Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σ' αυτά τα φράγκα mate δεν έχεις καλές επιλογές στις 27''.  Πρέπει να ανεβείς σε budget.

Οριακά λίγο πάνω απ' τα φράγκα σου πάντως, αν δεν θες να ανέβεις πολύ:

http://www.skroutz.gr/s/3075673/LG-27EA53VQ.html

Για τι χρήση πας; Gaming;

Είναι πολύ περιορισμένο το ποσό σου γι' αυτά που ζητάς, να ξέρεις...

• Like 1
Δημοσ.

και 27 και 120hz ούτε καν στα χρήματα  που διαθέτεις.

όπως λέει και ο GiOrGoSk21,  η LG είναι η μοναδική επιλογή που έχεις σε αυτό το ποσό.

για οθόνη με 27 ίντσες και 120hz πρέπει να σκάσεις γύρω στα διπλάσια και καλή τύχη να βρεις στο "Ελλαδιστάν" αντίστοιχη οθόνη, κατα κύριο λόγο μόνο από αγορές μέσω ίντερνετ.

σε 24 ίντσες 120hz έχεις κάποιες επιλογές στα 300-350€.

πχ. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169057

Δημοσ.

120hz και 220 ευρώ δεν πάνε μαζί ούτε για 24" αρα........

Για " gaming " οθόνη θες 300+ ή άμα είσαι τυχερός μπορείς να βρείς την Eizo Fors FS2333 απο το fnatic store στα 270. Ποια GPU έχεις?

Δημοσ.

Μπορείς να κοιτάξεις και σε Κορεατικό IPS/PLS 27'' 1440p που να κλοκάρει (σου πρότεινε και φίλος) με λίγα παραπάνω χρήματα για το μεγάλο vfm,και για να μη πέσεις σε ανάλυση-ίντσες και ποιότητα panel.Και η FS2333 σε λιγότερες ίντσες είναι μια πολύ καλή επιλογή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους για την διαφωτιση. οποτε το ξανασκεφτηκα και παω για 24'' 120hz μεχρι 250 euros. υπαρχει κατι?

Δημοσ.

Όταν είπα ότι πρέπει να ανέβεις σε budget για να βρεις οθόνη με αυτά που ζητάς, δεν εννοούσα μόνο 20ευρώ αλλά αρκετά παραπάνω. Δεν παίζει να βρεις τίποτα φίλε μου. Ή ρίχνεις τα hz στα μέσα-συμβατικά επίπεδα (όπου εκεί υπάρχουν καλές επιλογές μέχρι τα 250ευρώ) ή ανεβαίνεις σημαντικά σε budget.

Δημοσ.

απο εξωτερικο βρισκουμε τιποτα?

μπορω να παρω μια καλη ips και να την κανω OC στα 120hz?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από εξωτερικό θα έχεις θέμα με τα μεταφορικά και πιθανότατα με τελωνείο*, οπότε η τιμή θα ξεφύγει.

*Κι από χώρα εντός ΕΕ να πάρεις, μπορεί να γλιτώνεις τελωνείο αλλα η τιμή θα είναι μάλλον...ευρωπαϊκή. :P +κάποια μεταφορικά πάντα.

Τώρα για το OC δεν το 'χω καθόλου το συγκεκριμένο. Απ' τα λίγα που έχω διαβάσει, μάλλον ζόρικο μου φαίνεται να πετύχεις κάτι καλό, ειδικά όταν μιλάμε για τα κλασσικά monitors των 60hz που χρησιμοποιούμε όλοι. Και παίζει βέβαια πάντα και η περίπτωση να δημιουργήσεις θέμα με το monitor. Αυτή είναι η αίσθησή μου. Μπορεί να κάνω και λάθος, αν το κατέχει κάποιος καλά, ας πει.

Επεξ/σία από GiOrGoSk21
Δημοσ.

Φίλε να σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά και σε μεταχειρισμένες gaming οθόνες 120hz. Είναι καθαρά θέμα budget. Εγώ αυτό έκανα και είμαι υπερευχαριστημένος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...