Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω το original αρχειο της φωτογραφιας γιατι κι εγω παιδευτηκα πολυ μεχρι να τη δω απο το αρχικο λινκ

http://www70.zippyshare.com/v/86824766/file.html

http://www70.zippyshare.com/i/86824766/156560/OPPO%20Find%207拍照样张.jpg

τα samples απο το 808 pureview μου αρεσαν περισσοτερο, θεωρω πως ειχαν καλυτερη ποιοτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσα MPs είναι η φωτό, δεν ξέρω αν είναι oversampling ή όχι, δεν ξέρω τί οπτικά έχει το κινητό, αυτό που ξέρω είναι ότι η φωτό είναι εξαιρετική.

• Like 1
Δημοσ.

tip:

παιρνεις την φτωχη σου φωτογραφια των 80 ευρω και των 12MP. πας εξω, τραβας 10 φωτογραφιες περιμετρικα, πας στον υπολογιστη σου, τις ενωνεις με το προγραμμα Hugin, και εχεις μια ΑΛΗΘΙΝΗ 120MP εικόνα.

περασε και το picasa που εχει ωραιο photo viewer χωρις παραθυρο και σε αφηνει να καταλαβεις την αναλυση της εικονας χωρις να κανεις αχαρο zoom, και θα καταλαβεις ποσο καλυτερα (και αληθινα) ειναι τα αποτελεσματα οταν τα δημιουργεις εσυ.

και για να σταματησει ο πολεμος των megapixel, μπορειτε να φτιαξετε μονοι σας εικονες των terapixel με τον παραπανω τροπο (για να μην δινετε σημασια στα φωτογραφικα κινητα για τα επομενα 150 χρονια). απο εκει και περα ειναι θεμα φακου το αν θα σας κανει κατι αλλο εντυπωση.

σαφως και ειναι ωραιο να μπορεις με ενα κλικ να εχεις τετοια αναλυση, αλλα αυτες οι αναλυσεις στους υπολογιστες θα ειναι standard σε 30 χρονια, μεχρι τοτε, θα πρεπει να κανουμε 10x zoom out για να τις δουμε. (για εκτυπωση δεν το συζητω καν αφου τετοιο μεγεθος εκτυπωσης ειναι αχρηστο για τους περισσοτερους)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα συνεχίζω να λέω ότι , για το κάθε προϊόν υπάρχει  συγκεκριμένο target group . Λόγω του ότι , στον ιστότοπο αυτό παρουσιάζονται  διάφορα προϊόντα από κάθε τεχνολογική κατηγορία , θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τις παρουσιάσεις αυτές με διαφορετικό "μάτι" . Όχι ότι μας αρέσει ή όχι , αλλά για ποιόν απευθύνεται .

Αν δεν απευθύνεται σε μας , ας το προσπεράσουμε , παρά να κατηγορήσουμε . Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι , στα τμήματα προώθησης και ανάπτυξης προϊόντων των εταιριών υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που ασχολούνται με το κάθε προιόν και τα χαρακτηριστικά του και δαπανώνται εκατομμύρια  

Αν θεωρούμε τους εαυτούς μας καλύτερους στον τομέα αυτόν , τότε θα πρέπει να γράφουμε απ ευθείας στην εταιρία και όχι στο insomnia .

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
50MP και πράσινα άλογα. ο καθένας όσο θέλει λέει. το δύσκολο δεν είναι να επιτύχεις με oversampling τα mp αλλά να καταφέρεις να έχεις οπτικά μέρη ικανά να βγάλουν αξιοπρεπή εικόνα. κάποια στιγμή οφείλουν και οι συντάκτες όταν τεστάρουν ένα τηλέφωνο να το κρίνουν από την ποιότητα φωτογραφίας και όχι μόνο από τα spec.
ακριβως! Τα 50 mp ειναι για εντυπωσιασμο! Το οτι μια φωτογραφικη των 14 mp μπορει ανετα να το ξεφτιλισει σε οποιαδηποτε ληψη, αρκει για να επιβεβαιωσει αυτα που λεω. Μην ψαρωνουμε με τετοια τεχνασματα, ειχα θυμαμαι ενα κινητο sharp πριν 7 χρονια, δεν θυμαμαι mp, αλλα εβγαζε φωτο που τις ζηλευουν πολλα σημερινα των 8+ mp. Γιατι?
Δημοσ.

ακομα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα Mp ειναι το Α και το Ω στη φωτογραφία?

νόμιζα ότι το ειχαμε ξεπεράσει αυτο το διαφημιστικό τρικ...  

θελω την D800E :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...