makfil Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά χτες πέρασα σε Wind Vdsl (από Οτέ adsl). Είχα ζητήσει να γίνει η αλλαγή γραμμής μόνο άμα πέρνω από καμπίνα που έτσι και αλλιώς ξέρω ότι Χαλάνδρι σε καμπίνα θα με έβαζαν. Τέσπα το θέμα είναι ενώ έγινε η αλλαγή γραμμής και ενώ το τηλ παίζει κανονικά στο νετ δεν μπορώ να συνχρονίσω καν. Στο modem δεν ανάβουν καν τα λαμπάκια για internet και DSL. Το ερώτημα είναι κάνω καμιά πατάτα με το modem ή όντως είναι δικό τους θέμα; Δοκίμασες με άλλο modem, έστω με αυτό του ΟΤΕ, ας είναι και adsl; Εάν, και πάλι, δεν παίζουν τα leds, το πιθανότερο είναι ότι συνδέθηκες μεν τηλεφωνικά (η μεταφορά του ζευγαριού από ΟΤΕ σε Wind γίνεται στο ΑΚ) αλλά δεν έχει προχωρήσει ακόμη η σύνδεση σε adsl και, πολύ περισσότερο, σε vdsl από το KV (εάν είσαι βέβαιο ότι θα σε συνδέσουν απ' αυτό, γιατί πολλά παίζονται τελευταία με την προωθητική ενέργεια της Wind).
Allokotos Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δοκίμασες με άλλο modem, έστω με αυτό του ΟΤΕ, ας είναι και adsl; Εάν, και πάλι, δεν παίζουν τα leds, το πιθανότερο είναι ότι συνδέθηκες μεν τηλεφωνικά (η μεταφορά του ζευγαριού από ΟΤΕ σε Wind γίνεται στο ΑΚ) αλλά δεν έχει προχωρήσει ακόμη η σύνδεση σε adsl και, πολύ περισσότερο, σε vdsl από το KV (εάν είσαι βέβαιο ότι θα σε συνδέσουν απ' αυτό, γιατί πολλά παίζονται τελευταία με την προωθητική ενέργεια της Wind). Δοκίμασα μόλις τώρα με το modem που είχα αλλά ούτε αυτό κλειδώνει. Έτσι και αλλιώς από ότι είδα το modem της wind είχε μέσα και adsl profile οπότε λογικά αν είχα περάσει σε adsl θα κλείδωνα εκεί...αλλά ούτε αυτό. Είναι δυνατόν να με πέρασαν μόνο σε τηλέφωνο και να άφησαν τον νετ για μετά;Κάτω από ποια λογικη...Όσο για το vdsl το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θέλω μόνο αν θα είναι από καμπίνα και μου είπαν ότι θα είναι χονδρική Οτε, τουλάχιστον 2-3ς φορές που μίλησα με διαφορετικό υπάλληλο της wind.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 παίζει να έχει γίνει το κλασικό μπλέξιμο και να μείνεις για κάμποσο καιρό χωρίς internet...
makfil Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δοκίμασα μόλις τώρα με το modem που είχα αλλά ούτε αυτό κλειδώνει. Έτσι και αλλιώς από ότι είδα το modem της wind είχε μέσα και adsl profile οπότε λογικά αν είχα περάσει σε adsl θα κλείδωνα εκεί...αλλά ούτε αυτό. Είναι δυνατόν να με πέρασαν μόνο σε τηλέφωνο και να άφησαν τον νετ για μετά;Κάτω από ποια λογικη...Όσο για το vdsl το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θέλω μόνο αν θα είναι από καμπίνα και μου είπαν ότι θα είναι χονδρική Οτε, τουλάχιστον 2-3ς φορές που μίλησα με διαφορετικό υπάλληλο της wind. Για να πάρεις vdsl από το KV, πρέπει να έρθει τεχνικός του ΟΤΕ στο KV για να συνδέσει το ζευγάρι σου στο minidslam που βρίσκεται μέσα στην καμπίνα, αφού, βέβαια, έχει δεχτεί ο ΟΤΕ να δώσει αυτή την πόρτα στην Wind. Συνήθως, μετά τη φορητότητα, συνδέεσαι πρώτα σε adsl (από το ΑΚ) και στη συνέχεια σε vdsl (από το KV). Στην περίπτωσή σου δεν έγινε ούτε το πρώτο στάδιο, για άγνωστους λόγους. Υπομονή ...
Allokotos Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 παίζει να έχει γίνει το κλασικό μπλέξιμο και να μείνεις για κάμποσο καιρό χωρίς internet... Άμα πω ότι περίμενα να πάνε όλα καλά, ψέματα θα πω . Για να πάρεις vdsl από το KV, πρέπει να έρθει τεχνικός του ΟΤΕ στο KV για να συνδέσει το ζευγάρι σου στο minidslam που βρίσκεται μέσα στην καμπίνα, αφού, βέβαια, έχει δεχτεί ο ΟΤΕ να δώσει αυτή την πόρτα στην Wind. Συνήθως, μετά τη φορητότητα, συνδέεσαι πρώτα σε adsl (από το ΑΚ) και στη συνέχεια σε vdsl (από το KV). Στην περίπτωσή σου δεν έγινε ούτε το πρώτο στάδιο, για άγνωστους λόγους. Υπομονή ... Ναι ξέρω πως πάει η διαδικασία και όταν μου έστειλαν ότι η αλλαγή θα γίνει μέσα σε σε 8 εργάσιμες μέρες με παραξένεψε δεδομένου ότι είχα κάνει μια άλλη προσπάθεια για vdsl στο παρελθόν με Hol και μετά από 3ς μήνες δεν είχα καταφέρει να συνδεθώ γιατί δεν έβρισκαν-έδινε ο Οτε πόρτα. Οπότε αυτό με φοβίζει, μην γίνει και εδώ το ίδιο και περιμένω επ'όριστον. Τουλάχιστον είχαν την κοινή λογική να μην με περάσουν στο δίκτυο τους εφόσον δεν μπορούσαν να μου προσφέρουν αυτό που ζήτησα. Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο Οτε μπορεί να μην δίνει πόρτα σε μια εταιρία εφόσον φυσικά αυτή πληρώνει. Θα κάνω υπομονή... αλλά δεν ξέρω για πόσο. Δεν είναι καν ότι έχω έστω adsl και όχι vdsl. Εδώ δεν έχω τίποτα!
kirileman Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Επειδή το vdsl μπορεί να καθυστερήσει αρκετά (εγώ περίμενα ένα 2μηνο), μπορείς να ζητήσεις από την Wind να στο γυρίσει προσωρινά σε adsl; Νομίζω ότι είναι κάτι που μπορούν να κάνουν εύκολα.
christaras1990 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ετσι ειχε γινει κ στην δικια μου περιπτωση οταν συνδεθηκα σε vdsl. Ειχα λαβει ειδοποιηση οτι ενεργοποιηθηκε κανονικα ειχα συνδεσει τα παντα και το τηλεφωνο δουλευε ενω το ιντερνετ οχι. Μιλουσα καμια ωρα με εξυπηρετηση πελατων και τελικα δεν καταφερε κατι κ το δηλωσε σαν βλαβη. Την αλλη μερα το πρωι ανοιξα το ρουτερ κ αυτομαρως συγχρονισε σε vdsl. Φανταζομαι οτι ειχε γινει η μεταφορα της γραμμης αλλα για καποιον λογο η συνδεση του ιντερνετ αργησε μια μερα. Σημειωση οτι παιρνω και εγω απο καμπινα και η μεταφορα εγινε απο την cyta προς την wind
comfuzio Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλημέρα! Βρήκα λίγο χρόνο ελεύθερο σήμερα και είπα να σας κάνω ένα update με το δικό μου story. Στην αρχή πήγα Ρόδο, τώρα είμαι Κρήτη και σε 2-3 μέρες θα είμαι πίσω στο σπίτι, οπότε δεν με πείραξε και τόσο η καθυστέρηση. Ενώ τους είχα ρωτήσει πολλές φορές αν είμαι στο ΑΚ ή στο KV και δεν ξέραν, μάθαν τώρα ότι είμαι στο KV και ότι υπάρχει βλάβη στον βρόχο και θέλουν 3 εργάσιμες μέρες να το λύσουν. Την Δευτέρα λέει το sms θα είναι στον χώρο μου. Πιστεύω πως αν δεν ήμουν εκτός και το ήθελα για δουλειά θα έκανα κάποιο hate post(kidding!) αλλά λόγο του ότι είμαι αλλού και δεν το δουλεύω από το σπίτι δεν με πείραξε και τόσο! Κάτι άσχετο, το ZTE router λέει σαν συσκευή ή να πάρω το 9980?
