makfil Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Φαίνεται ότι τα πράγματα πήραν τον κανονικό τους δρόμο. Αναρωτιέμαι, όμως, γιατί η εικόνα που ανέβασες είναι διαφορετική από τη δική μου. Το Η168Ν δεν έχεις;
makfil Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αν και έχουμε (θεωρητικά) το ίδιο router, έχουν διαφορετικό interface. Έψαξα μήπως υπάρχει firmware update αλλά δεν βρήκα κάτι. 1
comfuzio Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Πρέπει να είναι άλλο firmware γιατί το copyright κάτω αλλάζει σε σένα λέει 2011 εμένα λέει 2011-2014 αλλά δεν μπορώ να βρω download links...ή που θα βρω στο μέλλον!
makfil Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Τελικά, επικοινώνησα με την ΤΒ και ο υπάλληλος είπε ότι η εταιρεία δίνει τώρα νέο modem με firmaware 3.1, όπως αναγράφει το δικό σου, ενώ για το δικό μου είπε ότι δεν γίνεται αναβάθμιση και, στο αίτημά μου για αλλαγή, είπε ότι δεν μπορούν να το αλλάξουν αφού δεν έχω πρόβλημα.
comfuzio Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα Changelog για να ξέραμε αν αξίζει το νέο router/fw
makfil Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Με δεδομένο ότι η χρήση που κάνω δεν έχει δείξει κανένα πρόβλημα στη συμπεριφορά του modem στον 1,5 χρόνο που το έχω, δεν θα ασχοληθώ μ' αυτό, προς το παρόν.
Yellowter Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 update και από εμένα σήμερα από wind Πω πω... ζηλεύω
Allokotos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Τελικά σήμερα η βλάβη διορθώθηκε και πλέον συγχρονίζω κανονικά. Ορίστε και τα δικά μου stats:
makfil Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Με το καλό στη νέα τεχνολογία. Αυτά τα νούμερα 4997/49999 μοιάζουν ... απίστευτα ... 2
Cyberdemon87 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Που βρισκεστε ρε παιδια και πιανετε τοσο?!?!? Εγω που ειμαι σχεδον κεντρο (απεναντι απο το μουσειο ακροπολης) πιανω το πολυ 35.
Allokotos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Που βρισκεστε ρε παιδια και πιανετε τοσο?!?!? Εγω που ειμαι σχεδον κεντρο (απεναντι απο το μουσειο ακροπολης) πιανω το πολυ 35. Παίζουμε πάνω σε καμπίνα για αυτό είμαστε max στην ταχύτητα. Λογικά για να πιάνεις 35 εσύ θα παίζεις από Α/Κ. Γιατί δεν τους ζητάς να σε βάλουν πάνω σε καμπίνα; Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν παίζει fastpath σε vdsl γιατί από ότι είδα σε 1-2 games to ping ανέβηκε κάπως.
Cyberdemon87 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο γιατι ειμαι λιγο ασχετος; Να παρω τηλ. την wind δηλαδη και να τους πω αυτο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 να πεις ότι θες παροχή VDSL μέσω χονδρικής εφόσον υποστηρίζεται στην περιοχή σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα