basilis-keza Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εχω το samsung galaxy ace 2 με android 2.3.6, γεμισα την μνημη του κινητου + της καρτας μνημης 4 gb οχι εντελως ομως εχω αφησει μερικα mb. θα παρω αυτην http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552437 και εχω μεταφερει τις εφαρμογες απο την καρτα στο κινητο για να μην τα ξαναπερναω μετα ομως τα αρχεια που εχω στην καρτα πως θα τα βαλω στην νεα καρτα ; δηλαδη ενα απλο copy paste μεσω του pc ; θα υπαρχει κανα προβλημα μετα ; ή πρεπει να κανω κατι αλλο ;
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Aπλο copy/paste θα κανεις, αλλα φροντισε να εχεις ενεργοποιησει την εμφανιση των κρυφων αρχειων και φακελων στον υπολογιστη για να εισαι σιγουρος πως θα μεταφερθουν ολα.
basilis-keza Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Οκ ευχαριστω Αποστολή από το GT-I8160 με τη χρήση Insomnia App
basilis-keza Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Αν το κανω μεσω kies με τη χρηση αντιγραφου και μετα επαναφορα αρχειων θα δουλεψει σωστα ; Αποστολή από το GT-I8160 με τη χρήση Insomnia App
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Οχι αγνοησε το Kies. Ειναι χαλια προγραμμα και ο,τι μπορει να παει στραβα θα παει. Κανε ενα απλο copy/paste οπως σου ειπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα