Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ναι δεν έχει ολοκληρωθεί, αν κάνει μερικά km θα στρώσει ο κινητήρας... πάρε τηλέφωνο και ρώτα αν συνδέεσαι μέσω χονδρικής ή όχι... αν συνδέεσαι μέσω χονδρικής παίζει να υπάρχει πρόβλημα εσωτερικής καλωδίωσης... 1
comfuzio Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Από ότι μου είπαν την Τετάρτη όχι δεν είμαι μέσω χονδρικής. Έχουμε βάλει καλώδιο UTP από το διαμέρισμα που μένω μέχρι τον κατανεμητή της πολυκατοικίας οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα εσωτερικής καλωδίωσης. Αν υπάρχει θέμα καλωδίου λογικά θα είναι από τον κατανεμητή μέχρι το καφάο. Επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα το τηλέφωνο (η καλωδίωση είναι σωστή) νομίζω ότι είναι θέμα ρύθμισης από πλευράς της wind ή του ΟΤΕ. Στο τηλέφωνο πριν λίγες ώρες που μιλήσαμε μου είπαν ότι μέχρι το βράδυ στης 10 θα είναι έτοιμα όλα. Τους είπα ότι πρέπει να φύγω στης 8 με αεροπλάνο και αν μπορούν να κάνουν πιο γρήγορα και είπαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν. Θα το κοιτάω remote βέβαια και θα ενημερώσω εδώ. Ελπίζω μόνο να μην θέλει καμιά αλλαγή από τον χώρο μου γιατί γυρνάω σε 10 μέρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 δεν έχει τα νέα KV του ΟΤΕ η Γλυφάδα?
makfil Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Οι νέες καμπίνες έχουν ενεργοποιηθεί από τον ΙΟΥΝ 2013 αλλά του είπαν ότι δεν του δίσνουν μέσω χονδρκής του ΟΤΕ. Θα περιμένουμε να δούμε που θα ισορροπήσει η κατάσταση γιατί σίγουρα αυτή τη διαδικασία παροχής vdsl τη βλέπω για πρώτη φορά και ίσως είναι από τη διαφημιζόμενη καμπάνια της Wind. Κατά τη γνώμη μου, δεν του έχουν δώσει από το minidslam του KV αλλά από το ΑΚ.
comfuzio Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Από το ΑΚ όμως δεν θα έπρεπε να είχα 10mbps upload;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Από το ΑΚ όμως δεν θα έπρεπε να είχα 10mbps upload; yeap... κρίμα που φεύγεις για 10 μέρες, από ότι φαίνεται θα ασχοληθείς όταν γυρίσεις...
makfil Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Από το ΑΚ όμως δεν θα έπρεπε να είχα 10mbps upload; Ναι, αλλά και το DL είναι τραγικά χαμηλό αλλά από όσα έχεις πει δεν έχεις vdsl router ακόμη. Επομένως, πρέπει να περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασία και μετά να δούμε που θα κάτσει η μπίλια.
comfuzio Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Το ZTE router ήρθε το πρωί χωρίς να μου στείλουν sms ότι θα έρθει courier, η εικόνα που έβαλα πιο πριν είναι από το ZTE. Η φάση είναι ότι έκανα ένα restart πριν και έκανε sync 24DL/5UP αλλά το attainable rate ήταν κοντά 150DL/75UP. Βέβαια μετά που έκανα 2ο restart έπεσε πάλι στα 17,6/5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Ναι, αλλά και το DL είναι τραγικά χαμηλό αλλά από όσα έχεις πει δεν έχεις vdsl router ακόμη. με attainable 14 όμως θα κλείδωνε παραπάνω από 4999, οπότε λογικά είναι σε KV...
makfil Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Κάνουμε υποθετικά σενάρια ενώ η διαδικασία δεν λεχει ολοκληρωθεί ακόμη, όπως του είπαν, και φαίνεται από τα στατιστικά.
Allokotos Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά χτες πέρασα σε Wind Vdsl (από Οτέ adsl). Είχα ζητήσει να γίνει η αλλαγή γραμμής μόνο άμα πέρνω από καμπίνα που έτσι και αλλιώς ξέρω ότι Χαλάνδρι σε καμπίνα θα με έβαζαν. Τέσπα το θέμα είναι ενώ έγινε η αλλαγή γραμμής και ενώ το τηλ παίζει κανονικά στο νετ δεν μπορώ να συνχρονίσω καν. Στο modem δεν ανάβουν καν τα λαμπάκια για internet και DSL. Το ερώτημα είναι κάνω καμιά πατάτα με το modem ή όντως είναι δικό τους θέμα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 τηλέφωνο στην υποστήριξη και θα μάθεις 100%...
Allokotos Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) τηλέφωνο στην υποστήριξη και θα μάθεις 100%... Έχω μιλήσει με τους τεχνικούς από χτες αλλά πέρα από τα κλασσικά, πως είναι συνδεδεμένο το modem, να το κάνω reset κτλ δεν βγήκε κάτι. Απλά το δήλωσαν σαν βλάβη και αν υπολογίσουμε ότι είναι αργία σήμερα και μετά Σ/Κ... το βλέπω να τραβάει. Για αυτό ρώτησα αν μπορεί να κάνω κάτι εγώ λάθος γιατί απλά μου κάνει εντύπωση που το modem δεν κάνει καν προσπάθεια να συνχρονίσει. Τέσπα από ότι κατάλαβα αφού μπήκα στον χορό... θα χορέψω. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2015 από Allokotos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα