Cyberdemon87 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Τους πηρα, εκαναν τις μετρησεις κλπ και μου ειπαν οτι θα επαιρνα απο καμπινα ετσι και αλλιως αν ηταν κοντινοτερη η αποσταση. Ακομα και αν αλλαξω παροχο και παω π.χ. σε ΟΤΕ το ιδιο πραγμα δεν θα ειναι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 δεν υπάρχει περίπτωση το A/K από το οποίο παίρνεις να είναι πιο κοντά από το ΚΑΦΑΟΥ σου, διότι αν ήταν θα έπιανες 50mbps... βέβαια έτσι κι αλλιώς αν δεν κάνω λάθος πάντα υπάρχει ένα ΚΑΦΑΟΥ ανάμεσα σε σένα και το Α/Κ...
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Παίζουμε πάνω σε καμπίνα για αυτό είμαστε max στην ταχύτητα. Λογικά για να πιάνεις 35 εσύ θα παίζεις από Α/Κ. Γιατί δεν τους ζητάς να σε βάλουν πάνω σε καμπίνα; Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν παίζει fastpath σε vdsl γιατί από ότι είδα σε 1-2 games to ping ανέβηκε κάπως. αναλογως αν εισαι απο ακ ή απο Kv.αλλα ναι βαζουν Fast path σε vdsl βέβαια έτσι κι αλλιώς αν δεν κάνω λάθος πάντα υπάρχει ένα ΚΑΦΑΟΥ ανάμεσα σε σένα και το Α/Κ... σωστα.ακομα και πελατες διπλα στο αστικο κεντρο πολλες φορες παιρνουν απο καφαο που ειναι η εξω απο τον οτε ή εχω δει και καφαο μεσα στον οτε στο προαυλιο να το πω ετσι.η μονη περιπτωση να μην υπαρχει καφαο ειναι σε μεγαλα εμπορικα η γενικα σε σημεια που μπορει να καταληγουν πχ 300 γραμμες η 200 γραμμες στις οποιες υπαρχει σταθερο καλωδιο που δεν περναει απο καφαο.αλλα οχι για σπιτια.αν ειναι σταθερο καλωδιο φαινεται βεβαια αν καποιος ξερει.info στο guide σε καποιο σημειο για τα σταθερα καλωδια.
lazap2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπέρα και απο εμένα, με πήραν απο wind και μου εκαναν προσφορα κινητα σταθερά + vdsl 50 με αρκετα δελεαστικό ποσό.. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής α)αξίζει να φύγω απο ΟΤΕ 24αρι ? η θα τραβάω τα μαλλιά μου με προβλήματα τύπου δεν συγχρωνίζει ρούτερ κλπ?(δεν έχω πρόβλημα απο ΟΤΕ απλα το 50αρι είναι δελεαστικό και σε καλή τιμή) β)κινητή τηλεφωνία δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα αν έχει κάποιος ας με βοηθήσει ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Κατ' αρχάς, καλώς όρισες στο forum. Δεν μας λες, όμως, το ποσό της προσφοράς και, κυρίως, όλες και αναλυτικά τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει. Για το vdsl αξίζει να πας εάν έχει ενεργοποιηθεί στη περιοχής σου το νέο δίκτυο του ΟΤΕ και μπορεί να σου δώσει vdsl από KV. Είναι εύκολο να διαπιστώσεις εάν έχουν τοποθετηθεί οι νέες καμπίνες στην περιοχή σου και με τον wizard της Wind να ξεκαθαρίσεις ότι μπορεί να σου δώσει vdsl. Στις προσφορές δίνει είτε 120' είτε 300' προς εθνικά κινητά. Δεν γράφεις σε ποια περιοχή βρίσκεσαι και αν είσαι στην Αθήνα δεν υπάρχει πρόβλημα δικτύου της Wind.
lazap2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Έχεις δίκιο δεν έχω αναφέρει τίποτα απ τα βασικά.! Μένω Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αλίμου, έχω ελέγξει την περιοχή μέσα απ την Wind και λέει οτι με καλύπτουν οι υπηρεσίες της (vdsl). H Προσφορά στο σταθερό είναι 50αρι vdsl με 1500 λεπτά προς όλους κινητά+σταθερά τα μιλάω όπως θέλω. Κινητά η μία γραμμη 1500 προς όλου κλήσεις + μηνύματα +3gb ιντερνετ η άλλη γραμμή 300 λεπτά και 300mb internet + ενα tablet Samsung. Αυτά. Απο κάλυψη δικτύου στα κινητά πως είναι ? αν έχεις άποψη πάνω στο θέμα θα με βοηθούσες!!
makfil Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Και πάλι, δεν αναφέρεις ποσά, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης με τα πακέτα που τρέχουν. Στο κινητό, προφανώς, σου πρόσφεραν συμβόλαιο για τα πακέτα που αναφέρεις αλλά δεν γράφεις ποσά. Το δίκτυο της Wind, όπως κάθε άλλης εταιρείας, δεν έχει πρόβλημα στην Αθήνα. Τελευταία ενεργοποίησε και 4G και οι συνδρομητές της (και εγώ) αλλάξαμε δωρεάν sim, ακόμη και αν δεν είχαν αντίστοιχα κινητά.
lazap2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Όλα μαζι μου τα δίνει στα 83 ευρώ με τέλη ενεργοποίησης δωρεάν
makfil Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Έτσι, δεν μπορεί κανείς να σου πει αν η προσφορά είναι καλή ή όχι, πολύ περισσότερο αφού δεν λες ή δεν ξέρεις τη χρονική δέσμευση στο vdsl (18 ή 24 μήνες). Το vdsl έχει (20+10)/μήνα, με απεριόριστα προς σταθερά, χωρίς, βέβαια τα 1500 προς κινητά που λες. Για τα πακέτα της κινητής, αποκλειστικά αρμόδιος είσαι εσύ να κρίνεις αν σου χρειάζονται ή σε καλύπτουν οι υπηρεσίες που αναφέρεις. Μπορείς να βρεις τα πακέτα που δίνει και να συγκρίνεις τις τιμές. Σε ότι αφορά στο vdsl, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εάν πάρεις από KV (στον Άλιμο έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο), όπως εγώ και πολλοί άλλοι που έχουν γράψει σ' αυτό το νήμα αλλά και σε άλλα fora.
ariannaki85 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Έχεις δίκιο δεν έχω αναφέρει τίποτα απ τα βασικά.! Μένω Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αλίμου, έχω ελέγξει την περιοχή μέσα απ την Wind και λέει οτι με καλύπτουν οι υπηρεσίες της (vdsl). H Προσφορά στο σταθερό είναι 50αρι vdsl με 1500 λεπτά προς όλους κινητά+σταθερά τα μιλάω όπως θέλω. Κινητά η μία γραμμη 1500 προς όλου κλήσεις + μηνύματα +3gb ιντερνετ η άλλη γραμμή 300 λεπτά και 300mb internet + ενα tablet Samsung. Αυτά. Απο κάλυψη δικτύου στα κινητά πως είναι ? αν έχεις άποψη πάνω στο θέμα θα με βοηθούσες!! Οπως λεει και ο φίλος παραπάνω, στην Αθήνα λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Μπορείς βέβαια πάντα να δοκιμάσεις με μια καρτούλα-παλιότερα δίναν και τσαμπα δοκιμη και για data, δεν ξέρω αν ακόμα ισχύει, αλλά και με ενα απλό f2g θα κάνεις τη δουλειά σου
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Έχεις δίκιο δεν έχω αναφέρει τίποτα απ τα βασικά.! Μένω Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αλίμου, έχω ελέγξει την περιοχή μέσα απ την Wind και λέει οτι με καλύπτουν οι υπηρεσίες της (vdsl). H Προσφορά στο σταθερό είναι 50αρι vdsl με 1500 λεπτά προς όλους κινητά+σταθερά τα μιλάω όπως θέλω. Κινητά η μία γραμμη 1500 προς όλου κλήσεις + μηνύματα +3gb ιντερνετ η άλλη γραμμή 300 λεπτά και 300mb internet + ενα tablet Samsung. Αυτά. Απο κάλυψη δικτύου στα κινητά πως είναι ? αν έχεις άποψη πάνω στο θέμα θα με βοηθούσες!! δοκιμασε με καρτουλα οπως ειπαν.γιατι οκ μπορει γενικα σε μερικα σημεια να πιανει αλλα μεσα εκει που εισαι εσυ(σπιτι) να μην εχεις για τον χ ψ λογο.αυτο αν θες να εισαι σιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα