X-ray7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα στο Forum, Σε λίγους μήνες θα μπω με το καλό σε νέο σπίτι. Έχω ήδη αρχίσει να ψάχνω πως θα στήσω το σαλόνι ώστε να μπορώ να βλέπω ταινίες με την οικογένεια και μπάλα με τους φίλους. Σκέφτομαι να παντρέψω τα δύο παρακάτω : TV: Sony KDL-50W685 Home Cinema: BDV-N8100W.html Το Budget υπολογίζεται γύρω στα 1.500 ευρώ. Υ.γ. Δεν ξέρω αν έκανε μπαμ αλλά είμαι φιλosonyακός. Γι΄ αυτό και οι επιλογές θα είναι κατά πάσα πιθανότητα Sony.
Age4Greeks Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Σε ποση αποσταση θα ειναι η τηλεοραση; Αν εχεις πολυ χωρο δες και για προτζεκτορα.
X-ray7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Με ενδιαφέρει ο προτζέκτορας εννοείται αλλά σε μελλοντική αγορά για το Play Room Προς το παρών κοιτάω το πακέτο TV+Home Cinema για το σαλόνι.
cabdik Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 κοιτα εδω για τις εντυπωσεις των κατοχων της σειρας W685. επισης να σου αναφερω οτι ο πολυ δυνατος ανταγωνιστης ειναι η http://www.skroutz.gr/s/3006221/Samsung-UE50F6400.html την οποια δεν την εχω δει με τα ματια μου, αλλα θα την δω μεσα στη βδομαδα, καθως την πηρε ενας φιλος πριν 15 μερες (σε 46").
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα