Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Πλήρώνω 10 € την ώρα αν με αφήσει κάποιος να παίξω FIFA 14 στο PS4 του. Απο Ρέθυμνο πάντα, επειδή μένω και γω Ρέθυμνο.Γιά 1 με 2 φορές την εβδομάδα απο μία ώρα υπολογίζω...

Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα πμ

Ιασωνας

• Like 1
Δημοσ.

lol ρε εσυ...πανε σε κανα seven και παιξε..(δεν εχει seven spots εκει?) αν οχι θα εχει σε internet cafe (αρκετα τουλαχιστον εχουν και κονσολες)

Δημοσ.

Είναι vintage πλέον το PS 2, γι' αυτό :P

Γιατί δεν παίρνεις ένα PS4 με δόσεις; Στα ίδια λεφτά θα σου βγει το μήνα και θα είναι και δικό σου.

Μου βάζεις ιδέες πάντως. Εχω και surround sound system. Λες να με παίρνει να χρεώνω παραπάνω γι' αυτό; :D

• Like 3
Δημοσ.

Πήγαινε άνθρωπε μου και αγόρασε ένα PS...15 ευρώ την ώρα ζητάει ο άλλος....ένα κιλό λάδι για ένα σπίτι δηλαδή.

Τουλάχιστον δίνει κάνα καφέ ή παξιμάδι στην τιμή αυτή?

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε έλα σε εμένα. Έχω PC και θα παίζει το παιχνίδι με τέρμα ρυθμίσεις γραφικών σε 1080p ανάλυση,υπάρχει δυνατότητα επιλογής χειριστηρίου xbox360 ή mouse + keyboard,το pc είναι συνδεδεμένο με ηχοσύστημα SONY για γερούς ήχους κρυστάλλινης ποιότητας,και θα βάλουμε πρόγραμμα να κάνει εγγραφή βίντεο το gameplay σου σε ποιότητα 1080p για να το ανεβάσεις στο Youtube.

15 ευρώ την ώρα,με παροχή τσιπς και κόκα κόλας.

B)

υ.γ. επειδή μένω Αθήνα,λόγο του ότι θα χρειαστεί να πληρώσεις εισιητίρια για να έρθεις,οι 3 πρώτες ώρες παιχνιδιού είναι δωρεάν!

• Like 4
Δημοσ.

..θα ελεγα να συμφωνησεις με τους γονεις σου να σου παρουνε ενα, και να τους δινεις (ή να σου κρατανε) 80ε το μηνα απο το χαρτζηλικι μεχρι να πατσισετε..

10 ευρα * 2 ωρες * 4 φορες το μηνα=80ε, οποτε δωστους και προκαταβολη τον πρωτο μηνα να τους κουφανεις κιολας.. ;)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...