Προς το περιεχόμενο

Remove iOS 7 Activation Lock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα,

ήθελα να ρωτήσω το παρακάτω site το ξέρει κανεις να το εμπιστευτώ?

αγοράσα ενα  iphone από ένα φίλο φίλου και έχει φύγει και δεν μπορώ να βρω τα στοιχεια του και μου είναι άχρηστο τώρα

Δημοσ.

τι μοντελο ειναι?? και τι ios exei??  το site εχει 92% safe στο scamadvicer για καποιον λογο αλλα ειναι πανακριβο το service 

Δημοσ.

αγοράσα ενα  iphone από ένα φίλο φίλου και έχει φύγει και δεν μπορώ να βρω τα στοιχεια του και μου είναι άχρηστο τώρα

Μονο σε μενα βρωμαει;

• Like 4
Δημοσ.

Τεσσερα χρονια τωρα, απο την κυκλοφορια του iPhone 4S δεν εχει γινει hacktivate και ουτε προκειται. Τελευταια συσκευη που γινοταν ηταν το 4. Με αλλα λογια το κινητο ειναι μπλοκαρισμενο στους servers της apple και ουτε με θειο τον Tim Cook δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις χωρις τον κωδικο του apple id.

Δημοσ.

Τεσσερα χρονια τωρα, απο την κυκλοφορια του iPhone 4S δεν εχει γινει hacktivate και ουτε προκειται. Τελευταια συσκευη που γινοταν ηταν το 4. Με αλλα λογια το κινητο ειναι μπλοκαρισμενο στους servers της apple και ουτε με θειο τον Tim Cook δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις χωρις τον κωδικο του apple id.

Η αληθεια ειναι οτι αμα εχεις θειο τον tim cook γινεται στανταρακι.οποτε μην παραπληροφορεις τον κοσμο :P

(Φυσικα πλακα κανω :P)

• Like 1
Δημοσ.

τι μοντελο ειναι?? και τι ios exei??  το site εχει 92% safe στο scamadvicer για καποιον λογο αλλα ειναι πανακριβο το service 

Μην κοιτάς μόνο το νούμερο. Αν διαβάσεις πιο κάτω γράφει το εξής:

The website has been newly registered with a short life expectancy, which follows the pattern used by many fraudulent and fake selling websites. Please be vigilant and take extra care before providing any payment information.

Εγώ προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν.

Δημοσ.

Ένα από τα καλά της 7άρας (δε θα πω το μόνο για να μην είμαι υπερβολικός), είναι το Activation Lock. Μειώθηκαν σε μεγάλο ποσοστό οι ελαφροχέρηδες. 

Θα εξαφανιστούν και εντελώς, που θα πάει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...