broxopios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το memtest ενοω αυτο που το καις στο cd και κανεις boot με αυτο http://www.memtest.org/ , για την κάρτα γραφικών υπάρχει το furmark http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ Το memtest το κατέβασα. Από usb γίνεται? Να βάλω δηλαδή το iso σε ένα στικάκι και να το τρέξω από κει κατά την εκκίνηση? Επίσης για την κάρτα γραφικών αν έχει πρόβλημα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα το εντοπίσει ή δεν είναι βέβαιο?
SPANK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ναι μπορεις να κατεβάσεις αυτο που ειναι για usb http://www.memtest.org/download/5.01/memtest86+-5.01.usb.installer.zip πρέπει να το αφήσεις 2 ώρες περίπου να κανει έλεγχο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στρεσάρει την κάρτα γραφικών αν υπάρχει πρόβλημα με υψηλές θερμοκρασίες ή κατι αλλο θα το καταλάβεις 1
broxopios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Λοιπόν μνήμες και σκληροί δίσκοι υγιέστατοι. Τώρα τεστάρω τις κάρτες γραφικών με το furmark. Πως λειτουργεί αυτό και τι πρέπει να προσέξω για προβλήματα? Το έβαλα στην hd 6870 Burn-in test, μετά από αρκετή ώρα μου έβγαζε μήνυμα, "το στοιχείο furmark.exe σταμάτησε να λειτουργεί". Μετά πατούσα κάποια Benchmark αλλά δεν ήξερα τι να προσέξω. Πάντως το ανεμιστηράκι κάνει τρελό θόρυβο.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Κατεβασε ενα προγραμμα για να βλεπεις τις θερμοκρασιες (hwmonitor, gpuz), τρεξε ενα παιχνιδι απο αυτα που λες οτι κολανε λιγο και πες μας τις θερμοκρασιες που πιανεις.
sotkiritsis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 έχει γίνει κάποιο overclock στον επεξεργαστή?όταν άλλαξες μητρική είδες αν ο επεξεργαστής τρέχει στις stok ρυθμίσεις?αν έχει γίνει κάποιο από τα δυο γυρνά σε stok ρυθμίσεις και ξανά δοκίμασε .αν και πιθανόν όταν κάηκε η μητρική να δημιούργησε πρόβλημα και στην κάρτα γραφικών. πολύ πιθανόν.
broxopios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 έχει γίνει κάποιο overclock στον επεξεργαστή?όταν άλλαξες μητρική είδες αν ο επεξεργαστής τρέχει στις stok ρυθμίσεις?αν έχει γίνει κάποιο από τα δυο γυρνά σε stok ρυθμίσεις και ξανά δοκίμασε .αν και πιθανόν όταν κάηκε η μητρική να δημιούργησε πρόβλημα και στην κάρτα γραφικών. πολύ πιθανόν. Όχι δεν έχει γίνει overclock. Πως βλέπω αν τρέχει σε stock ρυθμίσεις ο επεξεργαστής? Δεν κάηκε καμία μητρική. Είχα πρόβλημα στον ήχο (όχι τόσο σοβαρό), αλλά ωστόσο υπήρχε και μου άλλαξαν την μητρική.
Sange Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μπορει καποιος απο εσας να μου πει ποια προβληματα κανει η μητρική οταν ειναι χαλασμενη? Εχω και εγω παρομοια προβληματα και χειροτερα. πχ. (μπλε οθονες,επανεκκινησεις πολλες για να μπω στα windows,μαυρη οθονη,προσωρινη διακοπη τροφοδοσιας ρεματος για 0,5 δευτερολεπτο,οταν κάνω κλικ καπου αργει πολυ κολαει το ποντικι.οταν παω να ανοιξω καποια εφαρμογη κρασάρη,παραμορφωση τον παραθυρων. Ολα αυτα που αναφερα παραπανω δεν τα κανει συνεχεια. Το παραξενο ειναι οτι ολα φαινονται φισιολογικα. Γιατι ακομη δουλευει το pc μου? intel core2 Duo CPU E6550 2.33GHz RAM 4GB W7 32bit σκηρος δισκος 320 GB
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Κανε ενα bios reset αρχικα, μπες στα windows βγαλε ολους τους οδηγους, επανεκκινηση bios ξανα βαλε optimized defaults και μπες στα windows. κατεβασε τελευταιους οδηγους και εγκατεστησε και οσον αφορα τη καρτα γραφικων σου και κανα 2 παλιοτερους. Κανε εγκατασταση τα παντα και μετα τσεκαρε παιχνιδια. Επισης τσεκαρε θερμοκρασιες. Το pc το χεις πανω σε UPS ? Αν οχι καπως πρεπει να τεσταρεις και το τροφοδοτικο σου μηπως εφαγε καμια σφαλιαρα απο τη ΔΕΗ και υπολειτουργει. Αυτα μπορω να σκεφτω μεχρι στιγμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα