voltmod Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το τελευταίο κεφάλαιο στη σειρά Arkham των παιχνιδιών Batman είναι… προ των πυλών, και από ότι φαίνεται θα είναι το πλέον κλασσικό της σειράς. Στο Arkham Knight, οι gamers θα μπορούν να παίξουν τον Batman στην ακμή του.Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του τίτλου είναι η Rocksteady και τη διανομή έχει αναλάβει η WB Games. Στο πρώτο trailer του παιχνιδιού, θα διαπιστώσετε ότι ο νέος τίτλος διαδραματίζεται στη Gotham City. Επίσης θα μπορέσετε να οδηγήσετε το Batmobile για πρώτη φορά, ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη, αν μελλοντικά αποκαλυφθεί ότι μπορεί να πιλοτάρετε και το Batwing (αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται). Το τμήμα της WB Games στη Μ. Βρετανία αποκάλυψε ότι η ιστορία στο παιχνίδι ξεκινάει με την εμφάνιση του Scarecrow, ο οποίος έχει μαζέψει τους Penguin, Two-Face και Harley Quinn για να πολεμήσουν τον Batman. Το Arkham Knight θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσα στο 2014. Site: SlashGear
theo58 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ναι μωρη Rosksteady τρελανε μας! Δωστε τους τα δικαιωματα και για Justice League game να το χασουμε τελειως! 1
papahlamidas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 what about xbox 360?playstation 3? Σιγά σιγά όλοι τίτλοι θα βγαίνουν μόνο για τις High-end κονσόλες... 5
MixalisX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 O Batman μοιάζει λίγο με τον Ben Aflek. Τυχαίο??? Δεν νομίζω...
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 O Batman μοιάζει λίγο με τον Ben Aflek. Τυχαίο??? Δεν νομίζω... ε ναι, αυτο το το πηγουνι κανει μπαμ.
lebron15 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Παίζει τα γραφικά να είναι αυτά που είδαμε στο trailer; Δεν νομίζω!
kosegdit Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ανυπομονώ, αν και λίγο κοντούλης μου φάνηκε ο Batman.
Nikos667 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Παίζει τα γραφικά να είναι αυτά που είδαμε στο trailer; Δεν νομίζω! Yep,παιζει,μπορει να μας φαινονται εξωπραγματικα γιατι εχουμε συνηθησει αλλα ανεβασαν αρκετα τον πηχη! Παλια επρεπε πχ. να επιλεγεις χρωμα για την φωτια,αντε να σπαει τωρα το κεφαλι του ο developer τι μοιαζει πιο ρεαλιστικο! Στην Unreal Engine 4 κανει physical based render και βαζεις θερμοκρασιες υλικου και αναλογως πεταει φωτινοτητα και χρωματα! Εγω προσωπικα δεν εχω δοκιμασει αλλα 1 απο τα 2 project που δουλευω την εχουν,και πραγματικα ειναι σαν να βλεπεις game με film(και καλυτερα μην σου πω) γραφικα!
Bourdoulas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εγώ ένα έχω να πω μετά το trailer. Κάντε μια 3d ταινία τώρα και αφήστε το παιχνίδι για μετά! 2
SOMAN21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 σοβαρος λογος για να μπεις σε κονσολες νεας γενιας..αν και εγω 1 χρονακι ακομα τη βγαζω ανετα με το ps3 μου ! ειναι δικοπο μαχαιρι ωστοσο απο τη μια χανεις τα καινουργια παιχνιδια απο την αλλη πεφτουν οι τιμες στους προκατοχους τους τοσο σε οτι νεο βγαλουν οσο και στα παλια παιχνιδια.
Federer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Σιγά σιγά όλοι τίτλοι θα βγαίνουν μόνο για τις High-end κονσόλες... Ισχυει...τουλαχιστον ομως θα μπορουμε να παιζουμε Pro Evolution 2024 στο PS3 μας! (αν κρινουμε απο το ηρωικο PS2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα