pnick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Για να μην ανοιξω αλλο θεμα οι γνωστες πως το βλεπετε? Δεν απαντώ ως γνώστης, αλλά συμβαίνει να έχω τον ίδιο επεξεργαστή και για αυτό σου απαντώ. Καλές είναι οι θερμοκρασίες. Αν κρίνω από τις minimum πρέπει να έχεις αερόψυξη πάνω, έτσι δεν είναι; Το Vcore γιατί ανεβαίνει 1.264; Το έχεις στο Auto; Μπορείς να δοκιμάσεις με σταθερό Voltage στα 1.14 (πάνω-κάτω). Θα δείς ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnu Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 καλησπερα φιλε οχι δεν εχω αεροψυξη εχω την h100 corsair με τους ανεμιστηρες να τρεχουν στο 60% για απολυτη ησυχια οντως στο auto το εχω ,αλλα δεν ξερω πιο να πειραξω γιατι εχει πολλες ρυθμισεις για voltage στο bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 A, H100. Ok. Τι μητρική έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnu Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 εχω την asrock z77 extreme4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δες κάποια βασικά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα