necroboy12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Για σας παιδεςΜου καικε η πλακετα απο τον δυσκο μου και δεν ξερω που να βρω μπορειτε να βοηθεσετεκαποιο σαητ στην Ελλαδα ή και ακομα απο το ebay ή amason o δυσκος ειναι αυτος: WD3000WD Caviar SE 300GB Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δες εδω http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XWD3000+pcb&_nkw=WD3000+pcb&_sacat=0&_from=R40 αν και προσωπικά δεν πιστεύω οτι αξίζει να το φτιάξεις , εσυ αποφασίζεις βέβαια
necroboy12 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Που μπορώ να βρω κανέναν μεταχυρισμενο μπας και βγάλω άκρη
washcloud Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Υπάρχουν εταιρίες (online, εξωτερικού) που ειδικεύονται σε μεταχειρισμένες πλακέτες, όπως πχ η PCB Solutions ή η Drivestar - εκεί όμως να δεις πόσο ακριβά είναι (στην PCB την έχουν...50 δολλάρια - στην άλλη δεν υπάρχει καν). Γενικά ο Σπάνκ έχει δίκιο σ' αυτό που σου έγραψε. Αν δηλαδή θες να σώσεις τον δίσκο ως μέσο, δεν αξίζει. Αν πάλι έχεις αρχεία που σ'΄ενδιαφέρουν, τότε αλλάζει μεν, αλλά αρκεί να είναι ΠΟΛΥ σημαντικά για 'σένα. Αν είναι πράγματα που ξαναβρίσκεις, τότε καλύτερα άρχισε να συνηθίζεις στην ιδέα να ξεχάσεις τον εν λόγω δίσκο. Κάνε όμως ένα ποστ και εδώ : http://www.insomnia.gr/topic/353340-χάλασε-ο-δίσκος-βάφτε-τον-μπλε-και-χαριστε-τον/ μπας και βρεθεί κα'νας χριστιανός (ή μουσουλμάνος, βουδιστής, άθεος κτλ) που έχει τον ίδιο δίσκο και θελήσει να σ' εξυπηρετήσει... Γενικά μην πολυέχεις ελπίδες όμως - ΔΕΝ "περπατάει" και τόσο πολύ το thread... Όσο για μεταχειρισμένο, μπορείς να βάλεις αγγελίες ζήτησης σε φόρουμ όπως εδώ, το ADSLgr.com, το TheLab.gr Kαι πάλι όμως, εκτός του ότι δύσκολα θα βρεις τον συγκεκριμένο, δε νομίζω ότι η τιμή που θα τον δώσουν θα σε ενθουσιάσει : χλωμό το κόβω για κάτω από 20άρικο, οπότε ίσως η λύση του eBay να είναι καλύτερη.* *...ΑΝ πιάσει, υπ' όψιν. Διότι πέραν της πιθανής απατεωνιάς, δεν αποκλείεται απλά να μην "ταιριάζει" η συγκεκριμένη πλακέτα στον δικό σου δίσκο, κι ας είναι το ίδιο μοντέλο... (...οπότε ξαναρχόμαστε στο : έχεις ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ αρχεία στον δίσκο, που σε νοιάζουν; Ή όχι; ) 1
necroboy12 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ναι εχεις δικαιο ευτυχως τα αρχεια μου τα εχω σε 2 αλλους δισκους αλλα δεν ενδιαφερομαι το για τα ερχεια το δισκο ηθελα να κανω αλλα δεν πηραζειιιιΕυχαριστω παιδιες......
washcloud Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) ...τότε απλά κάνε ένα ποστ στο θρεντ που σου είπα, αφήνοντας τον δίσκο στην άκρη, και "περίμενε" μπας και βρεθεί κανείς... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2014 από washcloud
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα