Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το poweriso το δοκιμασα αλλα σταματησε στο 15% και εβγαζε θορυβο ο driver..δοκιμασα τωρα το cdburnerxp αλλα λεει οτι δεν εχει χωρο το dvd ενω ειναι αδειο!ειναι verbatim dcd+r dl..μηπως φταιει αυτο?

Δημοσ.

Ωραία. 

Ο οδηγός dvd δουλευει σωστά; Μήπως εχει πρόβλημα; Το οτι κάνει θόρυβο συνήθως σημαίνει οτι είτε το δισκάκι ειναι βρώμικο ή οτι ο οδηγός εχει αρχίσει να παραδίδει πνεύμα.

Βρες ένα από dvdR (οχι DL). Δεν εχει σημασία αν ειναι dvdr+ ή dvdr- εκτός αν ο οδηγός dvd δεν υποστηρίζει κάποιο από τα +- (σπάνιο). Λέω οχι DL γιατί το iso των windows χωρά σε απλό dvdr και είναι πεταμένα λεφτά η χρήση DL. 

Δημοσ.

Δοκιμασα τωρα παλι με poweriso και πλεον ουτε αυτο αναγνωριζει το δισκο,οποτε μαλλον παρεδωσε πνευμα..Δεν εχω dvdR οποτε αναγκαστικα με DL μιας και δεν πολυχρησιμοποιω dvd.Θα δοκιμασω σε αλλο υπολογιστη αν ειναι.

Οπως ηταν λογικο,ενω η εγγραφη εγινε,ο driver μου τα εχει παιξει και αρα δε διαβαζει το dvd..μεσω usb χρησιμοποιω το Windows 7 USB/DVD download tool?το στικακι πρεπει να εχει μεσα μονο τα win 8 ε?

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ιδανικό στο στικάκι που θα περάσεις το iso να μην έχεις τιποτα αλλο (για διάφορους λόγους)

Δημοσ.

Οκ εγινε η εγκατασταση και ολα δουλευουν μια χαρα!αν εγω διαγραψω το iso τοτε μπορω να το ανακτησω απο το site της microsoft εισαγοντας το cd key?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...