redarmada Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ωπ τοτε θα ξανακανω το τεστ και θα σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Θα πρέπει να κλείσω. Τα λέμε κάποια άλλη στιγμή. Έχεις αέρα για 4.2 σίγουρα και χωρίς πολλές ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ενταξει! θα σου γραψω παντως το max! Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgouz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα και απο μένα.Εγώ έχω z87a μητρικη και 4770κ , και μεσω του asus al suite 3 , το ανεβασα απο το TPU στα 4.3, απλά δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να πειράξω κάτι ακόμα. Οι ενδείξεις μου μετα απο 10 λεπτα prime ειναι TEMP MAX 51 βαθμοι και core voltage απο CPU - Z 1.002V με τον επεξεργαστη στα 3.6 μεσω της σουιτας της asus ( δεν ξερω πως να τα γυρισω default ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το blend ειναι οντως καλο stress test. Αλλα με small ffts θα δει ποσο θα ανεβασει θερμοκρασια, που και παλι ομως δεν θα ειναι η ανωτερη που θα δει...Με το που αρχισει να δουλευει σε games και θα ζοριστει η gpu και το τροφοδοτικο θα δει θερμοκρασιες μεγαλυτερες και απο ffts. Γιαυτο παντα ειναι καλυτερο το stability test με τη καθυμερινη χρηση και για stress test αυτο που εγραψα παραπανω. Μπορει πχ να βγαλει χωρις errors 3ωρα blends και στο ξεκαρφωτο να παρει μπλε οθονη ενω χαζευει σε browser... Εν τελη, stress test για να δει καποιος αν τον παιρνει να ανεβει απο θερμοκρασιες καλυτερα Occt ή intel burn test ή Prime και για να δει αν ειναι stable η καθυμερινη χρηση ειναι οτι το καλυτερο. Και παλι ομως ξαναλεω, το οτι θα δεις πχ 75 βαθμους στο πυρηνα under prime, δε σημαινει οτι εισαι safe γιατι με το που φουντωσει το συστημα θα ανεβει κι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Καλημέρα! Πώ, πω, χείμαρρος... Μη βιάζεσαι. Να δω τις θερμοκρασίες από ένα απλο τεστ ήθελα για να αποκλειστούν απλά πραγματάκια, όπως στραβό πάτημα της ψύκτρας κ.λπ. Είναι και καινούργιο το παιδί, αν είχε στραβοπατήσει η Noctua και έβλεπε κανά 90άρι με το Intel Burn Test, θα τονε χάναμε από εγκεφαλικό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Καλημέρα! Πώ, πω, χείμαρρος... Μη βιάζεσαι. Να δω τις θερμοκρασίες από ένα απλο τεστ ήθελα για να αποκλειστούν απλά πραγματάκια, όπως στραβό πάτημα της ψύκτρας κ.λπ. Είναι και καινούργιο το παιδί, αν είχε στραβοπατήσει η Noctua και έβλεπε κανά 90άρι με το Intel Burn Test, θα τονε χάναμε από εγκεφαλικό... Εεεε σιγα...τι ειναι 90 βαθμοι?? Χαλαρα... Για να μην αγχνωνεσαι παντως (TS) και 90 και 95 να παει για 2-3 δευτερολεπτα δεν εγινε και τιποτα..Απλα για να γλυτωσουμε τα απροοπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δεν κατάλαβες. Δεν αγχώνομαι εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δεν κατάλαβες. Δεν αγχώνομαι εγώ... Οχι ρε συ...Καταλαβα... Για να μην αγχνωνεσαι παντως (TS) και 90 και 95 να παει για 2-3 δευτερολεπτα δεν εγινε και τιποτα..Απλα για να γλυτωσουμε τα απροοπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 χαχα ενταξει οχι και εγκεφαλικο ωραια πειτε μου να κανω το small ffts;η να κατεβασω κανενα αλλο προγραμμα για να τεσταρω;@pnick παντως ξαναεκανα blend αλλα και παλι μου εδειχνε στο max cpu vcore 0.880v αυτο τωρα ειναι καλο η οχι;αλλα την ιδια ενδειξει την ειχα και πριν το τεστ.την δευτερη φορα που ετρεξα το prime95 ειχα παραλληλα και το HWMonitor ανοιχτο και δεν παρατηρησα καποια αυξηση στο cpu vcore στο max ειδικα sto value αλλαζε λιγο μονο. και επισης αφου τερματισα το prime παλι 0.880v εγραφε στο max παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Καλημέρα. Κάνουμε και κανά αστειάκι, μη παρεξηγείς, έτσι; Μου κάνει εντύπωση το χαμηλό Vcore. Κατέβασε το Intel Burn Test. Βάλτο να κάνει 5 κύκλους (times to run) σε stress level: High. Αν μπορείς ανέβασε ένα screen shot από την ώρα που τρέχει το Burn με τα προγραμματάκια ανοιχτά, δηλ. Core Temp, CPU Z, HW Monitor κ.λπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 χαχα καλημερες οχι αδερφε σιγα!ενταξει θα το τεσταρω πιο αργα γιατι τωρα δεν ειμαι στο σπιτι θα σου γραψω αποτελεσματα!παντως το cpu vcore (max) πρεπει να ειναι μεγαλο η μικρο σε βαθμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Περίμενα λίγο πάνω από 1V. Θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 το vcore να το δεις απο το cpu-z διοτι το hwmonitor εχει 2 τιμες για vcore και μπερδευεσαι. Αυτο κοιτας και οχι το πρωτο που γραφει vcore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω για την διευκρινηση rfc θα το τεσταρω αργοτερα και θα ανεβασω φωτογραφια..κατι ακομα (πληροφοριακα) το intel burn test κανει stress και σταματαει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα μονο του η πρεπει να επιλεξω διακοπη για να σταματησει ; (οπως το prime95) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα