Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι παίζει να συμβεί και σε μένα οπότε καλά έκανες και την ανέφερες. Περίμενα σήμερα το VDSL και ενώ όλα είναι έτοιμα, με παίρνουν από την hol και μου λένε ότι ο ΟΤΕ δεν έχει δώσει το οκ. Οπότε μένω άλλη μια μέρα χωρίς τηλ και VDSL. Με διαβεβαίωσαν πως θα είναι οκ αύριο αλλά δεν το πολυ πιστεύω.
makfil Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αυτό που περιγράφεις είναι διαφορετικό. Η καθυστέρηση που έγραψα παραπάνω κα οφειλόταν στην αναιτιολόγητη απόρριψη του ΟΤΕ, αφορούσε στην περίοδο μέχρι να ξεπεραστεί το εμπόδιο και να οριστεί ημερομηνία ενεργοποίησης. Δυστυχώς, και στην περίπτωσή μου, την ορισμένη ημερομηνία είχα μόνο τηλεφωνία και μάλιστα κουτσουρεμένη αφού, όπως διαπίστωσα τις επόμενες μέρες δεν λάμβανα κλήσεις από τηλέφωνα της Forthnet (!!!) επειδή η Wind δεν την ενημέρωσε, μέσω της ΕΒΔΑΦ, για την αλλαγή. Το πιο σημαντικό είναι, βέβαια, ότι ίντερνετ (vdsl) ήρθε με καθυστέρηση 6 ημερών (!!!), αφού τότε εδέησε ο τεχνικός του ΟΤΕ να έρθει στο KV που βρίσκεται απέναντί μου και να συνδέσει το ζευγάρι μου πάνω στο minidslam (!!!). Εύχομαι και ελπίζω, η δική σου περιπέτεια να βρίσκεται σ' αυτό το τελευταίο στάδιο και αύριο να έχεις ενεργοποιημένη σύνδεση είτε adsl είτε vdsl.
kirileman Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 2μιση μήνες διήρκεσε η αναμονή στη δική μου περίπτωση, για παρόμοιους λόγους με αυτή του makfil. Είτε άκυρο από τον ΟΤΕ, είτε "συστημικό πρόβλημα" από τη πλευρά του ΟΤΕ, ξανά. Δε μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα παρά να περιμένω.
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Λοιπόν, μου ήρθε σήμερα αλλά σε μορφή ADSL (6 mbps). Μου είπαν πως θα έχω το VDSL κανονικά σε 2-3 μέρες. Περιμένω...
kgrod Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 η προσφορα με τα 20 ευρω ειναι για 24μηνο συμβολαιο.αν θελεις 12μηνο πηγαινει στα 32+10 για vdsl 42 το μηνα.......προσοχη
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 η προσφορα με τα 20 ευρω ειναι για 24μηνο συμβολαιο.αν θελεις 12μηνο πηγαινει στα 32+10 για vdsl 42 το μηνα.......προσοχη Η προσφορά με 20 ευρώ + 10 VDSL είναι για 24μηνο συμβόλαιο για νέους συνδρομητές μόνο. Εγώ που ήμουν ήδη στην wind δεν είχα δικαίωμα να πάω σε αυτό. Το δικό μου (μαζί με απεριόριστες διεθνείς) πήγαινε στα 45 ευρώ/μήνα.
makfil Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μια και μιλάμε για διεθνείς κλήσεις, πιστεύω ότι η κάρτα Ya της Wind με 3€ καλύπτει αρκετό χρόνο ομιλίας (160' με Καναδά που μιλάω) και μέγιστη διάρκεια ισχύος τους 3 μήνες. Συμφέρει, σε όλες τις περιπτώσεις, σε σχέση με τη σταθερή μηνιαία επιβάρυνση.
