Προς το περιεχόμενο

Wifi Software

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παίδες

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει κάποια εφαρμογή για Android που πετάει έξω αφτους που είναι συνδεδεμένοι στο wifi

Δημοσ.

Όχι εννοώ είναι ένα Wifi και μπένω σε ένα Wifi και αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να πετάει τις συνδεδεμένες συσκευές πχ κινητό ή λαπροπ

Δημοσ.

Όχι εννοώ είναι ένα Wifi και μπένω σε ένα Wifi και αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να πετάει τις συνδεδεμένες συσκευές πχ κινητό ή λαπροπ

Δηλαδή είμαστε εσύ και εγώ σε καφετέρια, χρησιμοποιούμε το ασύρματο δίκτυο το μαγαζιου (π.χ. να διαβάζουμε τα email μας) και θες εσύ μια εφαρμογή που να με πετά έξω (δηλαδή disconnect) από το wifi, για να το εχεις μόνος σου.

Ωραία και ώριμη λογική!

Δημοσ.

Δηλαδή είμαστε εσύ και εγώ σε καφετέρια, χρησιμοποιούμε το ασύρματο δίκτυο το μαγαζιου (π.χ. να διαβάζουμε τα email μας) και θες εσύ μια εφαρμογή που να με πετά έξω (δηλαδή disconnect) από το wifi, για να το εχεις μόνος σου.

Ωραία και ώριμη λογική!

Γιατί κραζεις τον άνθρωπο?Προφανώς θα το θέλει για το προσωπικό του δίκτυο επειδή ίσως κάποιος να το έχει παραβιάσει.Αποστολή από το Turbo-X Strike II με τη χρήση Insomnia App

Ωραία και ώριμη λογική!

Γιατί κραζεις τον άνθρωπο?Προφανώς θα το θέλει για το προσωπικό του δίκτυο επειδή ίσως κάποιος να το έχει παραβιάσει.Αποστολή από το Turbo-X Strike II με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Γιατί κραζεις τον άνθρωπο?Προφανώς θα το θέλει για το προσωπικό του δίκτυο επειδή ίσως κάποιος να το έχει παραβιάσει.

Εσύ το κόβεις για τέτοια περιπτωση; 

Αν είναι δικό του το δίκτυο, μπορει να πετάξει όποιον θέλει από το interface του router. Επισης αν εχει προβλήματα παραβίασης του δίκτυου του, υπάρχουν αλλοι τρόποι να το κάνει πιο απόρθητο.

Δημοσ.

Η ερώτηση μου είναι απλή

Επειδή άκουσα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν είμαι σίγουρος ρωτάω μπας και ξέρει κανείς κάτι παραπάνω

Δημοσ.

Δεν πρεπει να υπάρχει κατι τετοιο (δεν το ξερω το υποθέτω)

Γι να γινει αυτο θα πρέπει το πρόγραμμα να μπει στον καθε τυπο και μάρκας ρουτερ, με πλήρη πρόσβαση (admin user, password) να κάνει search, να εντοπίσει τους user και μετα με καποιο τροπο που να τον υποστηρίζει ο ρουτερ να κανει kill την σύνδεση.

....Δύσκολο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...