voltmod Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το Xbox Live χρησιμοποιείται στις κονσόλες της Microsoft και στα παιχνίδια στις πλατφόρμες των Windows και Windows Phone ώστε οι gamers να μπορούν να έχουν πρόσβαση στα επιτεύγματα τους, στη λίστα των φίλων τους κ.ά. Αν και η Microsoft έχει πειραματιστεί πρόσφατα με τα επιτεύγματα στο iOS και στο Android, η εταιρεία φαίνεται πως βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης μίας πλατφόρμας για να επεκτείνει την λειτουργικότητα του Xbox Live και στα παιχνίδια για iOS και Android. “Θα δημιουργήσουμε ένα μοντέρνο framework που είναι open-source, ελαφρύ, επεκτάσιμο και κλιμακούμενο σε διάφορες πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένων των Windows Store, Windows Phone, iOS και Android” έλεγε μία αγγελία για εργασία στη Microsoft που απευθυνόταν προγραμματιστές και developers. Η Microsoft στοχεύει στο να ξανακερδίσει τους developers από τους ανταγωνιστές της, με το να κάνει ευκολότερη την ενσωμάτωση του Xbox Live στα παιχνίδια και στις εφαρμογές που αναπτύσσουν. Όπως είναι τώρα, το Xbox Live απαιτεί πιστοποίηση και άδεια από την Microsoft, αλλά μελλοντικά η εταιρεία επιθυμεί να προσφέρει λιγότερους περιορισμούς και καλύτερα εργαλεία στους developers για να ενσωματώσουν την συγκεκριμένη λειτουργικότητα στους τίτλους τους. Η Microsoft θέλει να εξαπλώσει το Xbox Live σε κάθε πλατφόρμα, με απλά και ελαφριά εργαλεία που θα επιτρέψουν στους developers να φέρουν τα παιχνίδια τους στο Xbox Live, είτε τρέχουν σε Windows, είτε σε iOS ή Android. Αυτή τη περίοδο, και με βάση την αγγελία που είχε αναρτήσει η Microsoft, ψάχνει developers για να την βοηθήσουν να δημιουργήσει τη νέα πλατφόρμα. Την ώρα που η Google έχει την δική της πλατφόρμα Google Play Games και η Apple χρησιμοποιεί το Game Center για τους ίδιους σκοπούς, η Microsoft θα προσφέρει το Xbox Live ως μία εναλλακτική πρόταση στους gamers για να το χρησιμοποιήσουν για να κερδίζουν επιτεύγματα, να βρίσκουν φίλους, και πιθανόν για cross-platform gaming. Site: http://www.theverge.com/2014/3/3/5465250/xbox-live-android-ios-cross-platform-games[/url]']TheVerge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
SPANK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Καλη κίνηση θα πιάσει και αυτην την αγορά των smartphones και tablets
Windows8 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Πςςςςς τέλεια νέα! Αν και δεν μου αρεσει που θα εχουν και οι αλλοι Xbox live στο crapdroid η ios, θα αποκτήσουμε παααρα πολλά Xbox games, και επίσης κάνει και διαφήμηση στο Xbox. Βεβαια πιστεύω θα εχει κάποια bonus το live στα WP.
hackerW32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 γελαω με κατι ατομα που με το που βρουν αφορμη κραζουν το android, ακομα και αν η είδηση αφορά αλλη εταιρια Πςςςςς τέλεια νέα! Αν και δεν μου αρεσει που θα εχουν και οι αλλοι Xbox live στο crapdroid η ios, θα αποκτήσουμε παααρα πολλά Xbox games, και επίσης κάνει και διαφήμηση στο Xbox.Βεβαια πιστεύω θα εχει κάποια bonus το live στα WP. *πιάνει ενα κουβα ποπ κορν* ----- κατι τετοιο περιμενω και απο το steam, μιας που ήδη εχει κανει port games στα linux. games οπως κατι gta, κατι carmagedon, κατι star wars κλπ εχουν γίνει πολυ καλα Port και στο ios και στο android θα πρεπει μετα να αγοράσουμε 64αρες μνημες βέβαια για να χωρανε τα games..
ektor7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 γελαω με κατι ατομα που με το που βρουν αφορμη κραζουν το android, ακομα και αν η είδηση αφορά αλλη εταιρια *πιάνει ενα κουβα ποπ κορν* ----- κατι τετοιο περιμενω και απο το steam, μιας που ήδη εχει κανει port games στα linux. games οπως κατι gta, κατι carmagedon, κατι star wars κλπ εχουν γίνει πολυ καλα Port και στο ios και στο android θα πρεπει μετα να αγοράσουμε 64αρες μνημες βέβαια για να χωρανε τα games.. Υπαρχουν και 128αρες για τους hardcore gamers του android!
hackerW32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Υπαρχουν και 128αρες για τους hardcore gamers του android! ναι θα παρω μια sd πιο ακριβή απο το ταμπλετ μου η 128 ανακοινώθηκε και για micro sd?
ektor7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ναι θα παρω μια sd πιο ακριβή απο το ταμπλετ μου η 128 ανακοινώθηκε και για micro sd? Ειναι στο site της sandisk,αλλα δεν εχει αναρτηθει τιμη και δεν ανοικει στην extreme σειρα που εχουν τις οριακες ταχυτητες για εγκατασταση καποιας εφαρμογης,αλλα στην ultra που κανει μονο για media!
georgepppo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Πςςςςς τέλεια νέα! Αν και δεν μου αρεσει που θα εχουν και οι αλλοι Xbox live στο crapdroid η ios, θα αποκτήσουμε παααρα πολλά Xbox games, και επίσης κάνει και διαφήμηση στο Xbox. Βεβαια πιστεύω θα εχει κάποια bonus το live στα WP. γιατί να μην έχουν και η άλλοι xbox live στα κινητά τους θα στην στερήσουν η θα χάσεις την μοναδικότητα σου? και το crapdroid που βρίζεις είναι η αιτία που κινητά με 4" οθόνες και πολυπήρυνους επεξεργαστές δεν κάνουν 800ευρώ,και βγήκαν και τα windows phone σε γήινες τιμές μιας και δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς.
Windows8 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Χαχχαχχχαχχχα Συγγνώμη που σας έθιξα την εταιρία που σας πληρώνει απλα ετσι το έγραψα λόγο συνήθειας. Στον φίλο μου Hacker: :* Στον φίλο George: Απλα ήταν ένα μπόνους το Xbox Live για τα Wp, πίστευα πως μπορούσες να το κατανοήσεις μόνος σου φίλτατε. 1
Bourdoulas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ναι απίστευτο μπόνους, αφού όλοι αυτό έψαχναν.
georgepppo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Χαχχαχχχαχχχα Συγγνώμη που σας έθιξα την εταιρία που σας πληρώνει απλα ετσι το έγραψα λόγο συνήθειας. Στον φίλο μου Hacker: :* Στον φίλο George: Απλα ήταν ένα μπόνους το Xbox Live για τα Wp, πίστευα πως μπορούσες να το κατανοήσεις μόνος σου φίλτατε. όταν λες "Αν και δεν μου αρεσει που θα εχουν και οι αλλοι Xbox live στο crapdroid η ios" νομίζω πως είσαι αρκετά σαφής για το τι εννοείς,τώρα αν είμαι τρελός και άλλα καταλαβαίνω τότε λάθος μου.
DimitRi_Del Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Και το SmartGlass που έχω στο iPhone τι είναι τόσο καιρό;
Αδιαφορος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Χαχχαχχχαχχχα Συγγνώμη που σας έθιξα την εταιρία που σας πληρώνει απλα ετσι το έγραψα λόγο συνήθειας. Στον φίλο μου Hacker: :* Στον φίλο George: Απλα ήταν ένα μπόνους το Xbox Live για τα Wp, πίστευα πως μπορούσες να το κατανοήσεις μόνος σου φίλτατε. Μας κατηγορει οτι πληρωνομαστε χρηστης που ονομαζεται windows8 και αποτελει κινητη διαφημηση τις microsoft στο forum. Μαλιστα... 3
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 λογικο ειναι, αφου πατωσε το XBOXONE, θελουν να σπρωξουν το Live προς την mobile πλατοφορμα. 1
tritonas00 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αν και δεν μου αρεσει που θα εχουν και οι αλλοι Xbox live νεο-ελλαδα 2014 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα