pnick Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Θα χρειαστούν κάποια εργαλεία πριν ξεκινήσεις. Πρέπει να κατεβάσεις μερικά προγραμματάκια για να έχεις ενδείξεις για τα voltage και τις θερμοκρασίες: 1. CPU-Z 2. HWMonitor 3. CoreTemp και RealTemp για θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 λοιπον φιλε pnick κατεβασα τα προγραμματα που μου ειπες και ποσταρω και τις ενδειξεις τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Από θερμοκρασίες είσαι Super (ά ρε Noctua....)!! Λοιπόν. Πριν πειράξεις τον επεξεργαστή, πρέπει να δείς τι θερμοκρασίες ανεβάζεις κάτω από full load. Κατέβασε το Prime95 και άσ'το να τρέξει 5-10 λεπτά, έχοντας ανοιχτά τα monitors που ανέβασες παραπάνω. Αυτό το κάνουμε για να δούμε τι αέρα έχουμε για OC'ing με στόκ ρυθμίσεις και Auto voltage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 pnick καταρχην ευχαριστω για τον χρονο σου!(και για τις πληροφοριες που μου δινεις)!οκ θα το κατεβασω αλλα υπαρχει περιπτωση να μου βγει κανενα προβλημα με το συγκεκριμενο προγραμμα;το λεω αυτο επειδη με το stress που θα γινει σκεφτομαι μηπως δημιουργησω κανενα θεμα στον επεξεργαστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Κανένα πρόβλημα. Μην αγχώνεσαι. Εξάλλου, από πάνω θα είσαι. Αν δεις με το CoreTemp να χτυπάει 90άρια (δεν υπάρχει περίπτωση, αλλά λέμε) το κλείνεις. Μας αγχώνουν οι θερμοκρασίες πάνω από 80°. Το θερμοκρασιακό όριο των επεξεργαστών αυτών είναι πάνω από 100°, οπότε πάνω από όλα, μην αγχώνεσαι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ενταξει τοτε!ωραια κατεβασα το προγραμμα και μου εχει καποιες επιλογες -small FFTs-in place large FFTs-blend -customνα επιλεξω blend? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ναι, άστο στο blend και τρέξ' το με ανοιχτό το coretemp για να βλέπεις τις max θερμοκρασίες. Αν δείς οτιδήποτε πάνω από 80+ βαθμούς το κλείνεις. Και ξαναμιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ναι, άστο στο blend και τρέξ' το με ανοιχτό το coretemp για να βλέπεις τις max θερμοκρασίες. Αν δείς οτιδήποτε πάνω από 80+ βαθμούς το κλείνεις. Και ξαναμιλάμε. Καλυτερα σε small ffts. Εκει θα δει τη μεγαλυτερη (σχεδον δηλαδη, θα υπαρξει και παραπανω) θερμοκρασια του επεξεργαστη ενω παραλληλα θα τσεκαρει μια χαρα και αν ειναι stable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Είπα το blend για να είναι οι θερμοκρασίες πιο κοντά σε ένα Real World στρεσάρισμα. Τις θερμοκρασίες του small ffts ή αυτές του Intel Burn Test δεν θα τις δεί ποτέ σε πραγματική χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 μετα απο ενα 10λεπτο stress. τα αποτελεσματα..επισης στο τελος δεν μου εβγαλε καποιο error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Είσαι Super. Μόνο αν θέλεις πές τι max Vcore βλέπεις στο HWMonitor (η πρώτη-πρώτη ένδειξη, τρίτο προς τα δεξιά νούμερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 αδερφε μια χαζη ερωτηση το maxVcore πρεπει να στο πω ενω τρεχει το prime95; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Όχι, στο HWMonitor καταγράφεται η μέγιστη, η ελάχιστη και η τρέχουσα τιμή. Αυτή που έχει κρατήσει ως μέγιστη ήθελα να μου πείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αν δεις παραπανω εχω αναρτησει 2 φωτογραφιες.Η μια ειναι απο core temp kai cpu-z και η δευτερη απο ΗWMonitorκαι λεει Cpu Vcore 0.880 V. στο max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Όχι, θέλω το max μετά το τέστ. Δεν θα έχει μείνει ίδιο. Θα έχει ανέβει. Εκτός αν ξανα-έσβησες το πρόγραμμα μετά το τέστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα