Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μου έτρεξα το samsung magician μετά από καιρό για benchmark και είδα ότι έχω μεγάλη διαφορά(προς το καλύτερο) από το τελευταίο test χωρίς να αλλάξω τίποτα στο set up του ssd

Τι λέτε να έγινε ;

post-283259-0-07070600-1393937896_thumb.jpg

post-283259-0-49462200-1393937921_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν τον έχω ούτε 2 ώρες στο Pc και ήδη βλέπω χαοτικές διαφορές σε σχέση με τον μηχανικό.

Ορίστε και το bench μου. Είναι αρκετά πιο χαμηλά σε σχέση με τον φίλο πιο πάνω. Φταίει κάτι ή είναι φυσιολογικό;

ssd

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω σίγουρα για το αν λειτουργεί και για άλλες μάρκες φίλε μιας κι είμαι καινούριος με τους SSD, αν κι αμφιβάλλω.

Αλλά είναι φανταστική εφαρμογή. Και ναι, δωρεάν μπορείς να την κατεβάσεις αν θές.

Δημοσ.

This Samsung-proprietary software was designed specifically for Samsung SSD products and is available for any Samsung SSD product, including 470, 830, 840, 840 PRO and 840 EVO (2.5", mSATA) SSDs. This software is not compatible with other manufacturers' SSDs.

Οπότε ατύχησα σε αυτό το θέμα :P Μήπως υπάρχει κάποιο αντίστοιχο free utility, έτσι, το ίδιο εποπτικό όπως το samsung magician;

Δημοσ.

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος για αυτό που ρωτάω πιο πάνω; Βλέπω έχει ενεργοποιημένο και το rapid mode ο φίλος, αλλα δικαιολογείται τόσο μεγάλη διαφορά;

Δημοσ.

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος για αυτό που ρωτάω πιο πάνω; Βλέπω έχει ενεργοποιημένο και το rapid mode ο φίλος, αλλα δικαιολογείται τόσο μεγάλη διαφορά;

το rapid mode "δεσμευει"ενα μερος της ραμ γι αυτο βλεπεις την παραπανω ταχυτητα,πρωτα cachαρονται εκει και μετα στον δισκο.

Δημοσ.

Ξέρω τι κάνει το rapid mode (το οποίο δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να το ενεργοποιήσω με μόλις 4gb ραμ γιατί θα μείνω με 2). Αυτό που ρωτάω είναι αν οι τιμές που έχω εγώ είναι φυσιολογικές ή χαμηλότερες απο ότι θα 'πρεπε.

Δημοσ.

Ξέρω τι κάνει το rapid mode (το οποίο δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να το ενεργοποιήσω με μόλις 4gb ραμ γιατί θα μείνω με 2). Αυτό που ρωτάω είναι αν οι τιμές που έχω εγώ είναι φυσιολογικές ή χαμηλότερες απο ότι θα 'πρεπε.

Μια χαρά είναι

Δημοσ.

Σε RAPID mode θα δεις απόδοση μεγαλύτερη απο RAID 0. Όσο πιο πολύ χρησιμοποιείς μια εφαρμογή τόσο μεγαλύτερη η απόδοση.

http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/samsungssd/downloads/Samsung_SSD_Rapid_Mode_Whitepaper.pdf

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν παίζεις games, το software έχει κάποιο bug που "κλέβει" συνέχεια το focus με αποτέλσμα να κάνει minimize το παράθυρο του εκάστοτε game. Έτσι δυστυχώς θα πρέπει να έχεις κλειστό το Magician όταν παίζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...