Beatrice Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Δεν ξέρω τί έκανα, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο Skype Ανοίγει μόνο ένα μπλε εικονίδιο, με τις επιλογές Skype, Tools και Help με τα οποία δεν έβγαλα άκρη. Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή να καταχωρήσω τα στοιχεία μου για να συνδεθώ. Πείτε μου ότι υπάρχει λύση, σας παρακαλώ!
iodna2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τα ίδια κ σε μένα εδώ κ καιρό.απόλυτο λευκό εκει που πριν έβαζα τα στοιχεία μου.με windows 7 και προσπάθεια σύνδεσης με λογαριαμό hotmail ή windowslive. με uninstall ,re-install τπτ.
Beatrice Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν το βρίσκω καν στο κοντρολ πανελ για να το απεγκαταστήσω. Μήπως ξέρει κάποιος τί μπορούμε να κάνουμε;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 για δείτε λίγο τα βίντεο ρε παίδες. ότι κάνουν τα βρήκα και σε συζητήσεις στο forum του skype. Σε κάποιους δεν δούλεψε βέβαια, αλλά δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε. 2
iodna2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 το είχα δοκιμάσει αυτό το fix. αλλά ενω μπορούσα να βάλω τα στοιχεία μου δεν συνδεόταν. δοκιμασμένο με 2-3 λογαριασμούς. Τι να πω.ατυχία. Μάλιστα εκεί ηταν που μου την έδωσε με το χρόνο που μου πήρε χωρίς αποτέλεσμα κ δεν ξανασχολήθηκα με skype απο το pc . Σε άλλους όμως έχει δουλέψει οπότε ναι, try it.
thomasG4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Κάνετε κανένα scan με malwarebytes anti-malware και adwcleaner. Δεν είναι απίθανο να οφείλετε σε malware αυτό το πρόβλημα. Απο τότε που αγόρασε η microsoft το skype έχει γίνει στόχος των malware coders. Μετά το scan κάνετε απεγκατάσταση με revouninstaller και ξανά εγκατάσταση. Άμα δεν στρώσει μετά τα scan, κατεβάστε μια πιο παλιά έκδοση του skype (αφου πρώτα κάνετε απεγκατάσταση αυτή που ήδη έχετε) απο εδώ. 1
tsakonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 δοκίμασε τις εκδόσεις από το skype garage, αφού κανεις uninstall πρώτα και restart 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα