broxopios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες είχα ανοίξει ένα τόπικ όπου έλεγα ότι έστειλα στα eshop την παλιά μου μητρική (asus) και τελικά μου την αντικατεστησαν λόγω προβλήματος με την asrock p55 extreme 4. Λειτουργώ το pc 2 μέρες και παρατηρώ κολλήματα σε παιχνίδια που πριν δεν είχα πρόβλημα. Για παράδειγμα στο fifa 14 έχω φοβερό stuttering, σε βαθμό που να κουράζει. Λαγκαρει πολύ. Επίσης στο pes 2014 που ποτέ δεν είχα, θέμα, χθες που το δοκίμασα, δεν έτρεχε ομαλά. Σαν να μην έφταναν αυτά, πριν λίγο πήγα να κλείσω το pc και κρασαρε. Έβγαλε μπλε οθόνη και μόνο με παρατεταμένο πάτημα του power έκλεισε. Τι λέτε να φταίει. Πράγματα που πριν δεν μου συνέβαιναν. Μήπως με την αλλαγή μητρικής έπρεπε να κάνω κατι άλλο? Ένα format για παράδειγμα? Γιατί απλά έτρεξα τα windows όπως τα ειχα πριν. Βέβαια πέρασα από το site της asrock τους drivers.
Tenshi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Μήπως με την αλλαγή μητρικής έπρεπε να κάνω κατι άλλο? Ένα format για παράδειγμα? Γιατί απλά έτρεξα τα windows όπως τα ειχα πριν. Βέβαια πέρασα από το site της asrock τους drivers. Ε ναί...
driftingcris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 καθαρη εγκατασταση των drivers της new μητρικης σου. Ή καλυτερα format
broxopios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Έκανα καθαρή εγκατάσταση τελικά, αλλά δεν είδα ιδιαίτερη βελτίωση. Αυτό πάντως συνέβη με την αλλαγή της μητρικής. Είναι πιθανό αυτό το θέμα που έχω να είναι πρόβλημα της μητρικής?
broxopios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ρωτάω το παραπάνω, γιατί αν είναι θέμα της μητρικής τότε θα ζητήσω άμεση αντικατάσταση από eshop.
broxopios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Τελικά πρέπει να έχει πρόβλημα η Asrock. Σήμερα πάλι μου κράσαρε ο υπολογιστής σε ανύποπτη στιγμή. Γενικά από τότε που έγινε η αλλαγή βλέπω πτώση σε απόδοση και περίεργα πράγματα. Αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο για αντικατάσταση.
trujillo2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 απο που εγινε η αγορα? ποια η μητρικη (link)?
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 δοκίμασε και με τις μνήμες σε άλλη θέση αν σου είναι εύκολο.. ο δίσκος απο υγεία πώς πάει, τον τσέκαρες?
broxopios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 απο που εγινε η αγορα? ποια η μητρικη (link)? Από eshop. Είναι η Asrock p55 extreme4. Στην ουσία η κάρτα δεν είναι καινούρια. Ήταν από τα stock του eshop. Οπότε φοβάμαι μην τυχόν είχε κάποιο θέμα από πριν. Γιατί όλα αυτά που μου κάνει, πριν με την asus που είχα δεν μου τα έκανε. δοκίμασε και με τις μνήμες σε άλλη θέση αν σου είναι εύκολο.. ο δίσκος απο υγεία πώς πάει, τον τσέκαρες? Τον δίσκο δεν το τσέκαρα, αλλά αυτά μου τα κάνει από τότε που άλλαξα την μητρική. Τις μνήμες όχι δεν τις άλλαξα θέση. Παίζει ρόλο?
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 αν οι μνήμες σου είναι 2Χ4 βγάλε την μία και δοκίμασε να την μία σε όλα τα dimm.. αν σε κάποιο δεν σου βγάζει πρόβλημα, είναι μια αρχή..
broxopios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 αν οι μνήμες σου είναι 2Χ4 βγάλε την μία και δοκίμασε να την μία σε όλα τα dimm.. αν σε κάποιο δεν σου βγάζει πρόβλημα, είναι μια αρχή.. Είναι μια τεσσάρα και 2χ2gb. Θα τις αλλάξω λίγο θέση να δοκιμάσω.
broxopios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Με τις μνήμες δεν υπήρχε θέμα. Τώρα έχω αλλάξει την κάρτα γραφικών και έβαλα την παλιά μου (ASUS NVIDIA GT 240) και μια μέρα που την χρησιμοποιώ δεν μου έχει εμφανίσει κάτι. Λέτε να είναι θέμα της κάρτας γραφικών? Υπάρχει κάποιος πιο σίγουρος τρόπος να το διαπιστώσω πέρα από τις δοκιμές που κάνω? Κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχει για σφάλματα όπως στους σκληρούς δίσκους?
SPANK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Λοιπον για να κανεις έλεγχο στις μνήμες κανε ενα memtest για περίπου 2 ώρες και για τον δίσκο κατέβασε το hdsentinel και δες σε τι κατασταση ειναι στην πρώτη καρτέλα 1
broxopios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Λοιπον για να κανεις έλεγχο στις μνήμες κανε ενα memtest για περίπου 2 ώρες και για τον δίσκο κατέβασε το hdsentinel και δες σε τι κατασταση ειναι στην πρώτη καρτέλα Για την κάρτα γραφικών υπάρχει κάτι για τεστάρισμα? το memtest εννοείς το πρόγραμμα ή είναι μέσα στα windows?
SPANK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το memtest ενοω αυτο που το καις στο cd και κανεις boot με αυτο http://www.memtest.org/ , για την κάρτα γραφικών υπάρχει το furmark http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα