οταν ειναι συνδεδεμενο στην φορτιση  :mad:  τι να κανω??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο φορτιστής που έχεις εχει παρόμοια χαρακτηριστικά εξόδου (τάση και ρεύμα) με τον μαμίσιο; Αν π.χ. το tablet χρειάζεται τάση εξόδου-φόρτισης 2v χρειάζεται τάση εξόδου-φόρτισης 5V και ρεύμα εξόδου 2A και εσύ του εχεις φορτιστή (ανεξάρτητα αν ειναι ιδιο βύσμα) ρεύματος 500mA (0,5Α) ίσως να μη φορτίζει ή να φορτίζει παρα πολύ αργά ή να φορτίζει fake. 

Αν δεν εχεις πρόσβαση στον αρχικό φορτιστή, κάνε την εξής δοκιμή και πες μας τα αποτελέσματα. Το βραδυ πριν κοιμηθείς, σβήσει τελειως το tablet (οχι απλό standby) και βάλε το να φορτίσει με τον φορτιστή που εχεις. Το πρωί (μετά τουλάχιστον απο 4-5 ώρες φόρτιστης) αποσύνδεσε το φορτιστή, άναψε το tablet και δες πόσο φορτισμένη ειναι η μπαταρία. 

Παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο να εχει πεθάνει η μπαταρία, αλλά αυτό θα το ξέρεις αφου εχεις δοκιμάσει φορτίσεις και με το δικό του φορτιστή. 

Επεξ/σία από arc
Δημοσ.

πές μας ποιό ταμπλετ είναι φίλε μου.

αν είναι άλλος φορτιστής απο τον δικό του,πώς θέλει να φορτίσει(απο την στιγμή που δεν ξέρεις τι φορτιστή παίρνει κανονικά);;?

θέλεις να το πάρεις στα χέρια...

Δημοσ.

ειναι ενα κινεζικο ταμπλετ maxsun στην μαρκα..παιρνει φορτιστη με 5v ισχυ και εχω εναν φορτιστη που εχει διαφορα βυσματα και μπορεις να καθορισεις εσυ την ισχυ π.χ. 3 , 4,2 , 5 κλπ 

Δημοσ.

Στο προηγούμενο μήνυμα μου, έκανα ένα λάθος (το έκανα edit). Ο φορτιστής σίγουρα θα εχει ταση εξόδου 5V αλλά εχει σημασία το ρεύμα. Αναλογα με το tablet ίσως θέλει ρεύμα 2A. Αν εσύ του εχεις φορτιστή με ρευμα εξοδου 0,5Α ίσως εκεί οφείλονται τα προβλήματα που εχεις.

Αφου δεν εχεις τον αρχικό φορτιστή, κάνε την ολονύχτια δοκιμη που σου πρότεινα και βλέπουμε

Δημοσ.

Ενας φορτιστής έχει στοιχεία εισόδου (π.χ. τάση-συχνότητα-εναλλασόμενο ρεύμα) και στοιχεία εξόδου (τάση , μέγιστο ρεύμα, συνεχές).

Τα tablets συνήθως δουλευουν με στοιχεία εξόδου

• Τάση 5V
  • Ρεύμα 2Α
  • Συνεχές

Αν του βάλεις μικρότερη τάση δεν θα φορτίζει. Μεγαλύτερη τάση το έκαψες. Αν εχει πολύ λιγότερο ρεύμα, πάλι δεν θα φορτίζει (ειδικά αν το εχεις αναμμένο). Αν δεν είναι συνεχές το έκαψες. 

Δημοσ.

Αυτό το tablet πως ήρθε στα χέρια σου; Το πήρες καινουργιο ή μεταχειρισμένο; Δεν είχε φορτιστή όταν το πήρες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...