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Λοιπόν παιδιά προχθές ήρθε το VDSL. Η ταχύτητα είναι απίστευτη. Πιάνω 47 mbps στα 50!!! Δείτε και μόνοι σας το download speed. Φανταστείτε ότι δεν είναι και το ανώτερο που έπιασα. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας! 1
007pcservicegr Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Λοιπόν παιδιά προχθές ήρθε το VDSL. Η ταχύτητα είναι απίστευτη. Πιάνω 47 mbps στα 50!!! Δείτε και μόνοι σας το download speed. Φανταστείτε ότι δεν είναι και το ανώτερο που έπιασα. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας! Ποιο modem έχεις και εγώ τα ίδια με Wind ευτυχώς είχα δικό μου modem. Ακόμα περιμένω το δικό τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Λοιπόν παιδιά προχθές ήρθε το VDSL. Η ταχύτητα είναι απίστευτη. Πιάνω 47 mbps στα 50!!! Δείτε και μόνοι σας το download speed. Φανταστείτε ότι δεν είναι και το ανώτερο που έπιασα. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας! Συγχρονισμός στα 47?
morby Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Λοιπόν παιδιά προχθές ήρθε το VDSL. Η ταχύτητα είναι απίστευτη. Πιάνω 47 mbps στα 50!!! Δείτε και μόνοι σας το download speed. Φανταστείτε ότι δεν είναι και το ανώτερο που έπιασα. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας! Μας τρέλανες τώρα, παίρνω Wind να δω αν υποστηρίζει VDSL η περιοχή μου
Sparky081279 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Εδώ και λίγες μέρες μου ενεργοποιήθηκε το VDSL στη WIND (περιοχή Νέου Κόσμου) και Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου, αν υπάρχει δυνατότητα να βελτιώσω ίσως με κάποιες ρυθμίσεις στο router μου ZTE (ZTHN H168N) το download. Σας παραθέτω μια εικόνα με το status της σύνδεσης μου μέσω του router. Eξ απ ανέκαθεν είχα χάλια internet και σαν ADSL (κλείδωνα στα 10.500Kbps και τώρα σαν VDSL απλά διπλασίασα το νούμερο αυτό στα 21.000Kbps. Μax download πριν είχα στα 1.2ΜΒ και τώρα αυξήθηκε στα 2.1ΜΒ μεσω IDM. Είμαι τελείως αρχάριος και επειδή δεν έχω ιδέα από ορολογίες κλπ θα παρακαλούσα όσο γίνεται με πιο απλά Ελληνικά :) xaxaxaxaxaxa Καλές γιορτές σε όλους σας εύχομαι και καλή Ανάσταση! Επεξ/σία 17 Απριλίου 2014 από Sparky081279
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Συγχρονισμός στα 47? Όσες φορές έχω κάνει το speedtest και το αντίστοιχο της hol μου βγάζει ταχύτητες από 44 έως 47 mbps. Συγχρονισμό δεν ξέρω τι εννοείς!
jkoukos Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Συγχρονισμός είναι η ταχύτητα σύνδεσης της γραμμής με τον πάροχο. Τα στοιχεία του φαίνονται σε μενού της συσκευής. Η ταχύτητα που βλέπεις στα διάφορα on-line τεστ, εξαρτάται από τον server και το μέγεθος των αρχείων. Σε κάθε περίπτωση είναι μικρότερη από την ταχύτητα συγχρονισμού και μπορεί να υπολείπεται έως και 20%, λόγω του overhead στο πρωτόκολλο επικοινωνίας. Και φυσικά το τεστ να γίνεται με ενσύρματη σύνδεση, διότι στην ασύρματη έχουμε επιπλέον μείωση. 1
giannisXXX Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Εδώ και λίγες μέρες μου ενεργοποιήθηκε το VDSL στη WIND (περιοχή Νέου Κόσμου) και Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου, αν υπάρχει δυνατότητα να βελτιώσω ίσως με κάποιες ρυθμίσεις στο router μου ZTE (ZTHN H168N) το download. ...... Είσαι μακριά από το ΑΚ ή ΚV (πιθανότατα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα