BalDwin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 ...καινούριο,με win xp home gr,χωρίς sp1,με εγκατεστημένο ήδη από το μαγαζί μόνο του το word 2002,με εγκατεστημένο το microsoft works 7 (τι είναι πάλι αυτή η βλακεία??).Δοκίμασα να βάλω office xp και κολλούσε η εγκατάσταση στη μέση,δοκίμασα office 2000 το ίδιο,έλεος...Το ίδιο office 2000 cd είχα χρησιμοποιήσει επιτυχώς αλλού σε επιτραπέζιο pc,το office xp είναι το trial cd των 30 ημερών.Και πρέπει να το έχω εγκαταστήσει ως την Τετάρτη,μετά φεύγει μακριά η κάτοχος του φορητού Ιδέες??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Is format an option?
lallasgr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Kai gw symfwnw me ton paredwsw!!!Eixa paei se enan ypologisti na balw office 2000 afou ekana apegkatastasi to office 97 kai den empaine me tipota!!!Ebgaze synexeia eror klp.Meta apo ena formataki ola teleia!!!Kai na 3ereis oti den exei sxesi pou einai foritos. Kali tyxi!!!
BalDwin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Παιδιά δυστυχώς δεν είναι επιλογή το format γιατί δεν είναι δικό μου το μηχανάκι(θα είχε γίνει ήδη αν ήταν δικό μου...).Επιπλέον,ενώ της κοπέλας της χρέωσαν windows xp,δεν της έχουν δώσει το cd των xp,αλλά κάτι άλλα cd της compaq(6 τον αριθμό) που λένε πάνω ότι πρόκειται για recovery cd,αλλά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται.Εν τω μεταξύ η κοπέλα ψιλοφοβάται μην σβηστεί τίποτα από τα ήδη υπάρχοντα στον υπολογιστή,πχ να μην κάνω uninstall το word γιατί σε περίπτωση που δεν ξαναμπαίνει θα το χάσει κι αυτό και κάτι τέτοια.Πάντως σαν εναλλακτική λύση της πέρασα το openoffice,αλλά βέβαι η κοπέλα είναι εξοικειωμένη με τα προγράματα της microsoft και μάλλον σαν προσωρινή λύση το είδε.Πάντως πήρε τηλέφωνο και στο πλαίσιο όπου το αγόρασε και της είπαν να τηλεφωνήσει Δευτέρα πρωί στον Πουλιάδη για να της πουν εκεί οι εκπρόσωποι της compaq ποια είναι η πρέπουσα σειρά ενεργειών.Τι να πω...
tasos22 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 kane format....kai dostis kai to cd ton xp doro!!!!
Jastonas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 basika, ta works ta kanes uninstall prwta?! an oxi... why dont you try? isws ginetai kapoio conflict...... epishs... den eimai sigouros alla yparxoun dyo epiloges! ta skas xontra k sou bazoun xp k pairneis k authentic cd:P skas to 1/3 k apla sta bazoun.... opote mhn parakseneuesai pou den exeis cd twn xp! emeis edw oi insomniacs pou na kseroume omws? den nomizw na xei parei pote kaneis ypologisth me etoima xp:P
Jastonas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 basika, ta works ta kanes uninstall prwta?! an oxi... why dont you try? isws ginetai kapoio conflict...... epishs... den eimai sigouros alla yparxoun dyo epiloges! ta skas xontra k sou bazoun xp k pairneis k authentic cd:P skas to 1/3 k apla sta bazoun.... opote mhn parakseneuesai pou den exeis cd twn xp! emeis edw oi insomniacs pou na kseroume omws? den nomizw na xei parei pote kaneis ypologisth me etoima xp:P
androu Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 vasika. to cd twn xp einai to recovery cd. Oi etaireis Compaq,Toshiba, Altec, Plato...k.a.. ta exoun kanei plakakia me tin Microsoft vazoun ta original cd me allo exofilo ta opoia mporoun na egatastathoun xana mono se h.y idias markas. Px. to recovery cd tis compaq mpainei mono se compaq.. Oso gia to office .kai gw format tha ekana. alla afou den einai diko sou pestis na to paei apo ekei pou to pire na tis to ftiaxoun den nomizo na yparxei kaliteri lysh!
Badge Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Με το recovery cd κάνεις boot, σου κάνει wipe out τα πάντα, και σου κάνει τον σκληρό ακριβώς όπως ήταν όταν πρωτοπήρες το laptop στα χέρια σου. Αν το χρησιμοποιήσεις θα χάσεις όλα σου τα αρχεία, αλλά το laptop θα ξαναεγκαταστήσει όλες αυτές τις εφαρμογές που είπες στην αρχή κανονικότατα. Στην επόμενη εκκίνηση θα σε ρωτήσει τι γλώσσα θες (Engrish or Hellinikos), και voila. Θα συνιστούσα να το κάνεις, και μετά να κάνεις uninistall από το Add/Remove Programs το Word 2002 και το Works. Πιστεύω ότι έτσι θα κάνεις δουλειά, αλλά δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου.
BalDwin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Επειδή είναι λίγο περίεργη η δουλειά και δεν είναι δικό μου το μηχανάκι κρατάω κι εγώ μια πισινή και δεν αρχίζω τα uninstall και τη ριζική λύση του fomat.Θα αφήσω να βγει επίσημα μέσω Πουλιάδη το φίδι απ'την τρύπα.Σε διαφορετική περίπτωση θα πάω πιο επιθετικά... :twisted:
BalDwin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Τελικά η λύση δόθηκε με τον πιο απρόσμενο τρόπο:βρέθηκε ένα άλλο cd με office 2000 το οποίο μπήκε έτσι για δοκιμή και χωρίς πολλές ελπίδες,αλλά η εγκατάσταση δεν κόλλησε πουθενά!Και να πω ότι τα δικά μου cd ήταν σκάρτα και έφταιγαν αυτά;Όχι,γιατί σήμερα πέρασα σε ένα άλλο desktop μηχάνημα το office 2000 από το δικό μου cd!!Τι να πω??Αν δε θέλει το μηχάνημα,δε θέλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.