kirileman Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Οποιαδήποτε συσκευή είναι καλύτερη από το zte, θα σου πουν οι περισσότεροι. Εγώ για την ώρα δεν έχω αλλάξει, με καλώδιο παίρνω ίντερνετ στο desktop.
makfil Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλημέρα! Βρήκα λίγο χρόνο ελεύθερο σήμερα και είπα να σας κάνω ένα update με το δικό μου story. Στην αρχή πήγα Ρόδο, τώρα είμαι Κρήτη και σε 2-3 μέρες θα είμαι πίσω στο σπίτι, οπότε δεν με πείραξε και τόσο η καθυστέρηση. Ενώ τους είχα ρωτήσει πολλές φορές αν είμαι στο ΑΚ ή στο KV και δεν ξέραν, μάθαν τώρα ότι είμαι στο KV και ότι υπάρχει βλάβη στον βρόχο και θέλουν 3 εργάσιμες μέρες να το λύσουν. Την Δευτέρα λέει το sms θα είναι στον χώρο μου. Πιστεύω πως αν δεν ήμουν εκτός και το ήθελα για δουλειά θα έκανα κάποιο hate post(kidding!) αλλά λόγο του ότι είμαι αλλού και δεν το δουλεύω από το σπίτι δεν με πείραξε και τόσο! Κάτι άσχετο, το ZTE router λέει σαν συσκευή ή να πάρω το 9980? Άντε με το καλό να διορθωθεί η "βλάβη" και να δεις ... το φως το αληθινό.... Εάν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις, δεν χρειάζεται να αγοράσεις άλλο. Το ΖΤΕ με κάλυψε απόλυτα σε UL και DL.
makfil Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τότε πάρε το, για να τόχεις, σε περίπτωση βλάβης. Από κακή συνεννόηση των τμημάτων τους (μάλλον καλή, για μένα), είχαν στείλει τότε 2 routers, και μάλιστα με courier, και το ένα είναι σφραγισμένο και αποθηκευμένο. 1
pagratios Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Αυτή η wind θα βάλει vdsl ποτέ στο Παγκράτι? Βασικά επειδή δεν ξέρω αυξάνει το δίκτυο της?
Allokotos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Update: Περιττό να πω ότι μέσα στο ΠΣΚ δεν ασχολήθηκε κανείς τεχνικός (όχι ότι το περίμενα κιόλας). Τέσπα. Με την βοήθεια ενός γνωστού που δουλεύει Οτε, τέσταρε την γραμμή και μου είπε ότι η γραμμή είναι καθαρή και από αυτούς είναι οκ. Οπότε το θέμα ειναι στην Wind!? Πήρα πάλι τηλ στην εξυπηρέτηση της wind και μου είπαν ότι είναι θέμα Οτε (αυτό το μπαλάκι ευθυνών που το πετάει η μία εταιρία στην άλλη πόσο με τσαντίζει!). Θα κοιτάξει λέει τεχνικός την γραμμή αύριο μεταξύ 11-3. Άντε τώρα βγάλε άκρη...
iznodur Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Update: Περιττό να πω ότι μέσα στο ΠΣΚ δεν ασχολήθηκε κανείς τεχνικός (όχι ότι το περίμενα κιόλας). Τέσπα. Με την βοήθεια ενός γνωστού που δουλεύει Οτε, τέσταρε την γραμμή και μου είπε ότι η γραμμή είναι καθαρή και από αυτούς είναι οκ. Οπότε το θέμα ειναι στην Wind!? Πήρα πάλι τηλ στην εξυπηρέτηση της wind και μου είπαν ότι είναι θέμα Οτε (αυτό το μπαλάκι ευθυνών που το πετάει η μία εταιρία στην άλλη πόσο με τσαντίζει!). Θα κοιτάξει λέει τεχνικός την γραμμή αύριο μεταξύ 11-3. Άντε τώρα βγάλε άκρη... Συνήθως σε οποιονδήποτε πάροχο εκτός ΟΤΕ συμβαίνει αυτό και στην τελική φαντάζεσαι ποιος φταίει;;; Κατά 90% είναι σφάλμα ΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα