Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως εχω ξαναπει, η νεκροφιλια ειναι κακο πραμα.

Ειναι πλεον vintage και "in" να υποστηριζεις τα XP. Επισης μετραει να τα χωνεις στα windows 8 και στην apple. Που και που πετάς και κανα "linux rulez" και εισαι και ο πρωτος hipsterας  B)

• Like 7
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε 35 και σημερα

Πρεπει να το γιορτασουμε. Μηπως με κανενα ομαδικο event που θα κανουμε φορματ παλιωv δισκων και σπασιμο σε κομματια οσων original XP cds μπορουμε να βρουμε?

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι πλεον vintage και "in" να υποστηριζεις τα XP. Επισης μετραει να τα χωνεις στα windows 8 και στην apple. Που και που πετάς και κανα "linux rulez" και εισαι και ο πρωτος hipsterας  B)

Επιτέλους κάποιος είπε τα πράγματα με το όνομα τους...!!!

Δημοσ.

Το λογισμικο μπορει να σου κοστίσει παραπανω απο το να αγορασεις καινουρια μητρικη,cpu,ram και hdd! :P

η ακόμη χειρότερα......... έχει ένας γνωστός γιατρός μου ένα ακτινολογικό μηχάνημα και ένα πρόγραμμα..... το πρόγραμμα μεν δουλεύει σε 7/8 κλπ τα drivers για το μηχάνημα δεν υπάρχουν ομος..... ετσι αναγκαζόμαστε σε ενα καλο μηχάνημα  να εχουμε xp..

θα πουν τώρα πάρε άλλο ακτινολογικό.........

οκ δώστε 27 χιλιάρικα και το συζητάμε μετά

• Like 2
Δημοσ.

η ακόμη χειρότερα......... έχει ένας γνωστός γιατρός μου ένα ακτινολογικό μηχάνημα και ένα πρόγραμμα..... το πρόγραμμα μεν δουλεύει σε 7/8 κλπ τα drivers για το μηχάνημα δεν υπάρχουν ομος..... ετσι αναγκαζόμαστε σε ενα καλο μηχάνημα  να εχουμε xp..

θα πουν τώρα πάρε άλλο ακτινολογικό.........

οκ δώστε 27 χιλιάρικα και το συζητάμε μετά

Πες μου ποιο μηχανημα ακτινολογικο εχει?

Γιατι καποια αναβαθμιζονται και καποια οχι.

Αν δεν αναβαθμιζονται τοτε,μενεις στα xp αλλα δεν κανεις surfing στο ιντερνετ και chat στο fb!:devil: 

Δημοσ.

επικοινωνησε με την εταιρια ? μου φαινετε δυσκολο μια σοβαρη κατασκευαστρια μηχανηματων 27+ χιλιαδων να μενει μια δεκαετια πισω . οσο παλιο και αν ειναι το προιον της , γιατι αυτα δεν τα αλλαζει καποιος καθε μερα.

αλαλ οκευ , ο θειος σου εχει αδεια να κρατησει τα ΧΡ , αλλα offline και μονο στο μηχανιμα του .  

Δημοσ.
Πες μου ποιο μηχανημα ακτινολογικο εχει?
οποίο και να εχει, αφού δεν ειναι γενικής χρήσης αλλά μόνο για το μηχάνημα, δεν υπάρχει κανένας λόγος αναβάθμισης. Στο διαβαλκανικο όλα τα μηχανήματα, απο τα ταμεία μέχρι τα μηχανήματα γαστροσκοπισης και υπέρηχου , δουλεύουν με Xp.
Δημοσ.

επικοινωνησε με την εταιρια ? μου φαινετε δυσκολο μια σοβαρη κατασκευαστρια μηχανηματων 27+ χιλιαδων να μενει μια δεκαετια πισω . οσο παλιο και αν ειναι το προιον της , γιατι αυτα δεν τα αλλαζει καποιος καθε μερα.

αλαλ οκευ , ο θειος σου εχει αδεια να κρατησει τα ΧΡ , αλλα offline και μονο στο μηχανιμα του .  

Σοβαρευτειτε !

Το μηχανημα δεν ειναι για να κανεις browsing και να τρεχει photoshop ή να μιλας με την Καλλιόπη στο facebook!

Που θα πουλησεται και πνευμα με ιατρικα εργαλεια που δεν κανουν τιποτα αλλο εκτος απο αυτο για το οποιο φτιαχτηκαν !  

Δημοσ.

το ακτινολογικο παει πακετο με τον υπολογιστη , οποτε ας εχει και windows 1821  . Αλλα ξαναλεω ... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ μια σοβαρη εταιρια να μην εχει φροντισει να εχει drivers κτλ κτλ και για τα επομενα 

Δημοσ.

Τι Έγινε βγήκε ο μπόγιας για τα XP η ίδια η MS, από τα μακροβιότερα λειτουργικά. ~12 χρόνια άντεξε, What next Win7 Or Win8?

Δημοσ.

Και πως θα τρέξουμε τα 7ρια "φωστήρες" της M$? Έεεε? Πως?

Αφού δεν υπάρχουν drivers για τα παλαιότερα motherboard.....

Σε HT μηχανάκι αγόρασα και έβαλα τα 7ρια σας και σερνόταν γιατί δεν υπήρχαν drivers για το mobo... και μιλάμε για PC με το οποίο κάνουμε άψογα τη δουλειά μας... τρέχουμε όλα τα προγράμματα που χρειαζόμαστε...

Να δώσεις €300-500 και να πάρεις pc! και άμα δεν σαρέσει βάλε Linux.

• Like 1
Δημοσ.

" Δεν υπάρχει η παραμικρή εξασφάλιση. " ει ψιτ, σας έχω νεα, ούτε στα windows 8.1 με antivirus και firewall δεν υπάρχει η παραμικρή εξασφάλιση οπότε δεν είναι θέμα ιών!! εξάλλου ποιος θα φτιάχνει ιούς για παρωχημένο σύστημα, σίγα να μην κάνουν και malware για windows 3.1!!! οι ιοί φτιάχνονται για το πιο σύγχρονο και επίκαιρο σύστημα που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία του κόσμου, δηλ. για την σημερινή εποχή φτιάχνονται να προσβάλουν τα windows 7, 8 και 8.1.

• Like 1
Δημοσ.

Και πως θα τρέξουμε τα 7ρια "φωστήρες" της M$? Έεεε? Πως?

Αφού δεν υπάρχουν drivers για τα παλαιότερα motherboard.....

Σε HT μηχανάκι αγόρασα και έβαλα τα 7ρια σας και σερνόταν γιατί δεν υπήρχαν drivers για το mobo... και μιλάμε για PC με το οποίο κάνουμε άψογα τη δουλειά μας... τρέχουμε όλα τα προγράμματα που χρειαζόμαστε...

η microsoft να ζητήσει ένα συγνώμη που 13 χρόνια μετά την κυκλοφορία του λειτουργικού της και μετά το πέρασμα 3! νέων λειτουργικών δεν πίεσε τις εταιρίες να βγάζουν drivers,επίσης oι εταιρίες θα έπρεπε να ντρέπονται που άφησαν πίσω τις αρχαιοδεινοσαυρικές εφευρέσεις και προχώρησαν μπροστά στην εξέλιξη φτιάχνοντας ένα λειτουργικό αρκετά πιο σταθερό και ασφαλές,πιο βαρύ ναι μεν αλλά με άλλες απαιτήσεις γιατί απευθύνεται σε PC του 2009-10,αξιοποιώντας τους πολυπύρηνους επεξεργαστές και κάνοντας χίλια δυο πράγματα.

ΝΤΡΟΠΗ ΖΗΤΩ ΤΑ DOS ΚΑΙ ΚΑΘΕ COMMAND ENVIROMENT OS ..........

• Like 6
  • Super Moderators
Δημοσ.

επίσης θέλουμε BSOD + Reset για κάθε φορά που crashάρει ο driver της κάρτας γραφικών, όχι απλά να βλέπουμε ένα notification ότι "has stopped responding and has successfully recovered"!

• Like 1
Δημοσ.

Το βασικό πρόβλημα το έχουν οι τράπεζες γιατί τα ATM τρέχουν XP ακόμα...

δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα. Ενα απλό hardening με έναν απλό personal Firewall με κανόνες (λίγο από host ips) και έχει καλύτερη ασφάλεια από ενημερωμένα windows 8. 

πιστεύω έχουν ήδη γίνει αυτά. Κανένας δεν θα αλλάξει τα ATM σε 8άρια (γελάω με το λειτουργικό που ήθελε να τα κάνει ολα ταμπλέτα) και αν γίνεται θα αφορά νέα μηχανάκια όχι παλιά. Με άλλα λόγια σταδιακή "μετάβαση" με λογική ότι χρειάζεται το αλλάζουμε (ένα ένα). 

Αυτό εκτιμώ εγώ, κάθε ΙΤ τμήμα έχει τις απόψεις του. Στην τελική τα ρίσκα είναι δικά τους και καμία λύση δεν είναι "τέλεια".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...