Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η HOL είναι η μοναδική που δίνει αποκλειστικά από καμπίνα, όπου έχει γίνει αναβάθμιση.

Είτε κατάλαβες λάθος, είτε στα είπαν λάθος. Δεν δίνει από αστικό κέντρο 100%.

Δημοσ.

Η HOL είναι η μοναδική που δίνει αποκλειστικά από καμπίνα, όπου έχει γίνει αναβάθμιση.

Είτε κατάλαβες λάθος, είτε στα είπαν λάθος. Δεν δίνει από αστικό κέντρο 100%.

Εγώ καλά κατάλαβα και στο site μου βγάζει διαθεσιμότητα, στο κέντρο που κάλεσα ζήτησαν αριθμό βρόχου και μου είπαν ότι είμαι μακριά από Α/Κ  (900 μέτρα)

Οι καμπίνες του ΟΤΕ είναι κυριολεκτικά μπροστά από το σπίτι μου.

Λάθος του τηλεφωνητή? Hell yeah

Δημοσ.

Δεν ξέρω που μένεις, αλλά σύμφωνα με τα στατιστικά σου είσαι περίπου 1,7χλμ από το αστικό κέντρο Τερψιθέας, που βρίσκεται στη γωνία Θράκης & Τριπόλεως.

Η ταχύτητα που συγχρονίζεις τώρα είναι φυσιολογική για την απόσταση αυτή, άρα δεν είσαι συνδεδεμένος σε υπαίθρια καμπίνα.

Τον ίδιο συγχρονισμό θα έχεις και με την Forthnet σε ADSL, ίσως λίγο παραπάνω λόγω χαμηλότερου SNR που δίνει αυτή.

Όμως αν πας σε VDSL (ΟΤΕ, HOL ή Wind) θα σε συνδέσουν σε υπαίθρια καμπίνα (αν υπάρχει ενεργοποιημένη στην περιοχή σου) και θα έχεις τη μέγιστη ταχύτητα.

Forthnet και Cyta δίνουν VDSL μόνο από αστικό κέντρο, οπότε λόγω της απόστασης δεν θα έχεις κάποιο κέρδος και ο συγχρονισμός θα είναι παρόμοιος με αυτόν που έχεις τώρα.

Για να δεις στα γρήγορα αν υπάρχει ενεργοποιημένη καμπίνα VDSL στην περιοχή σου, κάνε τον έλεγχο στη HOL, καθώς είναι η μόνη που δίνει αποκλειστικά από εκεί.

δεν ήξερα οτι το ακ τερψιθέας ειναι αυτο στη γωνία θράκης-τριπόλεως αφου εκει ειναι περιοχη ελληνικου και όχι τερψιθέας άρα απο το ίδιο σημείο θα παίρνω ιντερνετ ειτε οτε ειτε forthnet.

είμαι κολχίδος-πόντου άρα 6 στενα πάνω απο τριπόλεως και 200 μέτρα μέσα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχει κανεις Wind VDSL στη Νεα Σμυρνη;Θελω να κανω συνδεση αλλα στο site μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο για την γραμμη μου στην περιοχη μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

περιμένεις να βρεις άτομο από την γειτονιά σου ώστε να πειστείς ότι πράγματι δεν είναι διαθέσιμο? :P

Δημοσ.

Έτοιμος για Wind και VDSL στα Ιλίσια(Αγ.Γερασίμου).2 ερωτήσεις:

1)Πως ακριβώς τσεκάρω πόσο μακριά είμαι από αυτά τα καφάου που λέτε;Για να δω αν έχει αντίκρυσμα το έξτρα δεκάρικο πριν είναι πολύ αργά (μη φτάσω κατόπιν εορτής να κάνω speedtest)

2)Το Vdsl λέω να το κάνω κυρίως για live streaming.Θα δω διαφορά σε live streaming είτε από σόπκαστ είτε από acestream είτε από flash player ή είναι κυρίως άλλοι παράγοντες πχ uploader,πρόγραμμα,υπολογιστής μου;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν είσαι σε πολυκατοικία, γράφει στο ντουλαπάκι του ΟΤΕ το αριθμό του KV που την εξυπηρετεί.

Περπατώντας γύρω από το σπίτι σου σε 1-2 τετράγωνα θα βρεις το KV που το εξυπηρετεί. Αν το KV αυτό είναι το παλιό μικρών διαστάσεων, ξεχνάς το VDSL από KV και ψάχνεσαι για VDSL από το ΑΚ της περιοχής σου. Αν είναι η νέα καμπίνα (2φυλλη ή 3φυλλη) θα πάρεις από τo KV και θα έχεις τις ταχύτητες του πακέτου που θα αγοράσεις.

Δημοσ.

<p>Αν είσαι σε πολυκατοικία, γράφει στο ντουλαπάκι του ΟΤΕ το αριθμό του KV που την εξυπηρετεί.</p>

<p>Περπατώντας γύρω από το σπίτι σου σε 1-2 τετράγωνα θα βρεις το KV που το εξυπηρετεί. Αν το KV αυτό είναι το παλιό μικρών διαστάσεων, ξεχνάς το VDSL από KV και ψάχνεσαι για <span style="font-size:14.4444446563721px;">VDSL από το ΑΚ της περιοχής σου. Αν είναι η νέα καμπίνα (2φυλλη ή 3φυλλη) θα πάρεις από τo KV και θα έχεις τις ταχύτητες του πακέτου που θα αγοράσεις.</span></p>

Λοιπόν,έξω από την πολυκατοικία ακριβώς έχει μια ψηλή(1.60?) δίφυλλη γκρι ντουλάπα που γράφει και ένα 341 πάνω δεξιά στη γωνία.Είναι αυτό το κουτί του Οτέ;Είναι το KV?Είναι ο κάβουρας;Είναι το ζουμί του;Είναι κάτι άλλο;Είμαι εγώ άσχετος;Η τελευταία ερώτηση απαντάται σίγουρα με ΝΑΙ,περιμένω για τις υπόλοιπες.

post-82185-0-09380000-1412594700_thumb.png

[ATTACH]689970[/ATTACH]

Δημοσ.

Αυτή είναι η νέα καμπίνα του ΟΤΕ (KV), από την οποία πρέπει να παίρνουν και όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας σου, αλλά και των διπλανών.

Επομένως, εάν σου δείχνει διαθεσιμότητα η Wind προχώρα άφοβα. Ίσως σε καθυστερήσει λίγο ο ΟΤΕ στη φορητότητα, όπως έκανε και στη δική μου περίπτωση, αλλά εάν το κυνηγήσεις θα σου τη δώσει.

Δημοσ.

Είναι νέα σύνδεση οπότε δεν τίθεται θέμα φορητότητας.Μου είπαν θα πάρει γύρω στις 15 μέρες γενικά.Πάω αύριο για την αίτηση.

Το προχωράω και όταν είμαι ον θα σας συμβουλευτώ πάλι για ρυθμίσεις ρούτερ κτλ παραθέτοντας επίσης αποτελέσματα speedtest.

Δημοσ.

Και πάλι είναι θέμα ΟΤΕ να δεχτεί να δώσει αυτή τη σύνδεση στην Wind.

μακάρι να μην έχεις καθυστερήσεις και να ολοκληρωθεί η σύνδεση στο χρόνο που σου είπαν.

Σ' αυτές τις ταχύτητες δεν χρειάζονται ρυθμίσεις router, απλά, αυτό που δίνουν έχει διαφορετική φιλοσοφία από εκείνη του adsl αλλά θα το συνηθίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα , επειδη και εγω ενδιαφερομαι για συνδεση vdsl 50αρι απο την wind , στο site μου λεει οτι υπαρχει η διαθεσιμοτητα και ειχα ρωτησει και σε ενα καταστημα αλλα το σκεφτομαι ακομα επειδη η συνδεση ειναι για 2 χρονια

Μηπως ξερει κανεις τι παιζει στο ηρακλειο κρητης γενικα με τις καμπινες και τι ταχυτητες πιθανον να πιανω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...