makfil Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παίδες!! Σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο λόγω καλύτερης τιμής. Μου κάνανε προσφορά από wind για απεριόριστα σταθερά +300' προς κινητα +50άρι vdsl σε κόστος 25ευρώ ανά μήνα το πρώτο έτος και 30ευρώ το μήνα για το δεύτερο έτος χωρίς ταυτόχρονη σύνδεση κινητού. Τέλος ενεργοποίησης-μεταφοράς 25ευρώ + 15ευρώ για ΟΤΕ. Το ζήτημα είναι ότι έχω καλή 50άρα σύνδεση ήδη στη HOL κι έχω ανησυχία μήπως η wind δεν ανταποκριθεί ισάξια με τη HOL.. Πιστεύετε ότι θα έχω διαφορά στην ταχύτητα με wind?? Όταν λες "χωρίς σύνδεση κινητού" τι εννοείς; Ότι δεν έχεις ή δεν θέλεις σύνδεση κινητού; Μην ξεχνάς ότι έχεις το δικαίωμα για μια κάρτα με 120΄προς όλους f2g και άλλη μια κάρτα (ξεχωριστή) για Mobile Broadband 1GB κάθε μήνα (1η του μηνός). Στα μείον πρέπει να υπολογίσεις ότι μετά την πάροδο της δέσμευσης δεν είναι εύκολο να συνεννοηθείς μαζί τους για ανανέωση, πριν τη λήξη, όπως γίνεται με άλλες εταιρείες πχ Forthnet. Επειδή ήθελα το vdsl και δεν τόλμησα να διακινδυνέψω φορητότητα στον ΟΤΕ (η HOL περίεργα δεν δίνει στην περιοχή μου από KV), ανανέωσα με αυξημένο κόστος από 20+10 σε 25+10 με 120' σε κινητά. Έζησα την περιπέτεια πριν 2 μήνες και ενημερώνω αυτούς που δεν τη γνωρίζουν. 1
nix1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μακάρι, διότι είμαι υπέρικανοποιημένος από HOL. Πάντως διάβαζα τις αποστάσεις που γράφατε πιο πάνω από τα κουτιά του ΟΤΕ σε σχέση με τις ταχύτητες που πιάνει ο καθένας σας. Ενημερώνω για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται για να βγάλει τα συμπεράσματά του ότι εγώ βρίσκομαι σε απόσταση 600μέτρα από το κουτί (σχετικά ευθύς δρόμος ευτυχώς, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις απο που πάει το καλώδιο). Όταν λες "χωρίς σύνδεση κινητού" τι εννοείς; Ότι δεν έχεις ή δεν θέλεις σύνδεση κινητού; Μην ξεχνάς ότι έχεις το δικαίωμα για μια κάρτα με 120΄προς όλους f2g και άλλη μια κάρτα (ξεχωριστή) για Mobile Broadband 1GB κάθε μήνα (1η του μηνός). Εννοώ ότι έχω ήδη συμβόλαιο αλλού και δεν θα συμπεριληφθεί στο πακέτο που θα κάνω. Το δεύτερο για τις κάρτες ή δεν το είχα λάβει σοβαρά υπόψιν όταν μου το είπαν και το ξέχασα ή δεν μου το είπαν καθόλου..
makfil Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Εννοώ ότι έχω ήδη συμβόλαιο αλλού και δεν θα συμπεριληφθεί στο πακέτο που θα κάνω. Το δεύτερο για τις κάρτες ή δεν το είχα λάβει σοβαρά υπόψιν όταν μου το είπαν και το ξέχασα ή δεν μου το είπαν καθόλου.. Δικαιούσαι τα δύο δώρα αφού έχεις συμβόλαιο με ίντερνετ και μπορείς να τα απαιτήσεις. Δεν έχει σημασία αν έχεις συμβόλαιο σε άλλο πάροχο, αφού μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε ένα δίκαρτο κινητό. Λύσεις υπάρχουν ...
comfuzio Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλημέρα σε όλους, σήμερα λέω να κάνω αίτηση αλλαγής από adsl στην cyta σε vdsl της wind, τους κάλεσα και μου το δίνουν για 2 χρόνια στα 25/μήνα τον 1ο χρόνο και 30/μήνα τον 2ο με το doubleplay. Γενικά super προσφορά από την wind! Μένω στην Γλυφάδα κοντά στον Άγιο Νικόλαο και πιάνω με την cyta adsl 7-7,5mbps άμα κάνω κανένα τάμα! Με το vdsl πόσο λέτε να πιάνω; Πρέπει να έχει κέντρο κάπου εδώ κοντά λογικά
makfil Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Όπως σου είπα, στη Γλυφάδα έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ από το καλοκαίρι 2013 και το vdsl διατίθεται από τις νέες γκρι καμπίνες από ΟΤΕ, Wind, Hol (δεν είναι απολύτως βέβαιο). Επειδή σίγουρα βρίσκεσαι κοντά σε κάποια νέα καμπίνα (στην νέα εκκλησία έχει την 325 στη διασταύρωση Αρτέμιδος-Ερμού, την 323 Αρτέμιδος-Ζαμάνου, την 241 Ζαμάνου-Ήρας, την 243 Ήρας-Ερμού, την 329 Ήρας Θεμιστοκλέους και πολλές άλλες γύρω-γύρω), θα έχεις 50/5 ταχύτητες. Το μόνο πρόβλημα με την Wind είναι να της δώσει πόρτα ο ΟΤΕ στο minidslam της καμπίνας που συνδέεσαι.
comfuzio Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 50/5? πολύ καλό! Αν και μου είπαν για 50/10 στο τηλέφωνο, τουλάχιστον θα φύγω από το 7-7,2/900 που έχω τώρα! Ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 50/10 δίνουν από το ΑΚ, γι' αυτό ξεκαθάρισε το τι ζητάς.
comfuzio Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ρωτάω πρακτικά στα πόσα θα συγχρονίζει το router εγώ είμαι Πανδώρας και Ζαμάνου. Στο τηλέφωνο η κοπέλα μου είπε ότι δίνουν 50/10 αλλά δεν ξέρουν πόσο πραγματικά φτάνει στο σπίτι. Αν συγχρονίζει όπως λες 50/5 τότε μια χαρά δεν έχω παράπονο
makfil Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Πανδώρας και Ζαμάνου δεν έχει KV αλλά έχει λίγο παρακάτω (Πανδώρας και Οινόης) την τρίφυλλη 237, στην αριστερή γωνία κατεβαίνοντας την Πανδώρας, από την οποία μάλλον παίρνεις, εάν μένεις στα ΟΤ κάτω από τη Ζαμάνου. Υπάρχει και η 245 (Αιγίνης και Ερμού), από την οποία μάλλον παίρνεις, αν μένεις είτε στην τριώροφη πολυκατοικία (κατεβαίνοντας την Πανδώρας αριστερά) είτε στο απέναντι διώροφο (Πανδώρας 29). Είναι άλλο να παίρνεις vdsl από το ΑΚ Αγ. Κων/νου με το παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ (που δεν το δίνει η Wind και κάθε πάροχος σε τέτοια απόσταση) και άλλο να παίρνεις από KV αφού μέχρι εκεί έρχεται με οπτική ίνα από το ΑΚ και με το το χάλκινο δίκτυο από το KV έως το χώρο σου. Το πιθανότερο είναι να μην κατάλαβε η κοπέλα της εξυπηρέτησης, αν όντως δίνει αυτή την περίοδο η Wind από KV στην περιοχή, αλλά πρέπει να το ξεκαθαρίσεις πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση γιατί αν σου δώσουν από το ΑΚ, αυτό σημαίνει ότι δεν θα πάρεις ποτέ vdsl αλλά adsl και θα μπλέξεις σε περιπέτειες.
comfuzio Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) ναι στην τριώροφη στα αριστερά είμαι λογικά από το KV Αιγίνης και Ερμού θα παίρνω, θα τους καλέσω πάλι σε λίγο να επιβεβαιώσω ότι κατάλαβαν για vdsl και μην κάνουν την πλάκα να μου βάλουν adsl. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Επεξ/σία 16 Απριλίου 2015 από comfuzio
makfil Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι vdsl από ΚΑΦΑΟΥ (KV) και όχι από το ΑΚ. Μην μπλέξεις με οτιδήποτε άλλο. 1
comfuzio Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Την Δευτέρα μου ήρθε το courier για το συμβόλαιο, μετά που τους πήρα τηλέφωνο μια κοπέλα μου είπε ότι την Πέμπτη θα παραλάβουν και από τότε αρχίζει η διαδικασία και κρατάει 12~15 εργάσιμες. Την Τρίτη με πήραν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν ήρθε το courier και αφού τους είπα πως ναι ήρθε, μου είπαν ότι ξεκινάνε από την Τρίτη την διαδικασία και ότι σε 12~15 εργάσιμες θα είναι έτοιμο. Σήμερα μου ήρθε ένα sms που μου έλεγε ότι 30/4 θα είναι παραδομένη η vdsl-τηλεφωνία και λέω και γω τόσο γρήγορα;;; Μέχρι να πάω σπίτι μου ήρθαν άλλα 3 sms με το ίδιο κείμενο αλλά ότι θα παραδοθεί στης 24/4!!!! Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι όντως στης 24/4 θα έχω το vdsl έτοιμο και να περιμένω εκ νέου courier για το vdsl router την Πέμπτη ή την Παρασκευή ή την Δευτέρα! Τόσο γρήγορη η wind; Μου κάνει εντύπωση! Σχεδόν μια βδομάδα μετά την πρώτη επικοινωνία και να είναι έτοιμο δεν μου έχει τύχει ποτέ και έχω κάνει πολλές μετακομίσεις-νέες συνδέσεις! Τώρα αν μου φέρουν την γραμμή του vdsl την Παρασκευή 24/4 και το router την Δευτέρα, γίνεται να βάλω κάτι άλλο να παίζει το net; Λόγο του ότι φεύγω για δουλειά την Παρασκευή το απόγευμα και θα λείπω 10+ μέρες δεν θα ήθελα να αφήσω το σπίτι χωρίς τηλέφωνο-internet... έχω ένα (g)tp-link (Humor κάνω) td-w8970 το οποίο ξέρω ότι παίρνει κάποιο custom FW και έχει vdsl support
makfil Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Αυτή η τόση βιασύνη με ανησυχεί. Επίσης, δεν αναφέρεις τίποτε για το αν εξασφάλισες ότι θα πάρεις από KV και όχι από το ΑΚ.
comfuzio Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 με όσους μίλησα δεν ξέραν, θα μάθω μια και καλή την Παρασκευή....εκτός και αν έχουν άλλο νούμερο που ξέρουν τα τεχνικά γιατί στο 211-2116550 δεν ξέρουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα