Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 220
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαίνεται ότι τα πράγματα πήραν τον κανονικό τους δρόμο.

Αναρωτιέμαι, όμως, γιατί η εικόνα που ανέβασες είναι διαφορετική από τη δική μου.

Το Η168Ν δεν έχεις;

Δημοσ.

Αν και έχουμε (θεωρητικά) το ίδιο router, έχουν διαφορετικό interface.

Έψαξα μήπως υπάρχει firmware update αλλά δεν βρήκα κάτι.

post-175541-0-98009600-1430804002_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να είναι άλλο firmware γιατί το copyright κάτω αλλάζει σε σένα λέει 2011 εμένα λέει 2011-2014 αλλά δεν μπορώ να βρω download links...ή που θα βρω στο μέλλον!

Δημοσ.

Τελικά, επικοινώνησα με την ΤΒ και ο υπάλληλος είπε ότι η εταιρεία δίνει τώρα νέο modem με firmaware 3.1, όπως αναγράφει το δικό σου, ενώ για το δικό μου είπε ότι δεν γίνεται αναβάθμιση και, στο αίτημά μου για αλλαγή, είπε ότι δεν μπορούν να το αλλάξουν αφού δεν έχω πρόβλημα.

Δημοσ.

Με δεδομένο ότι η χρήση που κάνω δεν έχει δείξει κανένα πρόβλημα στη συμπεριφορά του modem στον 1,5 χρόνο που το έχω, δεν θα ασχοληθώ μ' αυτό, προς το παρόν.

Δημοσ.

Τελικά σήμερα η βλάβη διορθώθηκε και πλέον συγχρονίζω κανονικά.

Ορίστε και τα δικά μου stats:

tm47rm5.jpg

Δημοσ.

Που βρισκεστε ρε παιδια και πιανετε τοσο?!?!?

Εγω που ειμαι σχεδον κεντρο (απεναντι απο το μουσειο ακροπολης) πιανω το πολυ 35.

Δημοσ.

Που βρισκεστε ρε παιδια και πιανετε τοσο?!?!?

Εγω που ειμαι σχεδον κεντρο (απεναντι απο το μουσειο ακροπολης) πιανω το πολυ 35.

Παίζουμε πάνω σε καμπίνα για αυτό είμαστε max στην ταχύτητα. Λογικά για να πιάνεις 35 εσύ θα παίζεις από Α/Κ. Γιατί δεν τους ζητάς να σε βάλουν πάνω σε καμπίνα;

Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν παίζει fastpath σε vdsl γιατί από ότι είδα σε 1-2 games to ping ανέβηκε κάπως.

• Super Moderators
Δημοσ.

να πεις ότι θες παροχή VDSL μέσω χονδρικής εφόσον υποστηρίζεται στην περιοχή σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...