Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι συγκρινεις λογισμικο(osx) με ενα browser(chrome) δε το προσεξες?

Και θα μιλησεις και για το μπουταρισμα!

Αν ειναι να πληρωνω 250 ευρο για ενα browser και να πιστευω οτι εκανα και την αγορα του αιωνα,χιλιες φορες να δωσω το χιλιαρικο στην apple που θα εχω 5 browsers και ενα καρο σοβαρες και OFFLINE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ!!!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχεις ενα 8πυρηνο μηχανακι σε τιμες σχετικα χωμα το οποιο δουλευει ενα web based os κ ολη η κουβεντα προσανατολιζεται γυρω απο το καπακι του

ουτε καν το δεντρο ,το κλαδι

Δημοσ.

Μου αρέσει που έκανες την μετατροπή απο δολάρια σε ευρώ για το Samsung και δεν έκανες την ίδια μετατροπή για το MacBook Air..... Όταν ποτέ κάνει το chrome book της Samsung, 250 ευρώ στην Ελλάδα το ξανά συζητάμε....

Προς το παρόν στο skroutz κάνει πάνω απο 300 ευρώ το φτηνότερο samsung ενώ το φτηνοτερο MacBook Air κάνει κάτω απο 1000.

Δημοσ.

Ευχαριστω δε θα παρω!

Εμαθα να ψωνιζω με βαση τις δυνατοτητες και την χρησιμοτητα ολοκληρου το συστηματος που αγοραζω και οχι με βαση τους πυρινες που εχει ο επεξεργαστης!

Ειμαι μια χαρα και με τον τετραπυρινο z3740 του t100! ;)

ναι αλλα το κυριαρχο χαρακτηριστικο του ειναι το chrome os κ το ποσο νοημα εχει η αγορα μηχανηματος με αυτο το λειτουργικο

ειναι σαν να λες δεν μ αρεσει η ταδε alfa romeo γιατι εχει μαλακια καπο ενω θα επρεπε να αναρωτηθεις αν θες σπορ αμαξι καταρχας 

Δημοσ.

ναι αλλα το κυριαρχο χαρακτηριστικο του ειναι το chrome os κ το ποσο νοημα εχει η αγορα μηχανηματος με αυτο το λειτουργικο

ειναι σαν να λες δεν μ αρεσει η ταδε alfa romeo γιατι εχει μαλακια καπο ενω θα επρεπε να αναρωτηθεις αν θες σπορ αμαξι καταρχας

Το θεμα δεν ειναι αυτο!

Αυτο που πρεπει να σε απασχολει ειναι αν θα δωσεις 250ευρω για να εχεις ενα browser ή να δωσεις 350ευρω και να εχεις ολους τους browsers και τα προγραμματα που εχεις στο pc που αφησες φευγοντας απο το σπιτι ή τη δουλεια ή την πολη ή ακομη και την χωρα σου!

Αυτα δεν ειναι απλα ενα δασος,αλλα ολοκληρη η χλωριδα,οταν μιλαμε για φτηνες portable συσκευες!

Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι αυτο!

Αυτο που πρεπει να σε απασχολει ειναι αν θα δωσεις 250ευρω για να εχεις ενα browser ή να δωσεις 350ευρω και να εχεις ολους τους browsers και τα προγραμματα που εχεις στο pc που αφησες φευγοντας απο το σπιτι ή τη δουλεια ή την πολη ή ακομη και την χωρα σου!

Αυτα δεν ειναι απλα ενα δασος,αλλα ολοκληρη η χλωριδα,οταν μιλαμε για φτηνες portable συσκευες!

προς το παρων τα chromebook ειναι αχρηστα gadget που να τα κοστολογουσαν 100€

προς το παρων ομως

Δημοσ.

προς το παρων τα chromebook ειναι αχρηστα gadget που να τα κοστολογουσαν 100€

προς το παρων ομως

Ειναι 3 χρονων και η google κανει βηματα γεωσκοληκα!

Ποτε θα μου ειναι χρησιμο ,οταν θα αλλαξω 2 windows υβριδικα?

Πιο ευκολα συμβιβαζομαι με ενα smartphone με firefox os,παρα με ενα λαπτοπ με chrome os και θελω να πιστευω οτι καταλαβαινεις το γιατι!

• Like 1
Δημοσ.

Βαζεις linux και εισαι κυριλε με $399

Αυτο θα ελεγα και εγω.

Αλλα αντι να το βαλεις εσυ,να στο βαλει η ιδια η samsung και να εχεις και μια Α υποστηριξη σε software και drivers και να αρχιζει ο απλος χρηστης να το μαθαινει και να εξοικειωνεται με αυτο,αφου η πολυ χαμηλη τιμη,θα ειναι και πολος ελξης για πολλους,γνωστες ή μη!

Δημοσ.

Αυτο θα ελεγα και εγω.

Αλλα αντι να το βαλεις εσυ,να στο βαλει η ιδια η samsung και να εχεις και μια Α υποστηριξη σε software και drivers και να αρχιζει ο απλος χρηστης να το μαθαινει και να εξοικειωνεται με αυτο,αφου η πολυ χαμηλη τιμη,θα ειναι και πολος ελξης για πολλους,γνωστες ή μη!

Λογικα βαζουν chomeos για να προωθησουν το λογισμικο της Google η οποια θα παρεχει υποστηριξη και θα συνεργαζετε στο μελλον με την Sammy κ.ο.κ.σημερα δεν ειναι και πολυ δυσκολο να περασεις Linux, χιλιαδες tutorials & how-to και με την κυκλοφορια του θα μαθουμε εαν δεχεται και h*ckint0sh

Δημοσ.

Λογικα βαζουν chomeos για να προωθησουν το λογισμικο της Google η οποια θα παρεχει υποστηριξη και θα συνεργαζετε στο μελλον με την Sammy κ.ο.κ.σημερα δεν ειναι και πολυ δυσκολο να περασεις Linux, χιλιαδες tutorials & how-to και με την κυκλοφορια του θα μαθουμε εαν δεχεται και h*ckint0sh

Ειναι τοσο ευκολο,οσο ευκολο ηταν και πριν τοσα χρονια,αλλα αυτο δε βοηθα!

Ο κοσμος πρεπει να τα βλεπει και να τα ακουει για να ξερει οτι υπαρχουν και για να τα γυρεψει,αν χρειαστει!

Δημοσ.

Επειδη δεν μου αρεσει η εμφανιση του ειμαι καθυστερημενος και hater, μαλιστα .

Όχι δεν συμφωνώ με τέτοιους χαρακτηρισμούς . Στη προκείμενη περίπτωση ο καθυστερημένος κινδυνεύει να είναι αυτός που το λέει.

Εδώ όμως βλέπω από όλους έναν φανατισμό και οπαδισμό για το αν είναι ωραίο εμφανισιακά ένα προιόν ή όχι . Ήθελα νάξερα αν κρύβαμε την μάρκα , σε πόσους θα άρεσε ή όχι.

Νομίζω ότι αν έκριναν , γυναίκες την εμφάνιση του προιόντος , το αποτέλεσμα θα ήταν ποιό αντικειμενικό.

Δημοσ.

Από το leather-look πως φτάσαμε στο ψευτοδερματίνη ?

Δερματίνη είναι φτηνό υποκατάστατο του δέρματος, το οποίο είναι και εύφλεκτο...

Υπάρχει και υποκατάστατο του υποκατάστατου ? :P

Ναι, δεν ήταν δύσκολο, ε; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...